Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To życzę Ci szybkiej wygranej na rossnecie. Bo mam to samo co Ty
Wcześniej w co drugim, co trzecim konkursie coś wpadało. Inna sprawa, ze kilka konkursów odpuściłam zupełnie. Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogółem oddano głosów: 356 Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też 3x0 Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli u mnie będzie, za zwykle jest, to mogę Ci wysłać. Jak będę miała już w ręku - odezwę się na PW Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
często leżałam w szpitalu i najprzyjemniejsze okazywały się... odwiedziny. Z tym, ze ja nie mogłam jeść, tylko piłam wodę. Poduszka to też dobry pomysł. Leżąc kilka dni/tygodni ciężko znaleźć wygodną pozycję, a szpitalna pościel jest... troszkę sfatygowana. Jak ciocia ma siłę i lubi czytać to możesz jej zabrać książkę, gazety... Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a może powinnaś zrobić badania? Lipidogram, TSH, glukoza... a zamiast hula hop polecam spacery, nordic walking, czy zumbę.... i dużo surowych warzyw, nie przesadzaj za to z owocami i smażonym. Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też ma całe pofalowane, stukać sobie nie da bo wszędzie język daje.
a dziś był tak straaaasznie marudny że szok. to niechybnie zęby...
jak mu dotykałam i masowałam palcem to chwilowo był cicho - tata kupił mu jakiś żel Dentinox N. miał ktoś?
Ja smarowałam dentinoxem córeczce - wg mnie był najlepszy, z tych, które miałam. Ale wtedy dość drogi, a tubka malutka. Cóż, ważne, ze pomagał. Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś odebrałam nagrodę z konkursu - chyba Felixa. W jednym opakowaniu były dwa pudełeczka z dwiema oddzielnymi nagrodami. Zorientowałam się dopiero po otwarciu op. w domu. Drugą nagrodę oddałam - Pani była bardzo zadowolona, przypuszczała, ze wydała mi dwie i czekała, aż przyjdę na zakupy. Miała zamiar się upomnieć. Od tej pory wszystkie nagrody odbieram w naruszonym opakowaniu - pewnie wcześniej sprawdzają, czy na pewno jest jedna nagroda. Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W zeszłym tygodniu wysyłali jeszcze grudniowe stówki, więc na styczniowe poczekamy.... Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie to samo Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a komuś się w ogóle udało? Wyświetl w wątku >>
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneta411
Postów 886
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi tez lekarze w 3 miesiącu życia córki mówili, ze za wcześnie na zęby, w 4 m-cu pojawiły się dwa pierwsze ząbki, do 11 m-ca miała już całą mleczną klawiaturę Dziś ma 5 lat i tylko 1 ząbek leczony, a straszyli, ze skoro szybko wyszły, to szybko będą się psuły. Nieprawda.
Także u Waszych maluchów za wcześnie nie jest. Faktem jednak jest, że większość małych dzieci wpycha rączki do buzi, a proces wychodzenia zębów trwa czasem kilka miesięcy. Wyświetl w wątku >>