Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika privatedo

privatedo

#5134208 Napisano: 11.04.2012 11:27:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

...
stąd nasuwa się konkluzja, że układ chronologiczny

i bez żadnych teorii spiskowych - wiele agencji i firm ma swoje klucze

W moim przypadku sie nie sprawdza ten klucz, slalam w ostatnim dniu
zatem przypadkowo tak sie zlozylo z Twoimi wygranymi

dodatkowo domniemam, ze mimo dopuszczanego w regulaminie doalczania prac fotograficznych mysle, ze oceniali glownie tekst emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132855 Napisano: 10.04.2012 05:50:12 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
i jeszcze konkursy widma, wcale nie malych firm, kupuje sie produkt, bierze udzial w promocji, a wynikow jak nie bylo tak nie ma i do kogo wtedy pisac skargi? Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132852 Napisano: 10.04.2012 05:48:09 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Kadjas123 dokladnie!!
moze by tak opisac do tego problemy czy wygrana, warta w regulaminie wiecej niz w sklepie (i to nie jest roznica 10 zl) jest faktycznie wygrana, bo nie jeden raz okazuje sie, ze jest to rzecz uzywana, zepsuta, nie ma do niej gwarancji! No o ile wogole dojdzie do nas... bo wygrac, byc na liscie nagrodzonych, a dostac nagrode to niczym wyprawa na ksiezyc Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132781 Napisano: 10.04.2012 05:29:52 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Nikt nie napisal artykulu jak organizacja konkursu wyglada od drugej strony.
Autor zamierza opublikowac artykul w prasie biznesowej, po ktora zpewne siega nie jeden prezes sponsorujacy konkursy.
Moze warto naswietlic sprawe, ze promocja to nie tylko wylozenie kasy na zasponsorowanie nagrody +koszty organizacyjne.
Jest wiele nieuczciwych, nierzetelnych agencji, ktore maja sie swietnie, a mniej znane maja ciezko sie przebic, bo po prostu sa uczciwe!

Temat zalezy od tego do kogo tak naprawde ma byc skierowany i jaki to magazyn nazywa sie biznesowym, ja tam i tematem o agencjach wywolalabym niezla burze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5132482 Napisano: 10.04.2012 03:32:14 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Proponuje napisac artykul na temat nieprzestrzegania regulaminow przez agencje reklamowe organizujace konkursy, to sie bardziej sprzeda niz walkowane juz kilkakrotnie zycie sponsorowane konkursami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5122017 Napisano: 04.04.2012 12:55:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan ja Ciebie tez rozumiem, dlatego slowo donos wiem, ze nie pasuje do Twojego rozumowania emotka Ale niektorzy tutaj mysla wlasnie tylko o tym, by jedna konkretna osoba przestala wygrywac, a nie to mam na mysli i w zamierzeniach ani Ty ani ja.
Agencjom i organozatorom nie trzeba donosic wystarczy napisac co bylo zadaniem i co maja oceniac, nie zapominajac o sprawdzeniu czy wypowiedzi nie sa plagoatami, bo o tym problemie tez nie powinno sie zapominac. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5121991 Napisano: 04.04.2012 12:44:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
No to i ja sie wypowiem, jesli zamierzacie pisac do agencji i organizatorow, polecam Wam nie byc ciekaczami wylewajacymi zalewajaca ich zolc i wymieniajacymi z nazwiska bo ta osoba wszedzie wygrywa, bo wygrala juz tu i tam i siam i na 100 slupow.
Jak juz piszecie to nie w stylu jak kiedys tu bylo pokazane, piszcie, ze domagacie sie respektowania zasad regulaminu i jesli cos ma byc w urnie to dlaczego wygrywa cos 2 razy wieksze od urny, jesli ma byc opis to dlaczego nagradzaja za prace? Kola gospodyn wiejskich, elektronicy, recytatorzy, piosenkarze i kompozytorzy maja swoje konkursy i niech sie tam wykazuja, natomiast jesli wymagaja opisu niech nagradzaja opis, a nie cala otoczke.
Zauwazcie ze w niektorych regulaminach pojawiaja sie juz zapisy, ze forma odpowiedzi dowolna, ze moga byc dolaczone do wypowiedzi zdjecia (Kupiec Otreby), ze chca filmikow (Pudliszki, Real Krolewna Sniezka) i to jest fair, bo od poczatku kazdy wie na czym stoi i jak widac wyniki sa wtedy urozmaicone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5100966 Napisano: 26.03.2012 06:51:58 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

Zapłaciłam za wysyłkę każdego portfela osobno bo tak napisał mi sprzedający a on mi przysłał 2 w jednej kopercie i paragon że wysyłka kosztowała 8 zl a musiałam zapłacić 16 zl emotka

to napisz, ze otrzymalas jedna przesylke i czekasz na drugi portfel, ciekawe jak udokumentuje wysylke dwoch rzeczy skoro zaznaczane bylo, ze wysylka osobna. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5098314 Napisano: 25.03.2012 05:12:52 w Konkursowiczki w ciąży
dianek Bielsko jest duzo tanszym miastem niz Krakow, chodzi o czynsz jak i samo zycie, mysle, ze Wam sie szybko wroci wydatek remontowy, a i sama piszesz, ze to szansa dla meza.
Czesto boimy sie postawic kroku w przod, a zmiany okazuja sie pozniej rewelacyjnymi. Zal jest zostawiac cos w co wlozylo sie kase i serce ale czasem tak trzeba... my musielismy zmienic mieszkanie tylko o 1 ulice, a dla mnie tez bylo to katastrofa. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5098075 Napisano: 25.03.2012 03:00:00 w Konkursowiczki w ciąży
benasia na problemy z kupka rewelacyjnie dziala woda, podawaj dziecku niegazowana wode mineralna, taka, ktora ma duzo Mg, nie wiem czy woda Herpa jest dostepna w Polsce ale zapewne rozne inne sa (Magnesia, Muszynianka) Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5085837 Napisano: 20.03.2012 12:29:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czesc tych wyzwan brzmi jak dania, ktore kiedys sie do nich slalo na inny konkurs, a takze konkurs z piramidkami, jakby calkiem na inny temat.
Chyba sie Smolarowi cos z baza porobilo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5074992 Napisano: 14.03.2012 09:02:52 w PODZIĘKOWANIA
kalisto1986 napisał(a):

privatedo emotka emotka emotka emotka nie będe wyliczać za co, ty już wiesz emotka

a klapsa nie chcesz emotka
Kali, bo jak ja zaczne tu Tobie dziekowac to wyjdzie jak litania do Wszystkich Swietych emotka

:* Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5074644 Napisano: 14.03.2012 06:57:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
Joan czasem firmie oplaca sie byc na - z promocja, tylko z tego powodu, ze i tak wszystko wrzuci w koszty, a strata na promocji to mniejszy dochod w zeznaniu rocznym albo strata w danym miesiacu.
Cyferki to tez nie wszytsko, bo przez to np. firma pozyska tez klientow, ktorzy trafia pilke i z sentymentem beda do nich wracac Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5062180 Napisano: 08.03.2012 11:59:17 w Wkurza mnie...
Lukasz, zyles na zachodzie, ze stwierdzasz, ze jest latwiej? tam tez idzie po protekcji, urzedy pracy i inne instytucje nie daja zapomogi ani nic materialnego, by pomoc na start, co najwyzej wysla Cie na szkolenie jak zarzadzac firma.. a co Ci to da? jak np. w glupiej Francji, by dostac lokal komercyjny, musisz wplacic kaucje w wysokosci od 30 000 do 250 0000 euro emotka a gdzie kasa na zatowarowanie, na zakup sprzetu...
Osobiscie wiem dobrze jak to wyglada w praktyce.

Wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma...
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5058888 Napisano: 07.03.2012 02:43:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a wyniki samsunga byly juz?
konkurs z aparatami, gdzie do wygrania byla fiesta... Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

privatedo

#5034431 Napisano: 23.02.2012 02:05:05 w Kaufland konkursy
emilka1705 napisał(a):

ango napisał(a):

O w morde jeża! Wyslalam sms z polskimi znakami, a w regulaminie stoi ze jest to niedopuszczalne. I co teraz? Wyslac jeszcze raz bez polskich? (tu mi latwiej tak pisac niz w telefonie- on sam je wstawia)A jak beda chcieli 2 paragonow?

często pisze w regulaminach że niedopuszczalne a ja zawsze się zapomina i wysyłam z nimi i jakoś nigdy się nie czepili

tylko w takim przypadku moze Was sms duzo wiecej kosztowac, bo polskie znaki zjadaja wiecej miejsca niz zwykle i wtedy przeskoczy, ze smsa podzieli na kilka. Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5033971 Napisano: 22.02.2012 07:38:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
i ja sie podpisze pod tym, ze haslo jest fajne, zapewne brak wizualizacji nie zawazylby na werdykcie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5033045 Napisano: 22.02.2012 01:59:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
a ja sie ciesze, ze skonczyl sie monopol emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

privatedo

#5032141 Napisano: 21.02.2012 09:28:56 w Konkursy ABC
monia24 napisał(a):

Kiedy rozwiązują fotograficzny z potrawami?

jutro po poludniu albo w czwartek Wyświetl w wątku >>
0 0