Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
caly czas jest CNN has NOT confirmed, ogladam na zywo, wiec nie wiem kto powiedzial, ze oficjalnie
choc zapewne to przykra prawda, ze MJ juz odszedl... Wyświetl w wątku >>
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
albo tutaj jesli jestes na liscie
https://www1.plus...s.jsp?editionId=1852 Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i za tych najmniejszych, bezbronnych (*)
http://wirtualnyz.../pid,2197,zapal.html Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja czekam na nagrody z 2006 roku i wiem, ze nie jestem sama Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wiki ja sobie nawet takiej sytuacji nie wyobrazam
... szereg Aniolow przyjal kolejnego...
badz dzielna Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
opis wypadku przerazajacy
korpus ciala zmasakrowany, glowa kilkadziesiat metrow dalej...
a Mateusz mial tylko 19 lat... (*)
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mooniq82
Cinek22
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to byly doslownie 2 sygnaly Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wiem, ze to niewiele... lacze sie z Toba w myslach... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Szanuj gości, a oni też będą Cię szanować - myślę, że każdy z forumowiczów powinien być przychylnie nastawiony zarówno dla gości, jak i dla osób zalogowanych, czy też osób nowo zarejestrowanych.
Widzę, że na forum odbywa się segregacja ludzi, to jest po prostu nie do przyjęcia.
Każdy kto kiedykolwiek doświadczył ze strony gościa upokorzenia powinien powiadomić administratora forum, a nie od razu atakować wszystkich gości.
Zrozum, goście to też ludzie, którzy myślą sercem.
Jeżeli jesteście serdeczni, przyjmijcie gościa z otwartymi ramionami.
No - ba, każdy obawia się nowego przybysza, ale mało kto przesiaduje na forum o godzinie 1.30 w nocy - też mógłbym sobie pomyśleć: co to za człowiek, który nie śpi po nocach.
nie mam nic do gosci moze ich byc nawet 1000 ale niech nie bedzie tu takiego chamstwa i nie wymawiajcie sie, ze nie macie czasu sie zalogowac, jest cos takiego jak automatyczne logowanie.
Nie obawiam sie nowego przybysza, ale daje mi do myslenia dlaczego nowy przybysz nie chce sie ujawnic kim jest
Kolejna rzecz jestem o 1.30 ale nie ma mnie o 10 rano.
Nie selekcjonuje nowy stary gosc nikogo nie chce eliminowac, jedynie panujaca tu atmosfere... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tu nie chodzi o zwykle wstawienie cudzego awatara, ale bezczelne sciagniecie zdjecia z naszej-klasy i wstawienie go jako swojego awatara.
Niestety, po zwroceniu uwagi, ktos pod nickiem Lorczak tez na mnie naskoczyl, choc do nowych osob na forum nie nalezy. Ja rozumiem wstawic zdjecie kogos slawnego, ale nie w taki sposob.
Szpiegowanie na innych portalach tez szybko wychodzi na jaw i ta osoba wie o czym pisze. Powinna przyjac nick nikt, bo nie ma tyle odwagi co tupetu i nie podpisze sie z imienia i nazwiska kim jest.
Jestem za tym, zeby weryfikowac dane osob na forum, mozna np. przeslac skan jakiegos dokumentu potwierdzajacego kim sie jest tylko do wiadomosci administratora, ktory moze to pozniej zgrac na plyte i zabezpieczyc plik kodem, zeby nie dostalo sie w niepowolane rece.
Czemu jest tyle gosci na stronie, wymawiacie sie, ze nie macie czasu sie logowac - jest 1.30 na forum sa 4 osoby i 26 gosci, po prostu goscie to podgladacze, czytajacy i analizujacy co kto wygral, pozniej loguja sie na wyimaginowane konta i pisza bzdury na ludzi.
Nie bylo mnie na tym forum i wygrywalam, coraz czesciej sie zastanawiam po co tu jestem i jeszcze glupia konkursy dodaje, zapewne dlatego, ze sa tu tez wartosciowi ludzie...
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
instrukcja na PW Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zacytuje Cizie:
Ach te mańki ile tam was jest?
Do tematu 5 zł dodatkowe za doładowanie
Moja odpowiedz:
jest nas tyle ile ty masz w sobie zlosliwosci i tupetu, (przybywa nas proporcjonalnie do nieprzychylnosci ludzkiej),
od rodziny sie odczep, bo konwersujesz ze mna.
Jestem dumna, ze swojego nazwiska, i ciesze, sie, ze nie jestem Kowalska i nie ukrywam na forum skad jestem i kim jestem, nie czaje sie jak Ty.
Usiadz sobie w ciszy (o ile kiedykolwiek jej doznajesz, bo metlik w glowie musisz miec, przy wymyslaniu komu jeszcze dokuczyc) i pomysl z jakiej przyczyny czepiam sie tej i innej rodziny... nie masz swojej czy co??
Jak forum bedzie sie tak rozwijac, to daleko na tym koniu nie zajedzie.
To forum e- konkursy a nie e-zawisci to do krok do przepasci moralnej, dla takich nie powinno tu byc miejsca.
Masz cos do mnie to spotkajmy sie w cztery oczy!!
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Pewnie gdybym sprzedala swoje nagrody to mialabym zapewnione jakies tam zycie.
Inni niech lepiej nie oceniaja ile ktos inny wyciaga z konkursow, bo nie bedzie to bezstronne.
Zawsze jest tak, ze wygrany np. telewizor przez kogos innego dluzej zapadnie nam w glowie niz np. nasz...
Z konkursowiczami zawsze jest tak, ze cudze licza, a na siebie nie patrza - zreszta taka mentalnosc wiekszosci Polakow.
Podam przyklad, wygralam drogi samochod i konkursowicz widzi wartosc auta i to tyle dla niego zgarnelam, ale nie widzi, ze zaplacilam podatek od wygranej, ze zaplacilam uezpieczenie AC i z kwoty 80 000 nie odbije tych 16 000 na wydatki... a ja nim jezdze i jest on dla mnie bardziej kosztem niz zyskiem, ale wiem, ze nie kupilabym sobie takiego nowego auta.
I to jest dla mnie radosc konkursowania - mam cos czego bym nie miala, nie patrzac przez pryzmat kasa, kasa.
Co do organizacji i problemow - jesli ktos gra uczciwie i zgodnie z regulaminem nie ma problemow z odbiorem nagrody!
I nie zgodze sie z przedmowcami, ze firmy w regulaminach napisza uczestnikom z e-konkursow dziekujemy, co sie moze zmienic to system przeprowadzenia konkursu - bedzie losowy, nikt nie bedzie mial wplywu na wynik. Claudia poszla juz taka droga i jak wygrasz to naprawde masz szczescie.
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
bez pospiechu to auto
a poleconym to dom lub mieszkanie
w paczce - laptop i dobra lustrzanka
telegramem - trafne numery w totka
Wyświetl w wątku >>