Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz rację. Jednak wydaje mi się, że tu rozmowa ma charakter raczej informujący niż piętnujący. Osobiście lubię rozmowy o ciekawostkach językowych i różnicach lokalnych. Ale wkurza mnie urządzanie polowania na błąd. Na błąd u innych, rzecz jasna. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo kiecki dzielą się na: mini, do kolan i do samej ziemi A na polu jest zimno, ślisko i szaro. Wkurzające to jest strasznie. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ależ ja zawsze idę na... pole Wyjść na dwór to takie ą... ę... u nas A o firankach nie słyszałam. Za to jedyny zwrot, który rzucił mi się w oczy kiedy przyjechałam do Krakowa (a było to cale lata temu) to napisy: wejście w podworcu Naprawdę nie wiedziałam, gdzie takiego wejścia szukać. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często robię baklavę i zawsze robię ją zawsze na cieście francuskim. Wychodzi bardzo smaczna. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Polsce sprawy teczek zwykle długo się ciągną A wkurza mnie to, ze jest szaro, buro i ponuro za oknem. Mimo śniegu. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Trochę jednak mąki dodałam wcześniej, ale nic nie zepsułam. Jedynie mało soli jak dla mnie, ale i tak wyszła dobra Świetny (jak się okazało) jest sos Salsa Winiary. W każdym razie ciasto fajne Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie robię pizze w/g tego przepisu. Ciasto wyrobiłam, zostawiłam do wyrośnięcia, tylko mam pytanie: to moje ciasto wyszło mi bardzo mokre, klei się do rąk. Czy powinnam dosypać mąki do niego, czy zostawić takie jak jest? Nie wiem czy da się je rozwałkować potem. Pytam, bo nie mam doświadczenia w wypiekach na bazie drożdży. Jak ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi zanim ono urośnie i wstawię je do piekarnika będę bardzo wdzięczna Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. Ale jeszcze czas do 18.01. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.sklepy...w_abc_konsumenci.pdf
I już mamy w co grać Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z info z gazetki: Glamour.twoja odpowedź. na nr 7043 Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie 6 x Spa?? Taki tylko znalazłam w gazetce. Trwa do 14.01. Trzeba kupić produkt Fa i napisać, z jakiego prezentu od Fa ucieszyłabys się najbardziej. Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dodatku napisali o LOSOWANIU. Dziwne Wyświetl w wątku >>
ktosiu
Postów 1206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz chyba rację. Ale te poznańskie najbardziej wyraziste, innych nazwisk plastyczek nie rozpoznaję. Choć pamiętam, jak siostra parę lat temu wygrała autko gołym hasłem, to podczas uroczystego odbioru miała okazję obejrzeć całą masę nadesłanych nieregulaminowych prac. Nawet rzeźba była. I świecące laurki też. Tyle, że tam się organizator zdumiał patrząc na te cuda niewidy i nagrodził co nagrodzić miał w/g jasno określonych zasad. Wyświetl w wątku >>