Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodawałam, ale jeszcze przed tym podziałem Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten podział to ma być czy gdzieś już jest? Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak Marielu to pewnie przyłapałaś męża z goła babą, ale Marielu Cie uspokoiła, że to jednak nie goła baba
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam maila, że masz zapłacić, za uzywanie jakiejś stronku, której nie uzywalaś, suma nie była wysoka, ale straszyli sądem więc sie mało nie sfajdoliłaś, ale na szczęscie ktoś z forum, wyjaśnił CI, żebyś tego maila tylko skasowała i więcej o tym nie myślała Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa przepraszam, źle doczytałam Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noooo, dlatego trzeba było sie posiłkować miotłą, żeby wysłać męża, bo tata ma dziś wolne Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczę, nie mam pojecia o co kamman Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapomniałaś stoperanu? (sorki, żarcik taki ) Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo, ale wiesz, przepisy się ciągle zmieniają
hm... czyli pudło Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapomniałas o jakimś piśmie do skarbowego i pomogła Ci forumowa księgowa Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dojdziesz do apteki to CI przejdzie
weź sobie jakiś jasiek i tłucz w niego tak żeby był cały czas w powietrzu- tylko żebys się nie wkurzała, jak bedzie spadał na ziemię Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze, kodziki poleciały do 2904314 Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawiesiła system, wyłączyła, czekałyśmy z 5min az sie uruchomi, uruchomił się, paragon został wypluty jako anulowany, system zaczął drukowac drugi, ja z uśmiechem stoje i patrzę, że może będzie oki, niestety drugi też wyskoczył, że anulowany... czyli musiałam skanować wszystko od nowa
wydaje mi się, że 2904314 podała bardziej konkretną odpowiedź, dlatego proponuję:
1 miejsce 2904314
2 miejsce mia
dziewczyny reflektujecie na kodziki?
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko było w porządku, na koniec kazała mi wbić kod rabatowy, tuż przed kliknięciem zapłać podeszła z tym swoim kodem, kliknęła i.......
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i pomogła
Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poniekąd... ale nie o to chodzi Wyświetl w wątku >>
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadam pytanie może ktoś się zjawi
do zgarnięcia kody z zapunktowani, jeżeli ktoś będzie reflektował
Pojechałam wczoraj do Tesco, zrobiłam zakupy i pędzę do kasy samoobsługowej, poskanowałam, popakowałam, przychodzi do zapłaty.... pani z obsługi pędzi do mnie i................ co zrobiła ta pani??? Wyświetl w wątku >>