Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jak do tej pory Sony tylko wymagalo zdjec bez jakiejkolwiek ingerencji i za to ich cenie.
Przeciez to sa konkursy na zdjecie a nie grafike.
Czesto zgloszone prace daleko odbiegaja od zdjecia...
Masz aparat, to uzyj go tak zeby zrobic swietne zdjecie - takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wiele osob kopiuje zdjecia i podpisuje jako ich, wiele osob kopiuje wiersze i utwory podpisujac sie pod nimi swoim nazwiskiem...
Do czego zdolny jest konkursowicz?
Proponuje Panu Redaktorowi opracowac taki temat
Dlaczego na Onecie z Duracell nagrodzono zdjecie z wikipedii, a na interwencje nie reagowano?
Dlaczego ludzie machaja reka na plagiat?
powiem WPROST - nikt nie chce sie sadzic i wloczyc po sadach, a powinno to byc karane z urzedu, bo watpie zeby Szekspir lub Mickiewicz podal kogos do sadu
Panie Redaktorze - temat Plagiaty w konkursach, do czego zdolny jest konkursowicz - dodaj do ulubionych
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
z filmwebu moze - http://konkursy.f...pl/Poll?poll.id=1878 Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Niezaleznie od artykulu bardzo latwo trafic na ten portal, wiec glupim jest tlumaczenie, ze nie bo konkurencja... widac kto jak podchodzi do konkursow.
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chciałbym przygotować materiał o ludziach, którzy utrzymują się z grania w internetowych konkursach.
Internetowych, wiec takie jak zakup produktu i wysylanie smsa odpadaja, samych konkursow w internecie z wielkimi nagrodami nie jest az tak wiele...
Liczycie gadzety z Wyborczej, a za hasla nie za kazdym razem sie wygrywa (no chyba, ze dodaj do ulubionych)
Czy da się w ogóle żyć z wygranych ew. handlu nimi?
Da sie wyzyc... to zalezy co kto ma na mysli...
No i trzeba wziasc pod uwage, ze dochod nieregularny, duze szanse, ze nagroda przepadnie w Redakcji lub na PP
Czy takie wygrane mogą stanowić istotną część dochodu?
Zalezy kto ile zarabia ;D
Czy znacie jakichś rekordzistów,
którzy np. handlują później tym co wygrali itd.
Pawnie, ze znamy - i to ilu
Choc sama nie sprzedaje nic co wygram, jesli nie ma obowiazku odprowadzic podatku po sprzedazy, to pamietajcie, ze jezeli nie pracujesz a masz dochody to istnieje jeszcze cos takiego jak ZUS.
Czy moglibyście zapytać takich osób czy nie zechciały by porozmawiać o takim sposobie na życie?
Jak ktos chce isc niech idzie, ja nie mam nic przeciwko, ale niech mowi o sobie, a nie wylicza kto ile wygral
Ja duzo wygralam, ale nie internetowo
Konkursy to nie tylko zabawa, to wysilek, poswiecony czas i naklady finansowe i kazdy konkursowicz to wie.
Konkurencji sie nie boje, bo jestem tego zdania, ze kto ma wygrac ten wygra!
Gram bardzo dlugo i konkurencja stale bedzie wzrastac.
Zainteresowanie portalem po opublikowaniu artykulu zapewne wzrosnie... i wyplyna kombinowania konkursowiczow jak np. ostatnie co pamietam z serkow Feta... bedzie to przestroga dla kolejnych organizatorow
jestem za bo zawsze gram uczciwie i nie mam sobie nic do zarzucenia Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to i tak jesteś blisko,
bo w naszych sercach...
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
od paru dni mam tak, ze jak ktos do mnie mowi Dominika to mysle o Tobie... (*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dostalam dzis ksiazke kucharska z przepisami Sowy, nadawca kuchnia.tv ale nie wiem z czego to, nie przypominam sobie takiego konkursu na portalu kuchnia.tv... pierwszy raz mam taka sytuacje ale i tak Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
- bilety lotnicze na caly rok
- wycieczka do Chin
a cieszyc mnie bedzie wszystko to co zechce dac mi los... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nowy zapach meski Lacoste Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dzisiaj mam urodzinki i postanowiłam dołączyć do forum, mam nadzieję, że przyjmiecie maniakalnego gracza Wyświetl w wątku >>