Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dorfika
Postów 336
Data rejestracji 10.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję że się doczekasz
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 1. 02 Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to dobre Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie słyszę... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi o Jacobs? Nikt się nie chwalił ekspresem, więc raczej po zakończeniu konkursu. Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kapsułki im odpuszcze, ale instrukcji mi szkoda Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zestawu kapsułek tez nie dostałam... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jednak
Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sama poprosiłam o skserowanie protokołu, który był wypełniony w sklepie.
Ale łatwo oczywiście nie było. Przyznam, że nie lubię odbierac nagrody ze sklepu. Zwłaszcza takiej większej. Nie chodzi o moja wygodę, ale o zakłócanie radości z wygranej przez zachowanie osób wydających nagrody.
W rozmowie telefonicznej przekazano mi informację, że mam mieć ze sobą dowód lub paragon. Oczywiscie wiedzialam ze potrzebne sa obie te rzeczy. Mialam. Podczas wypelniania protokolu okazało się ze trzeba NIP. Ani na dowodzie, ani na paragonie go nie ma . Nie dostałam pralki, nie pomogła prośba, że jak tylko dotrę do domu, zadzwonie do sklepu i podyktuję NIP. Pojechałam po NIP. Pralka ustawiona była pomiedzy szybą a zabudową karton-gipsową. Prawdopodobnie nie było trudne włożenie jej tam, ale juz wyciągnięcie i owszem. Jeszcze bramki ustawione były dośc blisko. Choć byłam ze znajomym i tak zajęło nam to sporo czasu. (Sklep nie dysponuje żadnym wózkiem). Uffff, udało się. Kiedy już opuszczalismy salon, presonel przypomniał sobie o nas. Uznano, że trzeba zrobic zdjęcia, na dowód odbioru nagrody....
Tez macie fotki? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i do mnie
ale dzwonili juz ze sklepu, nie z Albedo. Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie,
ale w końcu nie wiem - będą dzwonić czy puszcza info mailem? Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba dodac jedno zero voucher 50 000 Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej nie losowali, bo w losowaniu NIGDY nic nie wygralam. Z Krakowa: Od święta czy na co dzień,... to moj tekst. Uwazam, ze zly nie jest, staralam sie odpowiedziec na pytanie konkursowe. Ulotka w urnie, organizator przepisywal, bo widze mala modyfgikacje. Po Ps. bylo: Podpowiem, a na wynikach jest: Powiem .
Zastanawiam sie czy ktos z forum zagral w Plazie lub w Tesco. Sadze ze nie... Moze lepszych z poprawnymi odpowiedziami w pytaniach zamknietych, po prostu nie bylo.... Wyświetl w wątku >>
dorfika
Postów 336
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie maja jeszcze czas :
1.4. Wyłonienie laureatów przez jury w Konkursie nastąpi najpóźniej do dnia 31 stycznia 2013 roku.
Wyświetl w wątku >>