Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#3444688 Napisano: 09.06.2010 02:37:10 w Połączenia nieodebrane
501 503 200 248 - ktoś wie co to za dziwny numer?, mam nieodebrane z wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3437639 Napisano: 07.06.2010 12:02:05 w Paragony
kupie paragon z Real na konkurs Disney (moze ktos kupil, a nie zrobil pracy) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3435016 Napisano: 05.06.2010 02:28:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavi napisał(a):

kamel napisał(a):

toner5 napisał(a):

Ktoś o to ostatnimi czasy pytał, wiec smaruję i w tym topie: Bricomarche rozsyła poleconym zawiadomienia o wygranej:)Teściowej wpadł bon emotka

a jak to jest z glowna nagroda - (autami) - wybieraja tylko z tych zgloszen ktore dostaly bon?

Tak - tylko z tych.

to zalezy od miasta, niektore informowaly telefonicznie, bony byly wybierane z poziomu sklepow dlatego roznice w iformowaniu Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3404793 Napisano: 23.05.2010 05:57:39 w Pomocy!!!!
Mam prosbe do Was, gdyby komus sie nudzilo, zeby wypelnil ankiete, jest to anonimowa ankieta, potrzebna do napisania pracy magisterskiej emotka

http://www.ankiet...e-banki-polskie.html Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3286579 Napisano: 10.04.2010 04:19:33 w Żegnamy zmarłych
Ziemio katynska, nie dosc ci polskiej krwi....

(*) (*) (*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

privatedo

#3214059 Napisano: 18.03.2010 09:11:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
darekgryko napisał(a):

Autor nie zawsze wie...że ktos sobie wziął jego hasło...

Jak taki plagiatorzysta nie dostanie po nosie zawsze będzie to robił.

Brak reakcji tylko go motywuje, ze mozna robic co sie chce.

jak w konkursie Orsay ktos podpisal sie pod wierszem Szymborskiej i poslal jako swoja tworczosc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3213316 Napisano: 18.03.2010 05:33:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Widzieliście?
http://www.hds.pl/index.php?id=97
Ktoś ukradł hasło, które zwyciężyło w konku PKO BP i wygrało 100 000!!!!!!!!!
Okradł nie tylko autora hasła, ale bank emotka , który przejął prawa autorskie. Niezły agent emotka
Sztuka to wielka w świecie współczesnym,
mając tradcję być nowoczesnym!

i tu tez emotka
http://www.111lat...ad/listaLauratow.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3212596 Napisano: 18.03.2010 01:50:29 w Oddam za darmo
Oddam za darmo

Dwuosobowe zaproszenie do EKSPERYMENTARIUM w Łodzi

http://www.experymentarium.pl/

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3201250 Napisano: 15.03.2010 09:34:16 w Moja pierwsza wygrana!
męski zegarek Poliot w gazecie... jakieś ćwierć wieku temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3192415 Napisano: 12.03.2010 02:30:00 w Rossmann
damsel napisał(a):

rafal100 napisał(a):

evja napisał(a):

Ja znowu czekam jak głupia na wyniki, ciągle odświeżając, a pewnie i tak nie będzie mnie na liście emotka

mam to samo
emotka

A był ktoś tak genialny i grał o 4 rano? emotka

byl emotka dla mnie to srodek dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3170052 Napisano: 05.03.2010 02:52:35 w Pomocy!!!!
Winner napisał(a):

szukam osoby która mi powie co zrobić z PIT 8C otrzymałam go od firmy od której wygrałam nagrodę

kwote z PIT 8C wpisujesz w PIT 36 w pole nr 8 (inne zrodla nie wymienione w 1-7) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

privatedo

#3129215 Napisano: 20.02.2010 06:35:57 w Pomocy!!!!
radosna napisał(a):

Mama ma telefon na kartę. Może rozmawiać, inni mogą do niej dzwonić, mogą też wysyłać eski. Natomiast Mama nie może wysyłać sms-ów. Może ktoś mi powie dlaczego? I tak od kilku dni.

sprawdź ustawienia wysyłania sms-ow,
aby można było skorzystać z usługi, w telefonie powinno być ustawione standardowe Centrum Obsługi Wiadomości sieci Plus GSM, czyli: +48601000310 Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#3096232 Napisano: 10.02.2010 04:09:55 w skojarzenia
- Czterdziestolatek - Przeminęło z wiatrem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2854441 Napisano: 17.11.2009 12:09:59 w Paragony
szukam paragonu z Canpol
jesli ktos ma 2 oddam 1 nagrode za paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2783837 Napisano: 25.10.2009 06:30:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

Wczoraj było rozwiązanie konkursu na hasło reklamowe Centrum Handlowego Bemowo w Warszawie.
To regulamin tego konkursu:
http://centrumhan...mp;lang=pl&id=28
1 miejsce: Centrum Bemowo - poznaj od nowa. (nagroda - samochód)
2 miejsce: Galeria Bemowo - ona ma to coś.
(nagroda - żelazko)
3 miejsce: Bemowo to centrum uśmiechu.
(nagroda - toster)

Wczoraj w Centrum Handlowym Zakopianka w Krakowie tez bylo rozwiazanie podobnego konkursu i auto wygral ktos za haslo
Centrum Handlowe Zakopianka - dodaj do ulubionych!

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2759288 Napisano: 17.10.2009 04:31:27 w Carrefour konkursy
maa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

rypka7 napisał(a):

Maa, zapytaj prawnika, każdy rozsądny powie Ci, że liczy się regulamin. A konkurs rozwiązano niezgodnie z regulaminem.

A gdybanie jest bez sensu. Jest jak jest. Co innego było na ulotce, co innego w regulaminie. Przyznano, że rozwiązano konkurs z jednego, nieregulaminowego!, numeru i tyle.
Teraz powinny być 84 bony dla najlepszych haseł nadesłanych na numer 7141 i koniec.
I myślę, że tak właśnie będzie.

ja sie pytalam prawnika emotka i postepujac wg prawa musza przyznac cala pule na nr 7141 bo to regulamin jest wiazacy emotka ato ze przyznali innemu nr tylko nagrody to jest ich pomylka z ktorej rowniez nie do konca moga sie wycofac , mysle ze oni zdaja sobie sprawe ze kazdy z konkursowiczow miglby ich podac do sadu o odszkodowanie i to nie male

jakie odszkodowanie?Odszkodowanie należy się poszkodowanemu za wyrządzenie szkody od osoby, która tę szkodę wyrządziła lub ponosi za nią odpowiedzialność.A przepraszam jaka szkode wyrzadzilam Wam agencja?Szkode w postaci tego ze zakupiliscie promocyjne opakowanie? Przeciez kazdy grajacy musi ponosic ryzyko tego ze moze nie wygrac.A moze szkode w postaci tego ze nie wybrala waszego hasla? Przeciez to sie nie trzyma kupy. Wedlug mnie zamiast roscic sobie prawo do jakiegos odszkodowania i wydzaniac do agencji klocac sie i robiac afere lepiej spokojnie zalatwic ta sprawe. Juz nieraz widzialam ze po aferze na forum konkurs rozwiazywali szybko, po lebkach, bez czytania smsow i po co to wszysto? pospieszanie agencji, robienie zadym tak naprawde mysle ze ma wielkeigo sensu. Owszem zgloszeniue bledu w regulaminie jest jak najbardziej ok ale trcoeh glupio zeby przez arogancki ton zrobili na zlosc i przyznali np 2 nagrody dodatkowe zamiast 84.

Zakup produktu promocyjnego jest wydatkiem, zakladajac, ze kupuje go tylko po to zeby wziasc udzial w konkursie (kupuje ze wzgledu na ogloszona promocje - skoro moje zgloszenie nie bierze udzialu w promocji kupilam je niepotrzebnie i to jest naciaganie)
kolejny wydatek to poslanie smsa wg. regulaminu (dochod z sms-ow jest korzyscia dla organizatora, dla mnie wydatkiem) - czy to tez nie jest naciaganiem?
Regulamin jest wiazacy, a nie ulotka, gdyby rozwiazali tylko regulaminowo slane smsy, mieli by podstawe do nie przyznania dodatkowych nagrod, gdyby na ulotce byl odnosnik do regulaminu i zapis, ze nie odpowiadaja za blad w druku, jak to ma miejsce w gazetkach promocyjnych.

Laski nie robia, ze przyznaja dodatkowe nagrody, bo wziecie udzialu w promocji i poslanie zgloszenia, ktore sie nie liczy z ich powodu jest wlasnie oszustwem i naciagnieciem.
Co do wynikow, to zawsze mozna przeprowadzic kontrole promocji, agencje tez maja nad soba Ministerstwo Finansow i inne organy. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2656400 Napisano: 14.09.2009 01:33:00 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
apoccalipsa napisał(a):

privatedo napisał(a):

...Jej koleżanka z forum dla graczy, privatedo... i tu przytoczona moja wypowiedz

wiec zacytuje tez to co jest na dole strony, a czego chyba osoba piszaca i wypowiadajaca sie nie wziela pod uwage...

Wszelkie prawa zastrzezone! Kopiowanie bez zgody autorów zabronione!

a wiec...

użył Twojej wypowiedzi bez Twojej zgody?
emotka

Tak i w rozmowie telefonicznej ze mna stwierdzil, ze Prawo Prasowe na to pozwala...
wiec liczcie sie z tym co tu piszecie, bo nigdy nie wiadomo kto wpadnie i poczyta i gdzie zacytuje emotka
Ja od dzisiaj jestem niemowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2653609 Napisano: 12.09.2009 07:33:39 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
...Jej koleżanka z forum dla graczy, privatedo... i tu przytoczona moja wypowiedz

wiec zacytuje tez to co jest na dole strony, a czego chyba osoba piszaca i wypowiadajaca sie nie wziela pod uwage...

Wszelkie prawa zastrzezone! Kopiowanie bez zgody autorów zabronione!

a wiec... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#2641663 Napisano: 07.09.2009 11:00:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
maa napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

wyniki hipp z rossnetu

jedne i te same nazwiska
a i nasza forumowa nabijaczka tez wygrala ciekawe ile ludzie kont są zdolni zalożyc byle wygrac

no wlansie sie zastaanwiam gdzie tkwi sekret wygrywania w tym konkursie bo niestety nie mam do niego szczescia.

sekret wygrywania - kto wiecej punktow w glosach zgarnie Wyświetl w wątku >>
0 0