Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co gorsza ten wirus jest chyba zaraźliwy. Mam to samo... Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopóki milczą u wszystkich, to jeszcze pół biedy Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolarowi na Rossnecie też dziękuję. Nawet płynów nie mam. Szkoda mojego czasu na pisanie tam, skoro rozmijamy się... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
firefox zapamiętuje Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niekoniecznie za friko, może ktoś też na tym konkursie zarobi. Ten paragon ma teraz sporą wartość. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nic nie zrobią, to pozostaje wyobrazić sobie, że się nie wygrało Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaskakujesz szybkością reagowania Wielkie dzięki Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i masz rację. Tyle, że dziś sobota więc pewnie niewiele da się teraz załatwić, choć to w zasadzie ich błąd i oni powinni go jakoś naprawić. Choćby w poniedziałek uruchomić aplikację. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem wściekła choć trochę na siebie. W regulaminie pisze, ze do 10.12, ale nie napisali czy włącznie czy nie. To teraz już wiem, ze nie włącznie A tekst był gotowy, wymagał tylko korekty Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem agencje powinny być niezależne od wszelkich nacisków. Sądzę też, że konkurs w którym nagrodami są miliony, powinien być przeprowadzony przez profesjonalną agencję. Obawiam się też, że ta afera odsłania tylko konkursowe zaplecze wielu agencji, czyli nam to wisi, kogo nagrodzimy. Obym się myliła. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na moich paragonach też nie pisze ze soki to Hortex. Nawet na mrożonkach, zamiast Hortex, mam: mrożony kalafior. Z tego co wiem, to nie ma problemu, wiedzą jak towar jest oznaczony. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby o gustach się nie dyskutuje, nie chcę też nikomu odbierać radości z wygranej, ale... hasło nr 19 ... No cóż, nie przyłączam się do ogólnego zachwytu nad tą agencją. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zerknij na stronkę z wynikami i odpowiedź będziesz mieć jak na dłoni Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Turystycznie? Ja się tam urodziłam, a potem 20 lat przyszło mi tam przeżyć Ale niestety, kiedy ostatnio byłam w T-owie nie zdążyłam na zakupy do Tesco. Więc spokojnie, żartowałam, tym razem obstawiam Kraków- Tesco Idę słać mojego smsa, bo się tu zasiedzę, a konkurs przejdzie obok Wyświetl w wątku >>