Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i kto mialby to kasowac, czytac wszystkie zgloszenia? Admini... czy Oni nie maja swojego zycia? Jesli jakis post jest nieodpowiedni itd, zawsze mozesz napisac PW z linkiem do posta, do ktoregos z Adminow, Oni i tak czytaja i moderuja forum, po co dodawac im dodatkowych obowiazkow? Wyświetl w wątku >>
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ew. od czasu do czasu mozna komus postawic flache, to, ze my nie pijemy nie oznacza, ze inni musza sie u nas bezalkoholowo bawic
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mamusia jak mamusia, ale zarcie w McD... bo jest szybciej niz obiad w domu i nie musi mnie nadwyrezac, bo przeciez tez mam swoje obowiazki
OK, OK... 2 miesiace i wskaznik wagi pokazal gdzie lepiej jesc
Potrafi zbudzic mnie o 7 rano, czy robie sniadanie, a prawdziwy domowy, swiezy sok zrobiony moimi rekami tez smakuje lepiej niz Cola
Czasem bylo fajnie jak gotowalam tylko nam, bo bezmiesnym daniem sie najadalysmy, a tak to musi byc padlina inaczej to nie objad Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Natomiast u nas tutaj jest tak fajnie w jednej sieciowce, ze jak w obrebie 20 km kupi sie taka sama rzecz taniej to zwracaja roznice, nawet gdy to jest inny sklep. Kupowalam telewizor i roznica w cenie byla 160 euro, poszlam z paragonem zapytac co zrobic, babka zadzwonila do sklepu z promocyjna cena (sama w necie nr wyszukala) i na oswiadczenie wrocila mi kase do reki... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
po pierwsze nie miala prawa zatrzymac oryginalu paragonu, moglas kupic np. sprzet albo cos co ma gwarancje, ciekawe co by zrobila w takiej sytuacji mondra kierowniczka
a po drugie, miala obowiazek sprzedac Ci towar po cenie wywieszonej w sklepie! Takie jest prawo, ze cena wiazaca, to ta z oferta na towarze, a nie przy kasie!
http://umowy.wies...ej-jest-wiazaca.html
teraz wyobraz sobie sytuacje, wiem nie powinno tak raczej byc ale czasem jest
jestes z dzieckiem w hipermarkecie i strasznie placze zebys mu dala ciastko, ok bierzesz ciacho za 2 zl i dzieciak je otwiera i je... nagle przy kasie okazuje sie, ze ten batonik kosztuje 40 zl bo tak maja w systemie... Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Po napisaniu odpowiedzi wyskakiwal blad serwera... napisalam do nich o tym, ale zwalaja, ze to wina mojego internetu, a ja wiemm, ze nie jestem odosobniona z tym problemem ;] Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
no nie wiem jakiezasady, ale wygrani podpisywali oswiadczenie tresci:
Oświadczam, że ja niżej podpisany biorąc udział w loterii „Jestem wymarzonym prezentem!”
przesłałem zgłoszenie, którego elementem było zdjęcie wykonane przeze mnie osobiście, do
którego posiadam prawa autorskie stosownie do ustawy z dn. 4 lutego 1994 r. Dz.U. 1994 Nr
24 poz. 83
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wsciekly tez do Ciebie pisalam Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
i tu sie mylisz, bo na kuponie zgloszeniowym podpisywalo sie oswiadczenie, ze sa unikalne i masz do nich prawo, komisja ma w obowiazku wybrac hasla, a nie ma obowiazku tego sprawdzac.
Ciekawe co by bylo gdyby bank wyprodukowal reklame z takimi haslami, bez wczesniejszego ich ujawniania i wtedy zaczeloby sie ciaganie PKO po sadach poprzez inne banki, a oni zgodnie z regulaminem powiedzieli by a to nam sprzedal pan X i pani Y. Dopiero wtedy by mieli przechlapane, bo i PKO mialoby szanse pozwac ich za wprowadzenie w blad i obciazyc kosztami produkcji materialow reklamowych, reklamy itp...
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To byly bilety dla 1 osoby, natomiast nagradzali 2 osoby, dlatego tez, w puli nagrod byly 2 bilety Jesli zgadza Ci sie wartosc, ktora byla w regulaminie to nie zrobisz nic...
dodatkowo poinformuje Cie, ze vouchery w wizzair mozna realizowac tylko za posrednictwem infolini (ktora do tanich nie nalezy ) Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
tylko dzisiaj Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
2 miejsce
...Satanista, niespożyte resztki z czarnej mszy. Odgrzeje sobie rano w mikrofalówce. - Przemytnik, narkotyki z myślą, iż słoik jest tak szczelny, że nie wyczuje ich pies na granicy....
po prostu mi sie niedobrze zrobilo Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Takie rzeczy to tylko w erze... nie w tej erze
ale uwazaj, bo zyczenia sie tu spelniaja Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
chcialabym, zeby na swiecie nie bylo biedy Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
chcialabym miec mozliwosc zatrzymywania czasu Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
święta będą białe ale nie od śniegu...
gesi sie rozchorowaly i na calym swiecie wszedzie zalega ich wylenialy puch
chcialabym zeby wreszcie przestalo wiac ;/ Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A ja sie pierwszy raz z Toba nie zgodze, to UCZESTNIK podpisywal sie, ze ma prawa do hasla/nazwy, Komisja tez mogla obradowac przy golym stole bez dostepu do kompa i internetu...
Ty masz prawo nie sprawdzic czy dane haslo nie jest w uzyciu? z jakiego powodu jestes z tego obowiazku zwolniona? To napisz na kuponie, ze chyba masz do niego prawa, a nie podpisuj oswiadczenia.
Nie jedna osoba mogla wpasc na pomysl Atut itp. ale odstapila od tego, gdy sprawdzila w google, zatem dlaczego nagrode ma zgarnac ten kto nie wiedzial...
Ja swoje sprawdzalam, podpisalam sie zgodnie z prawda, ze mam do niego prawa bo jest unikalne!
Wyświetl w wątku >>
privatedo
Postów 1132
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
za śląskie wielkie SERDUCHA
Wyświetl w wątku >>