Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiu

ktosiu

#5192192 Napisano: 18.05.2012 05:34:48 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

mia napisał(a):

A ja mam pytanie jeszcze do Playboya - tam nie ma ograniczenia na jedno gospodarstwo domowe?
Pytam, bo jak nie widziałam wcześniej w regulaminie, że to jest dniowy konkurs, to może i teraz czegoś nie widzę... emotka

Ponawiam emotka

Jeszcze jedno - czy na paragonach macie napisane Playboy? Bo ja ma tylko jakiś żel PP... emotka

Mnie pisze zel P/P Pla.HO 250 A i cena. Powinno wystarczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5191425 Napisano: 18.05.2012 09:23:36 w TESCO konkursy
frodo napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

frodo napisał(a):

ktosiu napisał(a):

malaga1 napisał(a):

może ktoś podać linka gdzie w bazie znajdował się ogólny konk Playboya? nic nie widze poza tescowym. i dlaczego admini nie reagują na takie łamanie regulaminu? myślałam, że nie można tu dyskutowac o konkursach których w bazie nie ma. ale moze się mylę emotka

Przecież dyskutujemy o Playboy Tesco emotka

To dzisiaj powinny być wyniki emotka

Tak, podobno ktoś wczoraj dzwonił do agencji i podobno mają iść dzisiaj SMS'y

W takim razie czekamy, choć ja to raczej chyba nie mam na co czekać emotka

Ja zawsze czekam emotka choć od pewnego czasu na marne emotka Nic nie wpada. Może Playboy mnie dziś uszczęśliwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5191395 Napisano: 18.05.2012 09:05:40 w TESCO konkursy
malaga1 napisał(a):

może ktoś podać linka gdzie w bazie znajdował się ogólny konk Playboya? nic nie widze poza tescowym. i dlaczego admini nie reagują na takie łamanie regulaminu? myślałam, że nie można tu dyskutowac o konkursach których w bazie nie ma. ale moze się mylę emotka

Przecież dyskutujemy o Playboy Tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5191239 Napisano: 18.05.2012 08:11:02 w TESCO konkursy
mundek2004 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

a czy zauważyliście, że z playboya (przynajmniej wg regulaminu) to są nagrody dzienne.

kuźwa faktycznie

każdego dnia trwania Konkursu wyłoniony zostanie 1 laureat Nagrody II Stopnia, a następnie 2 laureatów Nagrody III Stopnia

jak to sie stało że nikt tego nie zauważył, ja najlepsze hasełka wysłałem ostatniego dnia i pewnie konkurencja będzie duuuuuża

ups... faktycznie To kolejny regulamin, którego nie umiałam doczytać do końca ze zrozumieniem. Ale okazuje się, ze 2 smsy wysłałam w środku trwania konkursu. Czy to dobrze, to się dopiero okaże. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5191223 Napisano: 18.05.2012 08:05:55 w TESCO konkursy
dzasmina napisał(a):

a czy zauważyliście, że z playboya (przynajmniej wg regulaminu) to są nagrody dzienne.

nie zauważyłam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5189875 Napisano: 17.05.2012 09:53:02 w Wkurza mnie...
Ale jestem zła na siebie emotka za to ze regulamin czytam po łebkach. Zagrałam w konkursie reala z wodą Żywiec. Kupiłam 6 butelek Żywiec Zdrój 1,5 l. Nie zauważyłam ze oprócz dużych butelek trzeba jeszcze kupić 6 małych. emotka Znając moje szczęście to pewnie teraz wygram te rolki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5189187 Napisano: 16.05.2012 08:05:41 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

Chyba sobie nie radzą z tym podziałem na etapy emotka

A może zapomnieli o tym, że są etapy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5184500 Napisano: 14.05.2012 12:03:53 w TESCO konkursy
szym111 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

mia napisał(a):

ktosiu napisał(a):

A na wyniki Lśniącej promocji z Pur nikt nie czeka?? Jakoś dziwie tu cicho, zwłaszcza że informować mają chyba do dziś emotka

Jak to nikt?
Pewnie połowa forum czeka emotka
Ino nagród mało, więc ja z moim jednym zgłoszeniem się nie wychylam emotka
A informować to nawet powinni w piątek, ale ostatnio Smolar nie wyrabia najwyraźniej.

Ja też 1 smsa tylko posłałam. A to dlatego, że Smolar nie przepada za moją twórczością i jeszcze nigdy mnie nie docenił. Więc tylko 1 zgłoszenie poszło, żeby nie było że nie grałam emotka

Ale czy ten konkurs nie trwa do 23 maja?

Trwa, ale jest podzielony na edycje. Wyniki po każdej edycji. I właśnie pierwsza dobiegła końca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5184463 Napisano: 14.05.2012 11:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

a z palette??

nikt się nigdzie nie przyznał. skoro jeszcze nie dzwonili - to obstawiam, że jednak nie dziś.

potrzymają w napięciu do 16 emotka
nie będą się śpieszyć, w tej sytuacji sprawdzą wszystko jeszcze raz dokładnie zanim zadzwonią.

będą literki na palcach liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5184456 Napisano: 14.05.2012 11:49:49 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

ktosiu napisał(a):

A na wyniki Lśniącej promocji z Pur nikt nie czeka?? Jakoś dziwie tu cicho, zwłaszcza że informować mają chyba do dziś emotka

Jak to nikt?
Pewnie połowa forum czeka emotka
Ino nagród mało, więc ja z moim jednym zgłoszeniem się nie wychylam emotka
A informować to nawet powinni w piątek, ale ostatnio Smolar nie wyrabia najwyraźniej.

Ja też 1 smsa tylko posłałam. A to dlatego, że Smolar nie przepada za moją twórczością i jeszcze nigdy mnie nie docenił. Więc tylko 1 zgłoszenie poszło, żeby nie było że nie grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5184372 Napisano: 14.05.2012 11:14:45 w TESCO konkursy
A na wyniki Lśniącej promocji z Pur nikt nie czeka?? Jakoś dziwie tu cicho, zwłaszcza że informować mają chyba do dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5183902 Napisano: 14.05.2012 07:48:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może dziś Palette się jednak odezwie. Powinien też Smolar ze Lśniacej promocji Pur. I może Palmolive... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5181107 Napisano: 11.05.2012 07:56:29 w Reklamacje wyników konkursów
Skąd myśl, ze laureat głównej zostanie wybrany z dodatkowych laureatów? Zostanie wybrany ze wszystkich zgłoszeń, ale to oznacza, ze nowi też mają szansę. Nie piszmy reklamacji... przed werdyktem. SPOKOJNIE, poczekajmy... A podyskutujemy sobie później emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5180171 Napisano: 11.05.2012 12:21:06 w Połączenia nieodebrane
zabcia0410 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

aendrius1 napisał(a):

Z czego Graf mógł dzwonic pół h temu?

z biedrony z rezerwą

A może Palmolive ruszył? Choć nikt się nie chwalił jeszcze niczym... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5177643 Napisano: 09.05.2012 08:03:13 w TESCO konkursy
hugo997 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

hugo997 napisał(a):

W przypadku konsol sony zewnetrzny serwis (pram) sie tym zajmuje a na ich stronie wyraznie jest napisane:
Do wykonania naprawy wymagane są:
Reklamowany sprzęt
Czytelna kopia dowodu zakupu
Oryginalna karta gwarancyjna ostemplowana w punkcie zakupu.

Karty gwarancyjnej nie ma w ogole. Nie wiem co oni z nimi robili ale musieli wyjac z pudelek.
Chyba ze w tym przypadku protokol dostarczenia (na ktorym nie ma nawet numeru seryjnego konsoli) dziala jak paragon i zgodnie z prawem sa zobowiazani do 2 letniej gwarancji sprzedawcy.

Ja jeszcze nigdy nie dostałam gwarancji na wygrany sprzęt. Zawsze miałam informację, ze protokół przekazania nagrody jest podstawą gwarancji. Oczywiście rodzi to problemy, gdy chce się taki sprzęt sprzedać, bo klienci nie są zbyt ufni. Ale brak odrębnej gwarancji to norma w konkursach.

Moze i norma ale jak chcesz taki sprzet reklamowac na podstawie protokolu przekazania? Jedyny sens to odeslanie jej do agencji i ich dobry humor czy przyjma czy nie bo zaden serwis producenta nie przyjmie na podstawie protokolu. Przeciez tam nie ma nawet numeru seryjnego konsoli wiec mozna im wcisnac czyjas zepsuta konsole ze to niby ta nasza jest uszkodzona. Dziwne ze to az taki problem dla nich wrzucic ten wypelniony swistek. Zreszta pmi nigdzie nie informowalo ze to jest podstawa gwarancji. Dzis dzwonilem do nich i babka sie wielce zdziwila ze reklamacji nie bylo (udawala glupia?) i obiecala sie dowiedziec w sprawie gwarancji i oddzwonic wiec czekam. Mam nadzieje ze nie chciala mnie splawic i rzeczywiscie oddzwoni bo juz i tak sobie mocno nagrabili.

Nie twierdzę, ze taka praktyka mi się podoba. Też nie rozumiem w czym problem, z tą gwarancją. Ale na pewno nie zapomnieli jej dołożyć. Nigdy gwarancji nie miałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5177586 Napisano: 09.05.2012 07:32:28 w TESCO konkursy
hugo997 napisał(a):

W przypadku konsol sony zewnetrzny serwis (pram) sie tym zajmuje a na ich stronie wyraznie jest napisane:
Do wykonania naprawy wymagane są:
Reklamowany sprzęt
Czytelna kopia dowodu zakupu
Oryginalna karta gwarancyjna ostemplowana w punkcie zakupu.

Karty gwarancyjnej nie ma w ogole. Nie wiem co oni z nimi robili ale musieli wyjac z pudelek.
Chyba ze w tym przypadku protokol dostarczenia (na ktorym nie ma nawet numeru seryjnego konsoli) dziala jak paragon i zgodnie z prawem sa zobowiazani do 2 letniej gwarancji sprzedawcy.

Ja jeszcze nigdy nie dostałam gwarancji na wygrany sprzęt. Zawsze miałam informację, ze protokół przekazania nagrody jest podstawą gwarancji. Oczywiście rodzi to problemy, gdy chce się taki sprzęt sprzedać, bo klienci nie są zbyt ufni. Ale brak odrębnej gwarancji to norma w konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5176299 Napisano: 09.05.2012 09:43:21 w TESCO konkursy
A czy ktoś coś wie o konkursie Media Contact kibicuję z Tesco bo..., gdzie do wygrania było 10 tv?? Pewnie już laureaci powiadomieni, ale może ktoś coś konkretnie wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5175736 Napisano: 08.05.2012 08:42:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
odkurzacz Real Żywiec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5167786 Napisano: 01.05.2012 02:02:22 w co chcielibyście wygrać?
Jakieś bony do hipermarketu (w większej ilości) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiu

#5166086 Napisano: 30.04.2012 07:37:12 w TESCO konkursy
denira napisał(a):

a może Ci się uda i będziesz oglądać mecz na dużym ekranie jedząc paluszki czy chipsy marki Tesco popijając tymże samym piwkiem;-)

Jak mi się uda wygrać tv to obiecuję, że nakupię całą masę przekąsek marki Tesco i pierwszy wieczorny seans w ten sposób uczczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0