Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#4507546 Napisano: 05.07.2011 01:58:59 w Paragony
szukam vizir Katowice emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4499650 Napisano: 02.07.2011 02:49:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marielu napisał(a):

majonez napisał(a):

Dostałem email od CinemaCity że wygrałem płytę DVD z filmem „Auta” i mam odebrać między 7-20 lipca.

Co im pokazać żeby wydali tą bajkę, nic oprócz maila że wygrałem nie podesłali. Do odbioru popcornu wysłali kod.

pokaż im piersi , na pewno bedoł zadowoleni emotka

Przeciez przy rejestracji podawalo sie dokladne dane, wraz z adresem e-mail, zapewne maja liste z danymi kto wygral emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4487328 Napisano: 28.06.2011 10:40:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wiolafasola,
to i ja Ci cos odpowiem... szkoda, ze opis nie byl tez autorski, skoro przepis mial byc tylko ulubiony czemu nie ubralas opisu w swoje slowa? Czy opis tez nalezal do czesci przepisu? Nie ingeruje w to czy zdjecie jest Twojego autorstwa czy tez nie, czy sa na nim mule, czy ich nie ma...

Co do koncowej Twojej puenty, to uwierz Francuz nie powie, nic takiego jesli tylko ta zona bedzie dla niego dobra... mentalnosc francuzow sie zmienila, predzej powie wyzeruj moj debet, bo nowa, mloda zona to kolejne wydatki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4478994 Napisano: 25.06.2011 11:52:06 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

freelancity - jak usunac konto. dostalem pare pytan, wiec odpowiadam tutaj emotka
teraz dokladnie nie sprawdze, bo juz usunalem, ale jest troche ukryte. tak z pamieci: zaloguj sie, wejdz w ustawienia konta, edycje i tam chyba druga czy trzecia opcja to usuniecie konta. po kliknieciu przychodzi mail z linkiem, ktory trzeba jeszcze kliknac.
moze ktos ma lepsza pamiec i dopisze tu dokladnie. z gory przepraszam za moja nieskladna instrukcje emotka

zalogowac sie
moj profil -----> edycja danych
zakladka Ustawienia konta ------> Usuwanie konta
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4473548 Napisano: 23.06.2011 10:15:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale czy oni maja prawo ingerowac w zgloszenie konkursowe?
Czemu w Polsce juz tak jest, ze broni sie zlodziejstwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4473289 Napisano: 23.06.2011 08:55:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
onlyrybka napisał(a):

dolly napisał(a):

szkoda, że na instytucie nikt nie zrobił takiego zamieszania jak Wy tutaj emotka
a plagiatów też nie lubię emotka

na instytucie wygrał plagiat ? emotka

chyba bardziej chodzi o to, ze osobom ktore m.in. zakwalifikowaly sie do finalu usunieto znaczna czesc glosow, co oznacza, ze sobie nabijaly.
Nie wiem jak na to patrzec, bo ja jestem pewna, ze moj KAZDY glos byl oddany przez inna osobe i z innego IP, a tez mi skasowali prawie 25% glosow!!! nie mam sily juz do nich pisac i walczyc... moze tak mialo byc, ze musieli odjac wszystkim duzo, zeby do finalu weszla ta osoba, ktora weszla Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4471862 Napisano: 22.06.2011 02:44:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
identyczny system marketingowy ma Tao-Tao emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4469819 Napisano: 21.06.2011 08:20:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
A co Ci ma napisac, ze ja Miodek cytowal, to Ona moze Okrase... emotka
tylko zapomniala dodac, ze to cytat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4469415 Napisano: 21.06.2011 06:32:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
cudaczek121 napisał(a):

privatedo-jest taki wątek Plagiaty,a przynajmniej był kiedyś

ale mnie nie chodzi o watek plagiaty, gdzie udowadnia sie, ze ktos plagiatowal, bo tam takze nieslusznie czasem ktos byl posadzony
Mialamna mysli taki watek, by bez dyskusji byly wpisywane tylko - nick i link do konkursu gdzie ten ktos podpisal sie nie pod swoimi wypocinami Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4469337 Napisano: 21.06.2011 06:08:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

szkoda dziewczyny, ale nawet się nie broni emotka

a mnie nie szkoda, miala odwage poslac plagiat, zatem postepowala umyslnie!
Czy zal Ci tez zlodzieja, ktorego zlapia? No O.K. jesli jest nim glodne dziecko, ktore ukradlo bulke w sklepie...

Ukaraniem takich e-konkursowiczow powinno byc zalozenie watku na e-konkursy oni plagiatowali i wpisywanie tam nickow, choc nie ciezko jest zalozyc nowy nick emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4465853 Napisano: 20.06.2011 05:50:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
do mnie na gazete doszlo Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4464986 Napisano: 20.06.2011 01:42:31 w Paragony
joan napisał(a):

Sprzedam paragon na konkurs domków Bobovita w Carrefourze (zakupy z 01.06.) - zgodnie z poniższą procedurą, od której nie ma absolutnie żadnych odstępst:

1) piszesz na PW, że chcesz kupić ten paragon,
2) podaję Ci adres strony pewnej fundacji, gdzie znajdziesz dane do wpłaty,
3) udajesz się na pocztę i wpłacasz 150 zł na rehabilitację chorego chłopczyka,
4) przesyłasz mi na mejla skan/zdjęcie kwitka potwierdzającego wpłatę na poczcie,
5) odsyłam Ci mejlem skan/zdjęcie paragonu.
Mam nadzieję, że wszystko jasne emotka

Zapraszam emotka

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4464635 Napisano: 20.06.2011 12:33:30 w PODZIĘKOWANIA
swibek napisał(a):

privatedo napisał(a):

Chcialam podziekowac wszystkim, ktorzy oddali glos na moje zdjecie i zrobili to bezinteresownie: NICE, ANETI, ZIOLKO, MARIOLAKAL, NINECZKA17, SARENKA, SLAVEK, CYTRYNKOWA, BMACIEJA, KSANTYPA, MARIWANNA, KUBATBG, MALENKA89, NARIAM, SWIBEK, TOKA, KALISTO1986, JAANONIMKA, MISIULKA, STASIAK50, MARYAL
pewnie kogos pominelam, bo Wasz odzew byl ogromny... emotka

Dziekuje, dzieki Wam czuje sie juz wygrana, nawet jak nie wejde do finalu, pieknym jest uczucie pewnosci, ze sa ludzie, na ktorych mozesz polegac emotka

Dziekuje takze tym wszystkim, ktorzy uczciwie glosuja na innych i sami zbieraja glosy.

Dziekuje

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

emotka udało się chociaż?? tak byłaś blisko.. emotka emotka kciuki trzymam cały czas!! emotka

nie udalo sie, ale to nic emotka
zyskalam cos wiecej niz nagrody
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4464537 Napisano: 20.06.2011 12:14:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
ale jak to sie ma do regulaminu?

W przypadkach wykrycia działań niezgodnych z Regulaminem, próby wpływania na wyłonienie Laureatów nagrody tygodniowej lub Laureata nagrody głównej w sposób niedozwolony, w szczególności poprzez działania sprzecznych z ideą i celem Konkursu, dany Uczestnik Konkursu zostanie wykluczony z Konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4464482 Napisano: 20.06.2011 12:05:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kunia, no to teraz wiem, co mialas na mysli... fakt, nie zwrocilam na to uwagi
do zdjecia nie mam nic, natomiast fakt z glosami pozostawia niesmak Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4464467 Napisano: 20.06.2011 12:03:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisia23 napisał(a):

kunia napisał(a):

http://www.instytut.pl/Klub-Zdrowia/Konkurs-Rodzinny-Usmiech/action,p-ranking,orderby,best,page,8.html -żenada

Dlaczego żenada? Ja własnie stawiałam na to zdjęcie emotka Choć Twoje i maciejki także były w moich trzech typach emotka

Mimo, ze przegralam z tym zdjeciem wcale nie uwazam zeby bylo zenujace... calkiem sympatyczne i wesole emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4463855 Napisano: 20.06.2011 09:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
enfamka napisał(a):

Dziś komisja się żebrała
Cala noc obradowała

Tylko czyj nick powinien byc tytulem tego wiersza emotka ? Z moze to powinna byc cala lista nicków ?

tej co wszystko żebrała
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4463095 Napisano: 19.06.2011 08:50:24 w PODZIĘKOWANIA
i jeszcze dodam tu taka moja mysl, gdyz nie czesto biore udzial w klikancach...

...nie ten przyjacielem co czesto zagaduje, bo gdy jestes w potrzebie On to ignoruje... kolo ratunkowe w zyciu rzucaja niejednokrotnie... zwykli serdeczni przechodnie

DZIEKUJE tym, ktorzy zaglosowali i o tym napisali i tym anonimowym
dziekuje takze przyjaciolom emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4463080 Napisano: 19.06.2011 08:44:45 w PODZIĘKOWANIA
Chcialam podziekowac wszystkim, ktorzy oddali glos na moje zdjecie i zrobili to bezinteresownie: NICE, ANETI, ZIOLKO, MARIOLAKAL, NINECZKA17, SARENKA, SLAVEK, CYTRYNKOWA, BMACIEJA, KSANTYPA, MARIWANNA, KUBATBG, MALENKA89, NARIAM, SWIBEK, TOKA, KALISTO1986, JAANONIMKA, MISIULKA, STASIAK50, MARYAL
pewnie kogos pominelam, bo Wasz odzew byl ogromny... emotka

Dziekuje, dzieki Wam czuje sie juz wygrana, nawet jak nie wejde do finalu, pieknym jest uczucie pewnosci, ze sa ludzie, na ktorych mozesz polegac emotka

Dziekuje takze tym wszystkim, ktorzy uczciwie glosuja na innych i sami zbieraja glosy.

Dziekuje

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4462814 Napisano: 19.06.2011 07:21:41 w Wkurza mnie...
badgirl napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie ze mija weekend a ja wciaz mam zaległosci i z niczym sie nei wyrabiam:( zrobiłam sie jakas niezorganizowana...

U mnie w takich sytuacjach wystarcza krótki weekendowy urlop od konkursów (2-3 dni)
i nagle się okazuje ,że mam tyyyyyle wolnego czasu , chata błyszczy, obiad ugotowany, ciasto upieczone,rachunku popłacone i powkładane do segregatora, brudy z łazienki znikły itd

Polecam emotka

To jest najprawdziwsza prawda emotka :) Wyświetl w wątku >>
0 0