Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiadomo czy pani która dzwoni do nas, jest członkiem jury, czy niezorientowaną panią sekretarką, dla której losowanie a konkurs to... to samo. Ja wysłałam tylko 1 smsa w całym konkursie, dopracowałam go starannie i wygrało. Raczej przyjęłabym, że jednak czytają. Powątpiewam w takie swoje szczęście 1 sms-em w losowaniu. Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdarza się. Ale jeśli tekst wygrał, to uważam, że jest sprzedany, niezależnie od wszystkiego. Jeśli nie wygrał, to jest przeznaczony do konkursowego recyclingu czyli mogę go słać ponownie. Zwykle jednak coś poprawiam. Efekty różne. Jak to w grze Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie, choć mam kota. Whiskas nie ma dobrych karm, więc w razie wygranej nie mam co z tą karmą zrobić. A zabawka laserowa?... Cóż, jakoś mnie nie przekonuje Szkoda, że nie dają choćby łóżek dla kocurków. Trudno... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież dziś rozmawiałam z panią i mówiła, że paragon nie może być późniejszy niż data wysłania smsa. Czyli wcześniejszy jak najbardziej. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Nie może być późniejszy. Mnie też tak powiedziała. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja (jak zwykle od pewnego czasu) postawiłam na lekki i żartobliwy ton. Mam cichą nadzieję, że będą nagradzać różne style i treści. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie i na nic nie czekam. Procedury stało się za dość. Po prostu teraz tylko wypatrywać kuriera, żeby zobaczyć co przyniesie . Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam szampon H&S i cenę. Nic więcej. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja 3. Ale tylko do 1 smsa mam jakieś względne przekonanie... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może oni nie chcą przekombinowanych haseł, ale proste, trafiające do serca i ich gustów. Z tego co słyszę, to wszyscy bardzo się staramy, wszyscy dajemy z siebie wiele, ale zwycięzców może być kilku zaledwie. Niestety Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To bardzo prawdopodobne. Drugiego tekstu, też z humorem, nie docenili... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam smsa 11.02. Tekst był żartobliwy i raczej oryginalny I tak mnie wkurza ta niepewność... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie! A myślałam, że będę oryginalna! Nawet nie wiesz jakie podobne wysłałam To znaczy trochę inne, ale z motywem, że je ceni zanim straci... czy kiedyś stworzę coś, na co inni nie wpadli przede mną?? Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że to tylko informatyk coś pomieszał. Ostatecznie otrzymujemy info o treści: dziękujemy za zgłoszenie co sugeruje, że przyjęli nasze sms-y do konkursu. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206