Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystko jest opisane w instrukcji: najeżdżasz kursorem na pudełko, przytrzymujesz wciśnięty lewy przycisk myszki i kręcisz tyle obrotów, ile chcesz, co czym puszczasz przycisk.... Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w skrzynce na polkach tez nie ma wiadomości? Sprawdźcie na skrzynce forumowej polki.pl i ja.w.polki.pl (tam są dwie różne skrzynki), w poprzednich konkursach na polkach tam właśnie znajdowałam wiadomości od nich Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś pytałam u mnie pielęgniarkę i powiedziała, że max. 2 razy na rok, nie muszę czekać 6 m-cy....
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://isap.sejm....030450391&type=3 Ustawa o Powszechnym ubezpieczeniu w NFZ STR. 63
masz prawo do wyboru lekarza, pielęgniarki, położnej nie częściej niż 2 razy w roku. Czyli możesz z powrotem przepisać się do starej przychodni
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przychodnię można zmieniać bezpłatnie 2 razy do roku, więc z powrotem się przepisz do starego rodzinnego
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że jest.... w tej torebce
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale o 1 dzień wstecz powinien Ci wypisać, tak można
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Kodeksie pracy jest zapis: ...albo choroby przypadającej w czasie ciąży (...) pracownik zachowuje prawo do 100% wynagrodzenia Art. 92 & 1
rozumiem przez to każdą chorobę w czasie ciąży, a nie tylko wywołaną przez ciążę Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie, mi płacili jednakowo od jakiego lekarza i na co bym nie miała....
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lekarz rodzinny może wypisać zwolnienie, nawet na gardło, a i tak będzie 100% płatne. Może, ale nie musi.... zależy od lekarza
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja piłam mleczko Alugastrin - pomagało
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie często się tak zdarza, ale zawsze panie z rossmanna dzwonią do centrali i proszą o przysłanie im listy osób i albo czekam w sklepie (30 min.) albo przychodzę później. Myślę, ze sami też doślą listę, tylko kiedy??? Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, sama nie pij, najpierw idziesz do laboratorium, pobierają Ci krew na czczo, później oni powinni Ci rozpuścić tę glukozę i dać do wypicia (niestety na czczo, małymi łyczkami, ale w ciągu 10 min. trzeba wypić całą) i czekasz 1 h lub 2 h - zależy jak lekarz zalecił - w lab. Ci powiedzą ile masz czekać. Nic nie możesz zjeść i bardzo się forsować, najlepiej jest siedzieć i czekać, po określonym czasie pobierają znowu krew. Czasami lekarz zaleca, aby krew pobrać najpierw na czczo, później po godzinie i jeszcze raz po dwóch godzinach.... Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja baaaaardzo chciałabym wygrać te warsztaty z Nestle, a to, co napisałaś o Hippie - utwierdza mnie w tym.... Tylko co z tego, jak konkurencja pewnie przeogromna
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama bym lepiej tego nie ujęła. Basiu, również serdecznie dziękuję
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapomniałam dodać, że to wszystko spakowane jest w torbę papierową z uchem i dopiero w karton. Radzę ten karton zostawić gdzieś po drodze - torba wytrzyma. Ja niestety kartonu nie otwierałam i maszerowałam z taką nieporęczną paką z czerwonym napisem - :Nagroda Velvet rossnet.pl przez całe miasto Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
papier rumiankowy - 4 rolki (ten, który trzeba było kupić na konkurs),
ręcznik papierowy - 1 rolka.
ściereczki czyszczące (5 szt.) i nabłyszczające (5 szt.)
chusteczki higieniczne - 6 małych op. (wagonik)
chusteczki Kleenex decor
papier toaletowy nawilżany w pudełku plastikowym
Nagrodę dają w pudle kartonowym - b. duże (ok. 70x30 cm)
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powinnaś dokładniej zapoznać się z regulaminem tego pierwszego konkursu - czy tam był zapis o przekazaniu praw do zdjęć (kolażu, pracy)na rzecz Organizatora???
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane