Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś chciał regulamin, to:
http://speedy.sh/...-sieci-Stokro....pdf Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie jest napisane, że będą dzwonić. Pięć prób... ale osobiście też wolałabym mailowo Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam screena
tel, mail, nr transakcji, data zakupu, miejscowość sklepu i ulica Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pewnie z Delikatesów Centrum...?
Losowanie w Leclercu było wczoraj i teraz mają 5 dni na powiadamianie Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od dzisiaj nestle w stokrotce, niestety regulaminu brak.... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo znowu angina ropna (byłam na pogotowiu) a w poprzedni czwartek skończyłam brać antybiotyk na to samo Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo... ;/
a wkurza mnie jeszcze remont na dole, wiercą od 7 rano do 18 non stop! Co oni szlaczki robią wiertarką na ścianach? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektórym wydaje się, że własna firma to milionowe zyski... a są takie miesiące, że z męża wypłaty płacę zus Ale będzie dobrze, to dopiero początki Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, ale mnie nie stać, żeby kupować innym podręczniki do szkoły, bez przesady Swojemu dziecku też muszę kupić książki i wyprawkę i mnie się nikt nie pyta czy mam za co Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dzisiaj delikatnie odmawiając usłyszałam: wie pani, jedni chcą pomagać, inni nie....
Przykro mi się zrobiło ;/ Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
być może, ale w tej sytuacji ktoś musi ustąpić, tu chyba ciężko iść na kompromis Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja i tak poczekam, z tą wpadką żartowałam i z tym czekaniem do 30tki. Jak się nie zdecyduje, to trudno. Będziemy mieli jedno dziecko
Nie chcę go zmuszać, naciskać a tym bardziej wrabiać, chciałabym, żeby to była nasza wspólna decyzja. Bo jak ja sama zdecyduję, to będzie czysty egoizm z mojej strony
No nic, wygadałam się, idę sprzątać. Pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozumiem, że dla innych może to być śmieszne, ale martwię się czy nam się uda... Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. Uważacie, że 28 - 30 lat to za mało na drugie dziecko? Wyświetl w wątku >>
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja szanuję jego zdanie, dam mu czas do 30tki i pomyślę wtedy o tej wpadce Wyświetl w wątku >>