Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak (choć nie do mnie) Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. To był konkurs na kartkę urodzinową. Więc nic, tylko się zachwycać Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Staram się opisywać produkty MADE IN Biedronka. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też się udało z 1 numeru 2x wygrać Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefonować teoretycznie mogą. Tylko nie wiem, czy mogą dzwonić do osób, które nie dopełniły formalności, o których mowa w pkt.4 Zobaczymy jak to zinterpretują. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wartość nagrody to bon za 2 tys. zł i 222 zł (na potrącenie podatku)zgodnie z pkt.4 reg. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam! Odpowiadając na Twoje pytania: zazwyczaj opisuję produkt, eksponując te jego cechy, które w nim lubię. Czasem skupiam się na tym, dlaczego go lubię, albo jak bardzo lubię Jak widzisz możliwości jest wiele. Próbuj różnych stylów. A co do nazw to staram się je pisać, choć te długaśne nieco skracam. Np.: Mroźna Kraina. A z dalszej części sms-a wynika, że to warzywa na patelnię. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym słała serio! I daj znać, czy Szanowne Jury ma poczucie humoru Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś posłałam na jakiś konkurs podobny tekst. Nie pamiętam o jakim produkcie pisałam, ale było tam żartobliwie o tym, że: Produkt X jest zimny jak spojrzenie żony, gdy wracam spóźniony... itd. Na męża to poszło, ale ostrzegam: nie wygrało!
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może dziś przygotowują nasze karty visa do wysyłki Czuję że jutro zaczną dzwonić i będziemy mieć poranki z Kauflandem i wieczory z Biedronką Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej oni od nas bo my przecież na najwyższych obrotach. W poniedziałek będzie się działo Wyniki za weekend i chyba pierwsze tygodniowe rozstrzygnięcie. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja czekam na cud 11-tego Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da Ci Kaufland, nie da Stokrotka,
tego co może dać Ci Biedronka Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja będę walczyć o drugie miejsce hasłem: z miłości do... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówię, że to nieregulaminowe, tylko że wkurza mnie ten regulamin. Znam zasady, ale moja złość jest bardziej na mnie samą, że znów straciłam czas na na konkurs w rodzaju tych, w których obiecywałam sobie więcej nie grać. I chyba pora odpuścić... Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane