Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
claudia
Postów 514
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na razie nie ma, i dzienne też są z dwudniowym opóżnieniem, więc coś jest na rzeczy
może na meczu byli i sie nie wyrobili Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, jestem pewna, właśnie około 15 przyszedł, i na pewno ze środy. Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, trafiłaś w sedno sprawy, grupy wiekowe i wszystko byłoby jasne. A jeśli wolą nagradzać słodkie dziecięce prace, to konkurs powinien być powiedzmy do 10 lat i byłoby klarownie, nikt nie miałby pretensji Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno masz rację, też tak już pomyślałam, tylko, że maja 11, 14 i 16 lat, więc w tym wieku jak ma się trochę talentu, to rysuje się lepiej niż dorosły(a już na pewno lepiej niż ja:)...zwłaszcza syn, wyglada czasem jakby kalkował, a on to na moich oczach rysuje.I tu może być faktycznie problem.Choć jeśli nie ma ograniczeń wieku, to też jakoś powinno być brane pod uwagę...Trochę szkoda...bo jak ktoś np. kreatywnie napisze hasełko, to i wygra, a jak ktoś super narysuje , to jest zbyt podejrzane:) Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
osobiście czytałam te punkty chyba po 10 razy, bo niby jedno wynikało z drugiego, ale na wszelki wypadek dołożyłam kilka kartek z oświadczeniami, byleby nic nie ogapić:)
Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedz, dzwoniłam na infolinię podana w regulaminie i tez pani mówi, ze raczej wyświetla sie numer, ale pewna nie jest, i nic więcej nie potrafi powiedzieć, no nic, moze ponowią, a może może to nic ważnego, ale ciekawe, że połączenia byly dokładniutko co 30 minut
Wyświetl w wątku >>
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia
Postów 514
Punkty karne 0
Konkursy dodane
claudia