Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
doris1
Postów 1032
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest w każdym razie pełna urna kuponów Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba kupić za min. 50 zł i napisać "co byś zmienił w naszym sklepie?"
Kasjerka powiedziała Mu, że trzeba wrzucić kupon do urny do 30.09.
Czyżby tylko u nas był?
Regulaminu nigdzie nie widzę:( Muszę się jednak tam przejść:( Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciszaaaaaaaaaaa! Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwestia ceny:
przelewowe (o których nie wspominasz) - najbardziej popularne, najtańsze, sypiesz kawę zmieloną. Przy tych kawa wychodzi najtaniej, jeżeli rodzina jest większa,to najbardziej opłacalny i szybki, bo naraz zrobisz większą ilość.
kapsułki - w biedronce są tanie expresy na kapsułki i potem same kapsułki możesz też kupować w biedronie, ponoć kapsułki kupowane w innych sklepach nie pasuję do nich, i na odwrót. Zalety: kawy smakowe, dobre. Wada: jedna kawa wychodzi stosunkowo drogo.
torebki:) - podobny do tego na kapsułki. Niestety te torebki nie są takie tanie. Ja kupowałam na allegro. Osobiście robię z dwóch torebek, bo z jednej wychodzi słaba.
Torebki można też kupić w sklepach.
ciśnieniowy - z opcją mielenia kawy. Zalety: masz świeżo mieloną kawę, wady: expresy są drogie. Kawa dobra, expresy mają wiele funkcji, kwestia ceny. Ja bardzo lubię kawę świeżo mieloną, ponadto ustawiam jaką chcę.
Reasumując: każdy ma swoje wady i zalety:) Ja nacodzień mam przelewowy + ciśnieniowy. Czasem naprzemiennie kapsułki lub torebki. Goście zawsze wybierają ciśnieniowy:) Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti - ja werendowałam na początku, ale fakt, że wtedy temperatury były ponad -20. Teraz póki jeszcze ciepło wyszłabym po może tygodniu Też zależy jak Ty się czujesz. Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia - rób okłady Małemu. Ja kiedyś nie wierzyłam, ale gorączka naprawdę spada. Na czoło, możesz nawet na rączki. Z lekami nie ma co przesadzać. Jak nam pediatra zapodała dawkę, to Młoda dostała takiej wysypki, że podejrzenie było już na sepse Wszystko organizm wywalił na zewnątrz.
Keiti - może jednak Olinek przekona się do karmienia, jak raz załapie, to będzie już dobrze. Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się przeziębiłam. Moja Młoda pierwsze dwa tygodnie w szkole i już katar. W sumie to spodziewałam się tego, bo zawsze wrzesień taki był. Ja złapałam od Niej katar. Teraz w ciąży trudno cokolwiek wziąć, więc męczę się domowymi sposobami. Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
duży chłop Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś podobnego:), dzięki:) Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam w pierwszej ciąży pożyczony od brata i powiem Wam, że to jedna rzecz z tych, które bardzo mi się przydały:)
Jeszcze miałam jedną super rzecz, ale nie umiem teraz tego znaleźć, żeby gdziekolwiek kupić.
To był fotelik (a'la samochodowy), ale taki na kółkach, coś w stylu wózka z tym, że przymocowany na stałe. Bardzo przydatna rzecz. Mała wszystko widziała. To tylko jest do wykorzystania w mieszkaniu. Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakupy konkursowe kosztują.... Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z kosmetyków: u mnie na początku był OILATUM, potem Bambino i mam zaufanie do tych kosmetyków.
Wanienkę miałam bez wkładu (teraz się zastanawiam). Normalnie wkładałam pieluszkę na spód.
Wyprawkę: przy pierwszym dużo kupowałam na allegro, teraz jestem bardziej zwolennikiem sklepu, no i też przesyłki są drogie. Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja Młoda dobrze sobie radziła z ustnikiem:) Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie chce??? Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się boję przenoszenia, u nas w rodzinie rodziły się dzieci z niedotleniem Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(wygrany na antenie Radia Opole) Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stawy Biskupie w Lądku Zdroju, łowisko i smażalnia pstrąga.
Ważne do 31.10.2013 r.
Ktoś chętny? Wyświetl w wątku >>
doris1
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti - wyślę przetwory rejsem po Odrze:) Wyświetl w wątku >>