Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratuluję!
A co do rezerwy to przeginają... Wyświetl w wątku >>
***** ***!
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To mnie w takim razie wkurza, że Orange za 3 dni kończy promocję "darmowy numer z dowolnej sieci" (nazwę sam wymyśliłem, ale wiadomo o co chodzi ) Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzeczywiście!
Sorry za zamieszanie, wczoraj przed 12 jeszcze pisali, że dowolny C4... Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No w regulaminie jest napisane, że dowolny Carrefour.. Na fejsbuku też pisali, że każdy Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś to wybaczę Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojciec Mateusz musi iść z duchem czasu
Świetne!! Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie napawam się żadnym sukcesem, tylko kpię z takiego podejścia do sprawy i podejścia do ludzi ogólnie jakie tu u niektórych panuje. Dla mnie jest nie do pomyślenia, że ktoś może być nieżyczliwy, może dlatego, że ja sam staram się na każdym kroku być raczej pomocny (tyczy się to rzeczywistości przede wszystkim). I nie jest to takie sranie w banie, gadanie. Mówię tak jak jest, dla mnie paskudna jest taka mentalność i nie podoba mi się to i nie boję się o tym mówić głośno. Więc nie rozumiem czemu mam nie ustosunkowywać się do tego, a szczególnie skierowanego pod moim adresem i to jeszcze w takich konkretnych oskarżeniach. A co do tego, że byś się założyła, że ktoś tam, kto napisał, że to nie jest plagiat gotowy jest jako pierwszy napisać reklamację... To jego sprawa, tylko współczuć mogę.
I nie czuję, żeby ktoś stał za mną murem. Nie nawiązałem tu żadnych relacji, oprócz 3 forumowiczów, z którymi czasem wymieniam kilka zdań o konkursach. I akurat te osoby się nie wypowiadały w tym temacie... Nie jestem też nikim ważnym, ani popularnym, a szczególnie tutaj, bo przecież gram od kilku miesięcy. Zatem Twoja teoria jest raczej wyciągnięta znikąd. Myślę, że te osoby, które się tu wypowiadały robiły to po prostu obiektywnie, bo nie dostrzegam ŻADNEGO interesu, jaki by mogły mieć.
W ogóle kończę tę dyskusję, bo jest bzdurna. Po dniu dzisiejszym przestaje się dziwić, że ludzie nie chwalą się wygranymi na forum.
Dobranoc. Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba plagiat! zgłaszam do prokuratury. Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak więc jeszcze raz powiem, że to przypadek i dla mnie debilem jest ktoś, kto tego nie potrafi zrozumieć.
Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oh, a ja w takiej nieświadomości sobie żyję!
Jeśli dla kogoś to jest plagiat to mogę mu tylko współczuć, że ma takie problemy. Nigdy bym o tym nie pomyślał układając to hasło
Chociaż doskonale znam piosenkę "Skuter"... A jeśli rzeczywiście tak uważasz to napisz reklamację, najwyżej odbiorą mi nagrodę i będziesz mógł/mogła sobie odhaczyć mały suckes, wypić szampana i podzielić się dobrą nowiną z rodziną. Jak dla mnie nie ma do tego podstaw, a kiedy pisałem hasło nie myślałem o tej piosence, po prostu to były pierwsze rymy, które przyszły mi do głowy. Skupiłem się raczej na tym, żeby hasło było młodzieżowe i takie "w stylu Frugo".
No nic, trochę czuję zażenowanie, chociaż z drugiej strony nie zwykłem przejmować się opinią innych, a szczególnie jakichś anonimowych krzykaczy. Pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(Tak swoją drogą zaraz się posypią karniaki, bo tego konkursu nie ma w bazie ) Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmieniło się jak dotąd 2 razy, ale zmiany były niewielkie.
Najpierw było:
Dzisiaj Frugo wędruje do Twojego miasta, bo....
Potem:
Dzisiaj Frugo wędruje do........,bo.......
A teraz:
Dzisiaj SQTR Frugo wędruje do.......,bo...... Wyświetl w wątku >>
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 4764
Punkty karne 0
Konkursy dodane