Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1138
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeciez przy rejestracji podawalo sie dokladne dane, wraz z adresem e-mail, zapewne maja liste z danymi kto wygral
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
to i ja Ci cos odpowiem... szkoda, ze opis nie byl tez autorski, skoro przepis mial byc tylko ulubiony czemu nie ubralas opisu w swoje slowa? Czy opis tez nalezal do czesci przepisu? Nie ingeruje w to czy zdjecie jest Twojego autorstwa czy tez nie, czy sa na nim mule, czy ich nie ma...
Co do koncowej Twojej puenty, to uwierz Francuz nie powie, nic takiego jesli tylko ta zona bedzie dla niego dobra... mentalnosc francuzow sie zmienila, predzej powie wyzeruj moj debet, bo nowa, mloda zona to kolejne wydatki
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
zalogowac sie
moj profil -----> edycja danych
zakladka Ustawienia konta ------> Usuwanie konta
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czemu w Polsce juz tak jest, ze broni sie zlodziejstwa
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
chyba bardziej chodzi o to, ze osobom ktore m.in. zakwalifikowaly sie do finalu usunieto znaczna czesc glosow, co oznacza, ze sobie nabijaly.
Nie wiem jak na to patrzec, bo ja jestem pewna, ze moj KAZDY glos byl oddany przez inna osobe i z innego IP, a tez mi skasowali prawie 25% glosow!!! nie mam sily juz do nich pisac i walczyc... moze tak mialo byc, ze musieli odjac wszystkim duzo, zeby do finalu weszla ta osoba, ktora weszla Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
tylko zapomniala dodac, ze to cytat
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ale mnie nie chodzi o watek plagiaty, gdzie udowadnia sie, ze ktos plagiatowal, bo tam takze nieslusznie czasem ktos byl posadzony
Mialamna mysli taki watek, by bez dyskusji byly wpisywane tylko - nick i link do konkursu gdzie ten ktos podpisal sie nie pod swoimi wypocinami Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
a mnie nie szkoda, miala odwage poslac plagiat, zatem postepowala umyslnie!
Czy zal Ci tez zlodzieja, ktorego zlapia? No O.K. jesli jest nim glodne dziecko, ktore ukradlo bulke w sklepie...
Ukaraniem takich e-konkursowiczow powinno byc zalozenie watku na e-konkursy oni plagiatowali i wpisywanie tam nickow, choc nie ciezko jest zalozyc nowy nick
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
nie udalo sie, ale to nic
zyskalam cos wiecej niz nagrody
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W przypadkach wykrycia działań niezgodnych z Regulaminem, próby wpływania na wyłonienie Laureatów nagrody tygodniowej lub Laureata nagrody głównej w sposób niedozwolony, w szczególności poprzez działania sprzecznych z ideą i celem Konkursu, dany Uczestnik Konkursu zostanie wykluczony z Konkursu. Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
do zdjecia nie mam nic, natomiast fakt z glosami pozostawia niesmak Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mimo, ze przegralam z tym zdjeciem wcale nie uwazam zeby bylo zenujace... calkiem sympatyczne i wesole
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
tej co wszystko żebrała
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...nie ten przyjacielem co czesto zagaduje, bo gdy jestes w potrzebie On to ignoruje... kolo ratunkowe w zyciu rzucaja niejednokrotnie... zwykli serdeczni przechodnie
DZIEKUJE tym, ktorzy zaglosowali i o tym napisali i tym anonimowym
dziekuje takze przyjaciolom
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
pewnie kogos pominelam, bo Wasz odzew byl ogromny...
Dziekuje, dzieki Wam czuje sie juz wygrana, nawet jak nie wejde do finalu, pieknym jest uczucie pewnosci, ze sa ludzie, na ktorych mozesz polegac
Dziekuje takze tym wszystkim, ktorzy uczciwie glosuja na innych i sami zbieraja glosy.
Dziekuje
privatedo
Postów 1138
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest najprawdziwsza prawda