Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika claudia

claudia

#5407685 Napisano: 18.10.2012 09:27:10 w Biedronka
beciala napisał(a):

dzasmina napisał(a):

może mają jakieś problemy techniczne?

w zeszłym tygodniu po tych problemach technicznych pojawili się zwycięzcy tygodniowi... emotka

jak na razie nie ma, i dzienne też są z dwudniowym opóżnieniem, więc coś jest na rzeczy

może na meczu byli i sie nie wyrobili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5393171 Napisano: 08.10.2012 02:42:41 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

claudia napisał(a):

Czy to mozliwe, ze Biedra by juz słała jakieś rezerwy? Bo do tej pory nic mi sie nie udawało, a dzis eska u mamy, a ja od niej wysyłałam w środę tylko???

a jesteś pewna, że sms przyszedł dopiero dzisiaj i, że tylko w środę było słane??

Tak, jestem pewna, właśnie około 15 przyszedł, i na pewno ze środy. Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5393125 Napisano: 08.10.2012 02:27:51 w Inne mniejsze markety
Czy to mozliwe, ze Biedra by juz słała jakieś rezerwy? Bo do tej pory nic mi sie nie udawało, a dzis eska u mamy, a ja od niej wysyłałam w środę tylko??? Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5388281 Napisano: 04.10.2012 10:26:35 w Paragony
zamienię paragon ze Stokrotki na Bryze Kaufland,ew.kupię-pw Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5379696 Napisano: 27.09.2012 04:30:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ogromne gratki!!! emotka ja też chcę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5367471 Napisano: 18.09.2012 07:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaka13 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

problemy były z tymi pkt. regulaminu:

osobiście czytałam te punkty chyba po 10 razy, bo niby jedno wynikało z drugiego, ale na wszelki wypadek dołożyłam kilka kartek z oświadczeniami, byleby nic nie ogapić:)

Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. emotka

Wiesz, może prace są za dobre i maja podejrzenia,że rysuje ktoś za dzieci.

Swoja drogą to trochę się im nie dziwię.
Bo jak czasami widzę pracę rzekomej 6latki to śmiech mnie ogarnia. Często po prostu widać,że nie narysowało tego dziecko.
Mnie raczej dziwi,że takie prace często wygrywają...

Tylko szkoda faktycznie jak naprawdę się dzieci napracują i odpadają bo ktoś nie jest pewny kto rysował. emotka

W zasadzie się z Wami zgadzam, ale w przypadku tego konkursu nie było limitów wiekowych. Więc zastanawiające jest jak mogli oceniać te prace skoro mogły je przesłać dzieciaki a także dorośli. Jedynym logicznym rozwiązaniem dla mnie byłby podział na grupy wiekowe i przyznanie określonej ilości nagród na określoną grupę wiekową a następnie z grupy wybranie najlepszych prac.
Poza tym mam podobny problem z moją córką też jest zdolniacha i nie wszyscy wierzą, że jej dzieła to jej dzieła. Chociaż dziecina nie położy się spać bez zrobienia pracy plastycznej emotka Nie wspomnę jak drogie są farby itp. - ale temat jest Wam znany zapewne emotka

No właśnie, trafiłaś w sedno sprawy, grupy wiekowe i wszystko byłoby jasne. A jeśli wolą nagradzać słodkie dziecięce prace, to konkurs powinien być powiedzmy do 10 lat i byłoby klarownie, nikt nie miałby pretensji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5367405 Napisano: 18.09.2012 06:23:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

osobiście czytałam te punkty chyba po 10 razy, bo niby jedno wynikało z drugiego, ale na wszelki wypadek dołożyłam kilka kartek z oświadczeniami, byleby nic nie ogapić:)

Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. emotka

Wiesz, może prace są za dobre i maja podejrzenia,że rysuje ktoś za dzieci.

Swoja drogą to trochę się im nie dziwię.
Bo jak czasami widzę pracę rzekomej 6latki to śmiech mnie ogarnia. Często po prostu widać,że nie narysowało tego dziecko.
Mnie raczej dziwi,że takie prace często wygrywają...

Tylko szkoda faktycznie jak naprawdę się dzieci napracują i odpadają bo ktoś nie jest pewny kto rysował. emotka

napewno masz rację, też tak już pomyślałam, tylko, że maja 11, 14 i 16 lat, więc w tym wieku jak ma się trochę talentu, to rysuje się lepiej niż dorosły(a już na pewno lepiej niż ja:)...zwłaszcza syn, wyglada czasem jakby kalkował, a on to na moich oczach rysuje.I tu może być faktycznie problem.Choć jeśli nie ma ograniczeń wieku, to też jakoś powinno być brane pod uwagę...Trochę szkoda...bo jak ktoś np. kreatywnie napisze hasełko, to i wygra, a jak ktoś super narysuje , to jest zbyt podejrzane:) Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5367371 Napisano: 18.09.2012 05:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewaewa napisał(a):

3.3.3. Opisać pracę podając imię, nazwisko autora, imię oraz nazwisko rodzica lub opiekuna, jeśli autor nie jest osobą pełnoletnią, adres zamieszkania, adres e-mail oraz telefon kontaktowy

znam osoby, które nie wiedziały gdzie mają te dane wpisać, czy na pracy, czy na osobnej kartce (chociaż pkt. regulaminu sugeruje tył pracy),

3.4.2. Pisemnej zgody przedstawiciela ustawowego lub opiekuna na udział w Konkursie, o ile ma to zastosowanie,

3.4.3. Oświadczenia, podpisanego odpowiednio przez Uczestnika lub jego przedstawiciela ustawowego, jeśli ma to zastosowanie, którego wzór stanowi Załącznik nr 1 do niniejszego regulaminu

3.4.2. Pisemnej zgody przedstawiciela ustawowego lub opiekuna na udział w Konkursie, o ile ma to zastosowanie,

Ten drugi pkt. już wg niektórych sugerował, że opiekun zgadza się na udział dziecka w konkursie, więc pewnie w wiekszości przypadków brakowało pisemnej zgody na udział w konkursie.

A największy problem chyba sprawiało wypełnienie tego załącznika dot. praw autorskich emotka

Nie zwracajcie uwagi na to co pisze Biedronka na FB, klientem Kiory jest Disney, a nie Biedronka, w tym sklepie i kilku innych sieciach tzreba było jedynie kupić produkty, taki to związek ma Biedronka z konkursem emotka

Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5362495 Napisano: 13.09.2012 11:37:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje wieeeeelkie emotka za talent przede wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5358995 Napisano: 11.09.2012 11:56:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może ktoś pomoze:) mam nieodebrany warszawski numer 22 4501700 , co to może być? same zagadki mam dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5358802 Napisano: 11.09.2012 09:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może ktoś pamięta, gdzie był do wygrania aparat canon A800 ? dziś dostałam i nie mam pojęcia skąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5358798 Napisano: 11.09.2012 09:33:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparat canon emotka nie mam pojęcia skąd????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5351575 Napisano: 04.09.2012 11:53:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zero emotka nic emotka a obdzwaniają dziś te na które liczyłam... Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5346987 Napisano: 31.08.2012 09:00:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ramka z familijnych emotka świetna Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5346108 Napisano: 30.08.2012 01:19:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
saruto napisał(a):

ziolko napisał(a):

claudia napisał(a):

Czy ktoś dzis może dzwonić z nieznanego, bo synek kochany własnie mi powiedział, ze miał trzy połączenia od nieznany, więc nie odbierał emotka

może dzwonić leżajsk

leżajsk pokazuje swój nr tel emotka

dzięki za odpowiedz, dzwoniłam na infolinię podana w regulaminie i tez pani mówi, ze raczej wyświetla sie numer, ale pewna nie jest, i nic więcej nie potrafi powiedzieć, no nic, moze ponowią, a może może to nic ważnego, ale ciekawe, że połączenia byly dokładniutko co 30 minut
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5346067 Napisano: 30.08.2012 12:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dzis może dzwonić z nieznanego, bo synek kochany własnie mi powiedział, ze miał trzy połączenia od nieznany, więc nie odbierał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5203715 Napisano: 25.05.2012 02:03:18 w Carrefour konkursy
Do mnie dzwoniła pani z piłką, i mnie zaszokowała, mówiąc, że loterii wylosowała pani piłkę emotka jakie losowanie? to po co ja się produkowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5180662 Napisano: 11.05.2012 04:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiosna pachnąca dzwoniła około 16 Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5157291 Napisano: 23.04.2012 03:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiosna telefon - produkty Wyświetl w wątku >>
0 0

claudia

#5156521 Napisano: 23.04.2012 10:27:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pachnąca wiosna produkty Wyświetl w wątku >>
0 0