Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
claudia
Postów 519
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie nic słychać, nic nie widac:( też czekam Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiosna u mnie ok. 10, niestety tylko zestaw
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...no i mają rację, ja od rana odświeżam stronkę tylko, a bałagan jak był tak jest...a telefonu jak nie było, tak nie ma...a 14 i 16 miałam
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest po godzinie 13, po 20 i w szukam
też bym chciała żeby to nie było wszystko
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie, takie to niejasne trochę, chyba spróbuję jutro zadzwonić
Dzięki
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomóżcie...jak rozumieć taki zapis;
Zwycięzca nagrody dodatkowej ma prawo do zdobycia nagrody głównej o ile spełni warunki określone w niniejszym Regulaminie. Natomiast jeden Uczestnik ma prawo do zdobycia wyłącznie jednej dodatkowej nagrody dziennej oraz wyłącznie jednej dodatkowej nagrody tygodniowej. Jeśli Zwycięzca nagrody dodatkowej po raz kolejny spełni zgodnie z treścią
niniejszego Regulaminu warunki do uzyskania kolejnej takiej samej nagrody dodatkowej, przedmiotową nagrodę dodatkową otrzyma Uczestnik, którego Zgłoszenie zakwalifikowało się na następnym miejscu w rankingu najciekawszych zgłoszeń konkursowych wybranych przez Jury.
nie dostrzegłam jakos tego wcześniej, i ze swojego numeru znowu wysłałam zgłoszenia, a juz udało mi sie wcześniej wygrać biżuterię...czy w takim razie odrzucą całkiem, czy na tygodniową się łapię, w kwestii formalnej oczywiście:)?
Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak właśnie pomyślałam, że regulamin niby nie zabrania, ale pani musi być w lekkim szoku
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tu się zgadzam w 100%
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie z jedną:) o co ja wogóle pytam, sama siebie zaskakuję:) ale dzięki za chęć pomocy:))
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, chodzi mi o plastyczny, ale Śniadanko z Disneyem Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 519
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia