Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isetta
Postów 276
Data rejestracji 01.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam wiadomość, że od każdej umowy można odstąpić w ciągu 10 dni.
Ja się na tym kompletnie nie znam, jutro podskoczę do rzecznika u mnie w mieście. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słuchajcie, wczoraj kontaktowałam się z prawnikiem, a dzisiaj z rzecznikiem do spraw konsumenta i powiedzieli mi to samo - mamy 10 dni na odstąpienie od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa (czyli na odległość) i nie musimy za nic płacić! Za 2 godz będę wiedziała co dalej z tym fantem zrobić, ale uspokoili mnie ( po nieprzespanej nocy ... ) no cóż... błądzić jest rzeczą ludzką... Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W historii zamówień też masz anulowane? Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abonament miesięczny: sto czterdzieści dziewięć złotych
Termin płatności: opłata abonamentowa będzie płatna „z góry”, najpóźniej do 21-go dnia od daty rozpoczęcia
każdego nowego miesiąca świadczenia usługi
Czas trwania umowy: czas nieokreślony Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też usunęłam ten koszyk z zamówień, ale w historii zamówień jest, na kwotę 0 zł. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam dzisiaj taki kiepski dzień, jeszcze ten głupi kosz, dlaczego ja nie przeczytałam dokładnie tego regulaminu?! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w historii zamówień Ci wyskakuje ten kosz? Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak wejdę w historię zamówień to mam:
Numer zamówienia: #8214
Status: Oczekuje
Data dodania: 16/12/2013
Produkty: 1
Klient: xxxxxxx
Suma: 0 PLN
Niestety w tym miejscu nie ma możliwości anulowania, nie można też usunąć konta Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witamy w internetowym sklepie ze słodyczami 3czekolady.pl
Poniżej przesyłamy link aktywacyjny, aby dokończyć proces rejestracji: link
? Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam maila:
"Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami. Twoje zamówienie
zostało przyjęte i będzie zrealizowane zaraz po potwierdzeniu
płatności.
Numer zamówienia: 8214
Data dodania: 16/12/2013
Status zamówienia: Oczekuje"
Od razu po tym mailu napisałam im, że chcę odstąpić od umowy, rezygnuję z kosza i proszę o usunięcie moich danych z ich bazy oraz potwierdzenie przeczytania. To samo zrobiłam poprzez 'kontakt' na ich stronie. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A chciałam lecieć na Cypr w wakacje
(podpisuję się pod śmiechem przez łzy) Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie wchodziłam w regulamin i widziałam, że do 11.12 miały być. Wyświetl w wątku >>
isetta
Postów 276
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jednej przeglądarce strona jakby nie do końca działa, weszłam w innej i piszą, że ogłoszenie zwycięzców w grudniu, nie ma listy żadnej. Wyświetl w wątku >>