Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest poezja (po piwie) śpiewana:
Sypnij konkursami w to forum figlarne,
by nasza wena nie poszła na marne!
I prośba do ziółko, niech się ulituje
i za pomylony wątek, karniaki daruje!
Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz trzeba czekać konkursu z piwami,
byśmy nie musieli na sucho bawić się rymami!
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe zestawienie: 1 sms frywolny a drugi o czystości. Cóż za skrajności Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzę, że może choć 1 okiem rzucą na co n-ty tekst, a nie przepuszczą przez maszynkę... losującą Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że tak. Przy takiej liczbie zgłoszeń, lepiej żeby sobie nie robili zaległości w czytaniu naszych sms-ów Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również musiałam trochę przyciąć tekst. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam już, wiem że się wszystko wyjaśniło, a teraz mam poustawiane co trzeba i na razie problemu nie ma. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś też miałam taką sytuację. Kupujący twierdził, że wpłaty dokonał, a ja pieniędzy nie miałam, status był rozpoczęty od kilka dni. Na koniec się okazało, że to ja miałam ustawione na moim allegro PAY U: wypłata na żądanie zamiast automatycznie do końca dnia. A że nie żądałam, to mi nie przelewali. Może sprawdź swoje ustawienia. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 słabiutki smsik z 14 Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko 11 zagrałam 1 sms-em. Na wiele nie liczę. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może za długo układałaś i Cię wylogowało? Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłoszenie z 12 sierpnia Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się pytam: co on do tego plecaka wsadził?? I jakiej marki jest ten super mocny plecak, bo chętnie mojemu dziecku kupie?? (wybaczcie żart ) A w temacie: wkurzają mnie i przerażają ceny zajęć pozalekcyjnych Wyświetl w wątku >>