Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cayenne
Postów 185
Data rejestracji 24.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oferty na PW Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba za mało zer jest w tej propozycji... Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są osoby które traktują konkursy w sposób zawodowy, a dla nich będzie ważna jedna zasada - w biznesie się nie obrażamy...
Jak kilkadziesiąt osób zrezygnuje z grania w danym konkursie, to myślę że na ich miejscu z pewnością będą inne osoby które je zastąpią...
Czy agencja MediaS Mobile ma problemy ze zgłoszeniami ludzi w konkursie ?? Myślę że nie bo nie każdy słyszał o ich przygodach, część osób słyszała, ale mimo to gra itd.
Pozdrawiam i powodzenia życzę:)
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy agencji zależy na konkursowiczach...
Zrobią reklamę konkursu i wezmą udział przypadkowe osoby.
Jak konkurs będzie ciekawy to się zawsze chętne osoby znajdą. Płakać po Tobie nie będą, nie ma się co łudzić... Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Propozycje na PW Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam chyba 4 paragony.
Mogę 1 oddać za nagrodę bardzo chętnie Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie generalizuj.
NA 100 % w siódemce znajdziesz miłego kuriera, a w DHLu jakiegoś olewacza.
Wszystko zależy od rejonu.
JA w moim rejonie nie mam najmniejszych problemów z żadnym kurierem. Swego czasu jak miałem umowę z siódemką to musiałem do ich bazy jeździć bo późno paczki były gotowe, a oni mięli duży rejon, ale czy mam za to winić kierowców ??
W tej chwili wysyłam paczki UPSem i mam z kurierem super kontakt. Odbieram paczki z GLS, Raben, TNT, Siódemka, DHL - BEZ ZASTZEŻEÑ Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z reguły poza ceną towaru kupujący pokrywa koszt przesyłki , gdzie wliczam nie tylko opłatę za paczkę lub polecony, ale również za opakowanie (pudełko lub bąbelkowa koperta) i potwierdzenie odbioru
Swego czasu wysyłałem ok 50 przesyłek dzień w dzień (planuję wrócić do takiej ilości).
Jak łatwo policzyć 50 x 30 x 2 daje pensję dla osoby pakującej towar, a zwrotki bo tak nazywa się żółte karteczki tylko siały by dodatkowy zamęt u mnie Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za te fajne żółte druczki trzeba płacić.
Inpost który wszedł 2 lata temu jest jaki jest, ale ma system śledzenia każdej nadanej przesyłki.
Kurierzy mają to samo
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz mieć potwierdzenie wysyłki, a potwierdzenie ma się tylko gdy się wysyła listy polecone Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kilkaset pobrań
zwykłe listy sporadycznie
poza moimi opóźnieniami nie ma co narzekać.
Wysyłajcie wszystko poleconymi, nigdy wartościowe rzeczy nie powinny być wysyłane listami zwykłymi (lub też priorytetami, zawsze za potwierdzeniem odbioru).
Należy pamiętać również że listy polecone w przypadku zaginięcia to odszkodowanie (po 30 dniach) ok 110 zł.
Z wszystkich wysłanych listów może z 20 nie doszło, ale nie będzie to nawet 1 promil całości.
Terminowość różna- najgorzej z moją, a poczta jako tako sobie radzi. Wyświetl w wątku >>