Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#4969064 Napisano: 22.01.2012 12:25:59 w Czas na zmiany...
czarnygreg napisał(a):

a czy jest możliwość żeby przy postach była malutka ikonka kosza np i służyłaby do zgłaszania postów które chcemy skasować, niekoniecznie swoich?

i kto mialby to kasowac, czytac wszystkie zgloszenia? Admini... czy Oni nie maja swojego zycia? Jesli jakis post jest nieodpowiedni itd, zawsze mozesz napisac PW z linkiem do posta, do ktoregos z Adminow, Oni i tak czytaja i moderuja forum, po co dodawac im dodatkowych obowiazkow? Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968287 Napisano: 21.01.2012 08:20:38 w Wkurza mnie...
a czy we wszystkich konkursach trzeba brac udzial?
ew. od czasu do czasu mozna komus postawic flache, to, ze my nie pijemy nie oznacza, ze inni musza sie u nas bezalkoholowo bawic emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968262 Napisano: 21.01.2012 08:13:58 w Wkurza mnie...
piwo niee emotka alkoholu nie pije, gdyby wszyscy tak pili jak my to gorzelnie by padly emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4968191 Napisano: 21.01.2012 07:48:28 w Wkurza mnie...
haha to co ja mam powiedziec?
Mamusia jak mamusia, ale zarcie w McD... bo jest szybciej niz obiad w domu i nie musi mnie nadwyrezac, bo przeciez tez mam swoje obowiazki
emotka
OK, OK... 2 miesiace i wskaznik wagi pokazal gdzie lepiej jesc emotka
Potrafi zbudzic mnie o 7 rano, czy robie sniadanie, a prawdziwy domowy, swiezy sok zrobiony moimi rekami tez smakuje lepiej niz Cola

Czasem bylo fajnie jak gotowalam tylko nam, bo bezmiesnym daniem sie najadalysmy, a tak to musi byc padlina inaczej to nie objad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4954526 Napisano: 14.01.2012 10:05:38 w TESCO konkursy
Isiulka ja mialam podobnie w Realu w Katowicach, myslalam, ze babie przywale, tam akurat chodzilo o promo cene na Pepsi powinnam miec 8 butelek w tej cenie a nie 4, miala baba szzcescie, ze nie mialam czasu do UOKiKU napisac. Lecz gdyby to byla cena metkowa, znam siebie i bym nie popuscila, pewnie kazalabym jej napisac oswiadczenie, ze nie moze mi sprzedac po takiej cenie, a jesli nie to aparat w telefonie mam i do polki bym sie jeszcze raz przeszla emotka

Natomiast u nas tutaj jest tak fajnie w jednej sieciowce, ze jak w obrebie 20 km kupi sie taka sama rzecz taniej to zwracaja roznice, nawet gdy to jest inny sklep. Kupowalam telewizor i roznica w cenie byla 160 euro, poszlam z paragonem zapytac co zrobic, babka zadzwonila do sklepu z promocyjna cena (sama w necie nr wyszukala) i na oswiadczenie wrocila mi kase do reki... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4954490 Napisano: 14.01.2012 09:43:02 w TESCO konkursy
Isiulka
po pierwsze nie miala prawa zatrzymac oryginalu paragonu, moglas kupic np. sprzet albo cos co ma gwarancje, ciekawe co by zrobila w takiej sytuacji mondra kierowniczka
a po drugie, miala obowiazek sprzedac Ci towar po cenie wywieszonej w sklepie! Takie jest prawo, ze cena wiazaca, to ta z oferta na towarze, a nie przy kasie!
http://umowy.wies...ej-jest-wiazaca.html

teraz wyobraz sobie sytuacje, wiem nie powinno tak raczej byc ale czasem jest emotka
jestes z dzieckiem w hipermarkecie i strasznie placze zebys mu dala ciastko, ok bierzesz ciacho za 2 zl i dzieciak je otwiera i je... nagle przy kasie okazuje sie, ze ten batonik kosztuje 40 zl bo tak maja w systemie... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4953352 Napisano: 14.01.2012 03:42:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mial ktos problemy z wyslaniem odpowiedzi na konkurs noworoczna metamorfoza Martini Asti?
Po napisaniu odpowiedzi wyskakiwal blad serwera... napisalam do nich o tym, ale zwalaja, ze to wina mojego internetu, a ja wiemm, ze nie jestem odosobniona z tym problemem ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4943139 Napisano: 08.01.2012 01:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
slavek napisał(a):

nie wiem jakie tam były zasady ale w galerii jest mnóstwo zdjęć z netu

no nie wiem jakiezasady, ale wygrani podpisywali oswiadczenie tresci:

Oświadczam, że ja niżej podpisany biorąc udział w loterii „Jestem wymarzonym prezentem!”
przesłałem zgłoszenie, którego elementem było zdjęcie wykonane przeze mnie osobiście, do
którego posiadam prawa autorskie stosownie do ustawy z dn. 4 lutego 1994 r. Dz.U. 1994 Nr
24 poz. 83

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4941156 Napisano: 06.01.2012 09:01:12 w Wkurza mnie...
error, poplakalam sie ze smiechu emotka chyba szedles po tej samej lace co moja corcia, tez dzis wyciela cudnego orla emotka

wsciekly tez do Ciebie pisalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4937591 Napisano: 04.01.2012 08:17:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
nocti napisał(a):

Co do pozostałych usuniętych haseł to nie mam zastrzeżeń. Plagiaty były. Ale i tu PKO mogłoby mieć problem bo złamali własny regulamin. I to z czystego lenistwa emotka

i tu sie mylisz, bo na kuponie zgloszeniowym podpisywalo sie oswiadczenie, ze sa unikalne i masz do nich prawo, komisja ma w obowiazku wybrac hasla, a nie ma obowiazku tego sprawdzac.

Ciekawe co by bylo gdyby bank wyprodukowal reklame z takimi haslami, bez wczesniejszego ich ujawniania i wtedy zaczeloby sie ciaganie PKO po sadach poprzez inne banki, a oni zgodnie z regulaminem powiedzieli by a to nam sprzedal pan X i pani Y. Dopiero wtedy by mieli przechlapane, bo i PKO mialoby szanse pozwac ich za wprowadzenie w blad i obciazyc kosztami produkcji materialow reklamowych, reklamy itp...

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4925695 Napisano: 29.12.2011 05:07:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
serberta napisał(a):

Wygrałam vouchery z konkursu Warszawa Nasze Miasto gdzie nagrodą było cytat z regulaminu
1. Organizator Konkursu zapewnia następujące nagrody:
- 2 bilety lotnicze (każdy ważny do 18 marca 2012 roku) ważne w obydwie strony, na dowolnej trasie (wylot z Warszawy)
Ja natomiast dostałam voucher dla jednej osoby.poradzcie czy składać reklamację?

To byly bilety dla 1 osoby, natomiast nagradzali 2 osoby, dlatego tez, w puli nagrod byly 2 bilety emotka Jesli zgadza Ci sie wartosc, ktora byla w regulaminie to nie zrobisz nic...
dodatkowo poinformuje Cie, ze vouchery w wizzair mozna realizowac tylko za posrednictwem infolini (ktora do tanich nie nalezy emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4925426 Napisano: 29.12.2011 02:39:50 w Zakupy na konkursy - usługi
szukam kogos kto pojdzie do Multikina na film na moj koszt emotka
tylko dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4925415 Napisano: 29.12.2011 02:31:37 w Paragony
Szukam biletu z kina Multikino z przedziału 02.12.2011 do 29.12.2011

Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4916379 Napisano: 22.12.2011 10:12:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://douwe-egbe...s-M/a,laureaci.html/

2 miejsce
...Satanista, niespożyte resztki z czarnej mszy. Odgrzeje sobie rano w mikrofalówce. - Przemytnik, narkotyki z myślą, iż słoik jest tak szczelny, że nie wyczuje ich pies na granicy....

po prostu mi sie niedobrze zrobilo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4915547 Napisano: 22.12.2011 01:21:31 w co chcielibyście wygrać?
kaki76 napisał(a):

nowego męża takiegi idealnego jak z bajek hehe emotka

Takie rzeczy to tylko w erze... nie w tej erze emotka
ale uwazaj, bo zyczenia sie tu spelniaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4908847 Napisano: 18.12.2011 05:01:46 w Zabawa - Zniszcz życzenie
wygrywasz 100.000 rubli emotka

chcialabym, zeby na swiecie nie bylo biedy Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4907907 Napisano: 17.12.2011 08:52:02 w Zabawa - Zniszcz życzenie
mila Pani bedzie fetyszystka i zwinie Ci wszystkie stringi

chcialabym miec mozliwosc zatrzymywania czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4907840 Napisano: 17.12.2011 08:12:27 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Uwielbiam ten watek emotka

święta będą białe ale nie od śniegu...
gesi sie rozchorowaly i na calym swiecie wszedzie zalega ich wylenialy puch

chcialabym zeby wreszcie przestalo wiac ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4904397 Napisano: 15.12.2011 08:29:47 w Dyskusje o wynikach konkursu

ziolko napisał(a):

PKO BP przesadziło, że nie sprawdzili haseł/nazw pod kątem plagiatów
\na pewno część ludzi nie wiedziała, że takie nazwy już są, może jacyś ludzie bez internetu, wpisali hasło w dobrej wierze.. ale zakichanych obowiązkiem komisji jest ostateczne sprawdzenie, czy hasło zasługuje na nagrodę

A ja sie pierwszy raz z Toba nie zgodze, to UCZESTNIK podpisywal sie, ze ma prawa do hasla/nazwy, Komisja tez mogla obradowac przy golym stole bez dostepu do kompa i internetu...
Ty masz prawo nie sprawdzic czy dane haslo nie jest w uzyciu? z jakiego powodu jestes z tego obowiazku zwolniona? To napisz na kuponie, ze chyba masz do niego prawa, a nie podpisuj oswiadczenia.
Nie jedna osoba mogla wpasc na pomysl Atut itp. ale odstapila od tego, gdy sprawdzila w google, zatem dlaczego nagrode ma zgarnac ten kto nie wiedzial...
Ja swoje sprawdzalam, podpisalam sie zgodnie z prawda, ze mam do niego prawa bo jest unikalne!
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#4904090 Napisano: 15.12.2011 06:48:38 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję Olunce i Malenkiej89
za śląskie wielkie SERDUCHA
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0