Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ogarniam już tego Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Były, u mnie też nic.
Ktoś wygrał telefon z magazynowego? Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie co do konka z telefonami, informowali już może? Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kredki, kolorowanki, książki Bardzo się cieszę, że każdy może pomóc, bo to nie jest duży wydatek Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz będę dopasowywać rzeczy do listów i jeszcze jutro udam się na zakupy, czegoś poszukam dla dzieciaków Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo Ci dziękuję za link! Napisałam maila już i czekam na odpowiedź, bo chciałabym wysłać wszystko jedną paczką i żeby sobie na miejscu już rozdzielili, oczywiście popakowane osobno rzeczy z podpisem, co dla kogo.
Jeszcze raz bardzo dziękuję!
Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetna akcja, szukałam czegoś ze swojego regionu i nic takiego nie organizują... Tzn jest 15 rodzin, ale żeby im podarować laptopa to mnie nie stać. Znalazłam dwójkę dzieciaków, którym byłabym w stanie pomóc, w pon. zadzwonię czy można wysłać paczkę, jeśli tak to na jaki adres. Dziękuję bardzo za ten post
Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też z przykrością dołączam do grona nielubianych Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://promocja-i...nowe_zele_adidas.pdf Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To teraz ja pomarudzę, bo nie mam żadnego Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa co z Adidasem Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Art&Diamonds, Cederroth Polska S.A., ul. Polna 21, 05-250 Radzymin. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nie. Nigdy nie trafię tych butów i codziennie mam nadzieję. Ciężko po praktycznie dwóch miesiącach wdrążyć się z powrotem do konkursów, a takie conversy by mi się przydały do latania na uczelnię Wyświetl w wątku >>