Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja udzialu nie bralam Wyświetl w wątku >>
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wiecej marzen nie mam, a teraz niech sie spelnia w dowolnej kolejnosci Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jesli jest sprzeczka co do praw autorskich oraz wielorazowego wysylania tego zdjecia na rozne konkursy, proponuje ulozyc w kolejnosci wysylania wyniki:
zatem najpierw zdrowe oczy, pozniej abc, na koncu facebook..
a teraz przeczytac w tej samej kolejnosci regulaminy konkursow - w zdrowe oczy nie ma mowy o przekazaniu praw do publikacji i wylacznosci do nagrodzonego zdjecia, zatem pozostawalo otwarte prawo do slania tego zdjecia na inne konkursy, kolejnym byl abc i nagroda jak najbardziej zdobyta jest zgodnie z regulaminem, jedynie ten czajnik pozniej...
Jesli jue ktos chce sie przyczepiac co do nagrodzonych prac w abc, to zastanawia mnie osobiscie nagradzanie prac, ktore mialy wieksza ilosc zdjec niz dopuszczal regulamin, ale to taka moja luzna uwaga Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
super jest oliwka i inne rzeczy z Hippa, oliwka jest bez szkodliwej parafiny! Rewelacja
J&J ma super masc do pupy
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To ja poprosze do kazdej Amelki wielki zapas Energy Drinkow
Malenka89to ja powinnam Ci dziekowac Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Krakow tez dzis dzwonil Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja wiem, ze sa ludzie, ktorzy wnosza cos od siebie na to forum, nie tylko konkursy ale trzeba zobaczyc kto sie zwraca o pomoc i ile wlozyl wysilku by to forum zylo... no przepraszam Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
powinien to chyba byc watek otwarty dla osob, ktore maja dodane na forum konkursy do bazy, nie jestem zdziwiona, ze latwo sie prosi, ale skoro nie macie nic na wymiane, chcecie zeby ktos Wam poswiecil za darmo swoj cenny czas, to choc wykazcie sie, ze dzielicie sie konkursami z innymi...
Zeby bylo na temat, mam prosbe o pomoc w Wedlu i Nivea, mam na wymiane ksiazki, rozne kosmetyki...
prosze o PW Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie uwazajcie tego za msciwosc, zazdrosc itp. niestety skoro inni nie wykonali plagiatow, nie wykorzystali czegos bez posiadania praw autorskich, choc moze tez mieli super pomysly, to dlaczego On moze? Pisze to calkiem bezstronnie.
Moim zdaniem takie klocki zakonczyloby zapisanie w regulaminie i w zasadach, ze zdjecia nie moga byc obrabiane graficznie (tak np. ma Sony w swoich konkursach). Inne zdjecia w tym konkursie tez niestety byly przerabiane... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
mam i ja Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
to jest promocja ogolnopolska, nie tylko w Polo Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(*) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jak ja Ci sie odwdziecze
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chyba, ze ktos lubi ryzyko i nie zalezy mu gdzie jego dane sa pozniej przekazane i komu... potem jest placz, ze dzwonia z roznymi ofertami, przysylaja cuda wianki (czyt. smieci) i w sumie nie wiadomo pozniej nie wiadomo nawet do kogo sie zwracac, by wykasowac ze zbiorow swoje dane Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
trzeba kupic sos i zarejestrowac zakup na stronie - podajac - nr paragonu, ilosc pozycji na paragonie, godzine zakupu, kwote na jaka opiewa i nazwe oraz adres sklepu w przypadku wygranej odeslac oryginal oczywiscie
mysle, ze kiedys tak bedzie i u nas... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ciekawe czemu sami napisali, ze ciagneliby konkurs, gdyby choc 1/3 z 18.000 lubiacych ich wypowiedziala sie pozytywnie... to daje do myslenia, czemu im zabraklo chocby 6 tysiecy osob, ktore ich popiera Wyświetl w wątku >>