Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie pisze zel P/P Pla.HO 250 A i cena. Powinno wystarczyć. Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze czekam choć od pewnego czasu na marne Nic nie wpada. Może Playboy mnie dziś uszczęśliwi Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież dyskutujemy o Playboy Tesco Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ups... faktycznie To kolejny regulamin, którego nie umiałam doczytać do końca ze zrozumieniem. Ale okazuje się, ze 2 smsy wysłałam w środku trwania konkursu. Czy to dobrze, to się dopiero okaże. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zauważyłam... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może zapomnieli o tym, że są etapy Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trwa, ale jest podzielony na edycje. Wyniki po każdej edycji. I właśnie pierwsza dobiegła końca Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będą literki na palcach liczyć Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też 1 smsa tylko posłałam. A to dlatego, że Smolar nie przepada za moją twórczością i jeszcze nigdy mnie nie docenił. Więc tylko 1 zgłoszenie poszło, żeby nie było że nie grałam Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może Palmolive ruszył? Choć nikt się nie chwalił jeszcze niczym... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie twierdzę, ze taka praktyka mi się podoba. Też nie rozumiem w czym problem, z tą gwarancją. Ale na pewno nie zapomnieli jej dołożyć. Nigdy gwarancji nie miałam. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nigdy nie dostałam gwarancji na wygrany sprzęt. Zawsze miałam informację, ze protokół przekazania nagrody jest podstawą gwarancji. Oczywiście rodzi to problemy, gdy chce się taki sprzęt sprzedać, bo klienci nie są zbyt ufni. Ale brak odrębnej gwarancji to norma w konkursach. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mi się uda wygrać tv to obiecuję, że nakupię całą masę przekąsek marki Tesco i pierwszy wieczorny seans w ten sposób uczczę Wyświetl w wątku >>