Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Winiary z C4, ale chyba na czekaniu się skończy... Wyświetl w wątku >>
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś nie ma po co tam iść, konkurs dopiero od jutra Dziewczyny się ogłaszały w wątku ZAKUPY NA KONKURS. Sama złożyłam zamówienie Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś ciężko mi uwierzyć żeby tyle osób brało udział. Może chodzi o ilość zgłoszeń? Cały ten artykuł jest taki od ręki machnięty Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie sądzę żeby wygrywały najlepsze prace. Raczej różne style i w różnym wieku autorzy. Myślę, że tu nie ma co kombinować, lepiej zdać się na wyobraźnie dziecka. Praca wyjdzie pewnie mniej dopracowana, ale może właśnie tą krzywą kreską czy źle dobraną kolorystyką przekona do siebie jury Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Biedronki jest konkursem dla dzieci. Takie wyczesane prace nie przejdą, z tego co słyszę. To ma być praca dziecka, jego ręką. Dlatego zmotywowałam syna by zagrał, informując jednocześnie że prac będzie bardzo dużo i może się nie udać wygrać, ale warto próbować Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.interm...a,specjalna,253.html
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co gorsze, teraz 1 sms-em załatwią sprawę. Nie tak jak kiedyś... przez cały tydzień wątek był bardzo ożywiony Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pisałam tak:
HORTEX.TESCO.NR_PARAGONU.Hortex, wyjątkowy smak… Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygląda na to, że nie ma. Wysyłałam dłuższe smsy i przychodziła prawidłowa zwrotka. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysyłałam. Dostałam zwrotkę, że dziękują za zgłoszenie, więc chyba ok. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko chętnie weźmie udział Ale na wiele nie liczymy. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.biedronka.pl/disney/
Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynam się teraz zastanawiać, co macie na myśli pisząc o dramatycznych hasłach. Są takie kiepskie czy może... na poziomie Shakespeare'a? Wyświetl w wątku >>