Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dolly

dolly

#4774957 Napisano: 22.10.2011 09:33:42 w skojarzenia
Ferdek Kiepski - goło cenzurac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4771398 Napisano: 20.10.2011 09:00:12 w Rossmann
minka77 napisał(a):

a jako rosmanaczka mogę prosić Was o klik w mój link - proszę
http://www.bebiko...eslenie/9809,bakanek

nie przesadzasz już? w każdym temacie się ładujesz z tymi linikiem. ładna mi z Ciebie rosmanaczka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4771388 Napisano: 20.10.2011 08:55:47 w skojarzenia
solarium - goła baba (dla marielu emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4771370 Napisano: 20.10.2011 08:50:41 w Rossmann
trampek napisał(a):

Mogę komuś oddac kupon na nivea baby na 20% rabatu emotka

wszystkie sa te same emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4770231 Napisano: 20.10.2011 03:09:17 w skojarzenia
odżywka - witaminy Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4767945 Napisano: 19.10.2011 07:37:37 w Wkurza mnie...
i wkurza mnie, że skończy się tak, że będę musiała kupić tego Ipada, bo ktoś wygra komu nie potrzebny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4767148 Napisano: 19.10.2011 03:35:11 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

dolly napisał(a):

bartula napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wkurza mnie konkurs kamisa w tesco- siedzę i siedzę i nie mam pomysłu jak to dziabnąć emotka emotka emotka

ooooo, prawda!
też nie mogę wymysleć.....
a po co mi ten tablet jakis emotka
nawet nie wiem co mogłabym z nim zrobić emotka

Dobre, nie ma to jak właściwa motywacja emotka
A fakt faktem wymyśliłam mistrzostwo, Smako_Łyka a Kamis leży (pustka w głowie) i patrzy się na mnie bezczelnie, jakby chciał powiedzieć daj sobie spokój, ze mną nie wygrasz

ja schowałam do szuflady, niech sie na mnie nie gapi emotka

jak schowam, to jeszcze złośliwie mi się gdzieś zapodzieje emotka Jak zwykle wena mnie dopadnie przed samą północą - kiedyś się przeliczę i nie zdążę emotka

skąd ja to znam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4767111 Napisano: 19.10.2011 03:18:55 w Wkurza mnie...
bartula napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wkurza mnie konkurs kamisa w tesco- siedzę i siedzę i nie mam pomysłu jak to dziabnąć emotka emotka emotka

ooooo, prawda!

Dobre, nie ma to jak właściwa motywacja emotka
A fakt faktem wymyśliłam mistrzostwo, Smako_Łyka a Kamis leży (pustka w głowie) i patrzy się na mnie bezczelnie, jakby chciał powiedzieć daj sobie spokój, ze mną nie wygrasz

ja schowałam do szuflady, niech sie na mnie nie gapi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4767051 Napisano: 19.10.2011 03:02:08 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

dolly napisał(a):

ooooo, prawda!

ja chętnie przygarnę, nawet baaaaaardzo chętnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4766996 Napisano: 19.10.2011 02:43:22 w Wkurza mnie...
z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wkurza mnie konkurs kamisa w tesco- siedzę i siedzę i nie mam pomysłu jak to dziabnąć emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4766931 Napisano: 19.10.2011 02:18:34 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

pola731 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wkurza mnie moja beznadziejność.. spotykam koleżankę: biorę ślub, zarabiam tyle co wy przez pół roku, kończę drugi fakultet..

a ja...? achh szkoda gadać emotka

a ty za to jesteś piękna , zdolna i szczęśliwa emotka

z ust mi to wyjęłaś emotka
a swoją drogą ciekawe co powie jak się spatkacie za kilka lat... Ty będziesz wiodła spokojne życie a ona pewnie wplącze się w jakąś aferę albo wpadnie w długi w jakimś kasynie... mąż będzie miał kochanki na boku a ona wpadnie w nerwicę.... to ja już wolę biedne i spokojne życie przynajmniej wiem, że taki scenariusz mnie nie spotka emotka

emotka emotka emotka

Efelinkaaa, kobiety zazwyczaj trochę wyolbrzymiają, także obstawiam, że powiedziała CI ile chciałaby zarabiać emotka a że kończy drugi fakultet to co, może jakiś śmieszny, albo w pracy Jej kazali się dokształcić emotka
I jeszcze jedno, jesteś o kilka kroków przed Nią, Ty już masz ślub, męża i dzidzi emotka także uszy do góry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4765463 Napisano: 18.10.2011 11:12:47 w skojarzenia

sieć - internet

marielu napisał(a):

jedynka - goła baba emotka

Marielu Ty zboczuchu- wszystko zawsze kojarzy Ci się z gołą babą emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4764576 Napisano: 18.10.2011 04:52:15 w skojarzenia
lista obecności - szkoła Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4763875 Napisano: 18.10.2011 12:52:38 w skojarzenia
krawężnik - potknięcie Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4763868 Napisano: 18.10.2011 12:49:59 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

wsciekly napisał(a):

hittmanka napisał(a):

A mnie wkurza moja glupota emotka

mam dzisiaj rocznicę ślubu, mój pan jest w pracy i wróci wieczorem a mi się zachciało spełnić jego zachciankę dotyczącą romantycznej kolacji....
od rana latałam po sklepach obwieszona torbami jak camela... zrobiłam ciasto na pizze calzone i lepię jakieś ch*****e pierogi od nie wiem kiedy... o farszu nie wspomnę ( mój małżonek lubi mini calzone emotka ) o syfie i bajzlu w całym domu nie wspomnę więc do wieczora będę zasuwać z motorkiem w d**** żeby się wyrobić... co mnie podkusilo emotka a niech tylko mu się jeszcze na milość zbierze to chyba to pewnie zasnę w trakcie emotka
W przyszłym roku dzień spędzę u fryzjera i kosmetyczki a jak chce kolację to niech mnie na nią zaprosi...

a do tego pewnie nawet kwiatka nie dostanę bo przecież był w pracy i nie miał gdzie kupić.... emotka

ale jestem wściekła....

czyżby pierwsza rocznica, że tak się dałaś wkręcić emotka emotka emotka

8 emotka

emotka emotka emotka

ja nawet na 2 bym takiej kolacji nie zrobiła, mam nadzieję, że wszystko się uda, ale straciłabym nadzieje, że Mu sie nie zbierze na miłość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4762773 Napisano: 17.10.2011 09:43:33 w skojarzenia
blondynka - kawały Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4761448 Napisano: 17.10.2011 01:29:46 w skojarzenia
Rumcajs - miłość Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4761442 Napisano: 17.10.2011 01:28:26 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

ALE JESTEM WKUR ... !!!

Przesłano mi Z GWARANCJI dysk zewnętrzny z SZAJSUNGA i co utraciłem kilkadziesiąt gigabajtow danych bo dali mi nowy dysk . Co mi po nowym, jak ważniejsze dla mnie były dane, które tam były:( Ehhh zdjęcia, filmy mojego chrześniaka od pierwszych dni narodzin do drugiego roku życia emotka Ostatni raz kupiłem coś z tej badziewnej firmy (telefon już 2 razy był na gwarancji, tak samo monitor do komputera). I tyle się mówi róbcie kopie danych - to mam emotka

Idę sobie dzisiaj miastem i gołąb wleciał mi na ryj, w wyniku czego strącił mi okulary z nosa, a te z kolei potrzaskały się na ziemi! Normalnie kabaret. Jako, że bez bryli jestem niemalże ślepy ;/ (- 10 D robi swoje) musiałem prosić ludzi by mi powiedzieli jak bus jedzie. Do pracy oczywiście nie dotarłem. Dobrze, że mam w domu soczewki. Zaraz mykam do okulistki by mi L4 wypisała i nowe szkła dobrała ... Głupie ptaki!

Próbuj dzwonić, żeby choć częściowo odzyskali dane, ale skoro dali zupełnie nowy dysk, to coś musiało być konkretnie rozwalone. Swoją drogą dyski samsunga są jednymi z najlepszych i naprawdę baaardzo rzadko zdarzają się wady. Może Oni nawet dokładnie nie sprawdzili tego dysku tylko od razu dali nowy. Ja bym próbowała się tam dodzwonić do nich.
Co do ptaków, to współczuję. Ze mnie pewnie ludzie się śmieją jak idę ulicą i nagle kucam bo ptaszek leci..... dziękuję za takie tete-a-tete emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4760773 Napisano: 17.10.2011 09:52:01 w TESCO konkursy
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

dolly

#4760085 Napisano: 16.10.2011 10:33:20 w TESCO konkursy
słuchajcie czy na ten konkurs Kamisa to wysyłacie jakieś hasełko z kamisem czy normalnie przepis?
Jakos nie wiem jak to ugryźć, podpowie ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0