Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cayenne

cayenne

#4539401 Napisano: 17.07.2011 05:59:42 w Konkursy ABC
delfinka101 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cayenne napisał(a):

renia44 napisał(a):

cayenne
ładnie Ci idzie na actimelu, jak to robisz:)

Wszystko zgodnie z regulaminem.
NA razie idzie mi słabo.
Jak będziemy mięli pierwszych pięć miejsc wtedy będzie zgodnie z planem i powiem że ładnie mi idzie emotka
Jak na razie mam inne rzeczy na głowie.

ale skoro wyświetla się tylko 1. miejsce nigdy nie będziesz pewny swego emotka

poza tym nie ma 5 tylko 3 nagrody główne, więc reszta to wrzucanie kasy w błoto

to moje sugestie, a wiesz, że zawsze mam swoje zdanie emotka

Na actimelu jest az 8

Mówimy o ABC ze wściekłym.
Tak jest tylko 1 miejsce widoczne.
Jak zadzwonią na nasze 3 numery to dam znać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4539335 Napisano: 17.07.2011 05:29:17 w Konkursy ABC
renia44 napisał(a):

cayenne
ładnie Ci idzie na actimelu, jak to robisz:)

Wszystko zgodnie z regulaminem.
NA razie idzie mi słabo.
Jak będziemy mięli pierwszych pięć miejsc wtedy będzie zgodnie z planem i powiem że ładnie mi idzie emotka
Jak na razie mam inne rzeczy na głowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4539330 Napisano: 17.07.2011 05:27:03 w Konkursy ABC
a
wsciekly napisał(a):

a jeśli to ten zygiert
http://pl-pl.face....com/zygmunt.zygiert

to regulaminowo nie powinien brać udziału w konku

A dlaczego nie ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4538872 Napisano: 17.07.2011 11:39:54 w Paragony
mam paragony z ABC na konkurs lecha z iphonami
Propozycje na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4538308 Napisano: 16.07.2011 08:59:32 w Konkursy ABC
jak na razie jest pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4537791 Napisano: 16.07.2011 01:48:13 w Konkursy ABC
ja myślę że szkoda Zygmunta Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4535373 Napisano: 15.07.2011 11:40:23 w Konkursy ABC
wsciekly napisał(a):

cayenne napisał(a):

osoba która prowadzi w ABC jest może z forum ??

myślałem, że to twój kumpel emotka

nie warto się spinać na początku, nie znam tego gracza
Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4535359 Napisano: 15.07.2011 11:34:56 w Konkursy ABC
osoba która prowadzi w ABC jest może z forum ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4530949 Napisano: 13.07.2011 08:21:03 w Warka Piwo
krzysiek1693 napisał(a):

Poluję na bilety, ale ciągle szklanki wpadają..

Bilety za 100 zł odstąpię
PW Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4513990 Napisano: 07.07.2011 08:26:09 w Konkursy ABC
ja lubię ABC, będę walczył o telefonik, 2 moich znajomych również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4490558 Napisano: 29.06.2011 12:35:32 w Oddam za darmo
4 pierwsze osoby które napiszą w tym wątku jaki piękny dzisiaj dzień dostaną po kodzie z cocacoli 2l Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4487497 Napisano: 28.06.2011 11:21:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
wiolafasola napisał(a):

Bohaterowie konkursu Almy,
zanim obrośniecie w piórka, a naród zapewni Wam miejsce wiecznego spoczynku na Wawelu, przeczytajcie poniższy tekst.
Może ciężko będzie Wam to zrozumieć, ale z nagrody zrezygnowałam sama, nikt mnie do tego nie zmusił, a Wasze maile rozsyłane do różnych ludzi nie miały na to wpływu. Gdy przedstawicielka Almy zadzwoniła do mnie z informacją o wygranej i zapytała czy mam prawa autorskie do tekstu, zaprzeczyłam. Regulamin mówił o ulubionym przepisie wakacyjnym, a nie o stworzeniu autorskiego przepisu, co byłoby raczej trudne w dzisiejszym świecie. Miła pani poinformowała mnie, że i tak oceniane było wyłącznie zdjęcie (na którym są widoczne mule!) i to za nie przyznano mi nagrodę. Na forum zauważyłam kłębiącą się zawiść i napisałam do Almy, że mogą dodać do mojego opisu źródło, ponieważ nigdy nie rościłam sobie praw do tych tekstów, ale Alma je usunęła. Przy okazji napisałam też do przedstawicieli Karola Okrasy i mojegotowanie.pl (które jest częścią wydawnictwa będącego partnerem konkursu Almy!), żeby wyjaśnić całą sytuację. Przedstawiciele pana K.O. nawet nie raczyli mi odpisać i nawet nie kontaktowali się z Almą (pytałam), tylko podjudzali Was na facebooku, pisząc o podłości i kreując pana K.O. na bohatera, któremu szkoda jest tych, którzy grali fair. Wszystkie te oszczerstwa i ostre słowa skutecznie zniechęciły mnie do tej nagrody i zepsuły cały długi weekend. Wiedziałam, że już na pewno nie będę się cieszyła z tej wygranej. A że nie była to moja pierwsza wycieczka i jak mówię komukolwiek o wygranej wycieczce, to nikogo z moich bliskich już to nie dziwi, postanowiłam ją sobie odpuścić. Poza tym we Francji już byłam (też z wygranej wycieczki) i nie przepadam za tym krajem. Miałam również nadzieję, że moja rezygnacja da Wam trochę do myślenia, ale, jak widać, płonne były moje nadzieje. Nikt nie lubi, jak ktoś go oczernia, nie znając całej prawdy. Może teraz ja powinnam Was straszyć za bezpodstawne naruszenie mojego imienia? Jest mi przykro, że z taką łatwością przychodzi Wam oczernianie innych i robienie wszystkiego, żeby ktoś nie miał lepiej. Jesteście encyklopedycznym przykładem Polaka z dowcipów. Jedyną osobą, która wykazała się trzeźwością umysłu była frezja (dziękuję). Mam nadzieję, że więcej było takich osób, tylko po prostu bały się odezwać. Ja sama wolałam nic nie pisać, żeby nie karmić trolli, dopóki wszystko się nie wyjaśni. Swoim wpisem chciałam Was jedynie uczulić, że nie wszystko jest czarne lub białe i swoimi słowami możecie naprawdę krzywdzić ludzi. Zanim coś napiszecie, pomyślcie, że może tak naprawadę nie macie racji.

Francuz, Anglik i Polak złapali złotą rybkę, która w zamian za uwolnienie, obiecała spełnić po jednym ich życzeniu.

- Ja ma taką brzydką i starą żonę - mówi Francuz - chcę mieć ładną i młodą.

- Na mnie szef w pracy się zawziął - mówi Anglik - daj mi nową prace z wyższą pensją.

- A mój sąsiad ma stado krów - mówi Polak - spraw, aby mu te krowy pozdychały...

Pozdrawiam
Wiola

Swego czasu ja także byłem oszustem, jedna .....wypisała że okradłem kilka osób, potem ktoś dodał że działam także pod innymi nickami oraz że prokuratura już się mną zajęła. Kilka osób wyliczenia konkursowe mi robiło ile to straciłem na konkursach, a odziwo dalej gram.
Nie znam sytuacji Almy ale czasem trzeba mieć wszystko głęboko w ... emotka Ja z takich ludzi się śmieję.
Proponuję piosenkę Lady Pank - Strach się bać
http://www.youtub.../watch?v=2PEkB5JOZa8
Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4482323 Napisano: 26.06.2011 05:57:46 w Paragony
Mam paragony z Lidla, chętnie sprzedam za gotówkę 20 zł + koszt przesyłki. Mam ich nie wiele, ale mogę załatwić od jutra każdą ilość. Przy większych zamówieniach rabaty Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4471335 Napisano: 22.06.2011 12:19:02 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
to taka licytacja może ma być... Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4440200 Napisano: 12.06.2011 06:18:22 w Połączenia nieodebrane
nineczka17 napisał(a):

79magda napisał(a):

Dziś parę minut po 12 nieznany numer - czy w sobotę mogli dzwonić z jakiegoś konka?

też mam 5 razy na nr konkursowy emotka emotka

Dzwoni Janina Magnetofon z jakimś milionem... Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4437627 Napisano: 11.06.2011 06:28:00 w Połączenia nieodebrane
22 3669922 - wczoraj ok 17:30 Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4423321 Napisano: 07.06.2011 08:31:03 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
fryteczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

do mnie pieluchy pampers z ostatniego konkursu co polecaliscie nie dotarły emotka

ale to nie jest wsumie wina organizatorow...poprostu wyslane byly paczkami niepoleconymi.

Paczka zawsze jest polecona, co najwyżej mógł to być list zwykły bądź priorytetowy Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4420837 Napisano: 06.06.2011 09:37:04 w co chcielibyście wygrać?
jeszcze jeden audi a1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4417935 Napisano: 04.06.2011 06:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnygreg napisał(a):

eevaa88 napisał(a):

Nie wiem gdzie zadac to pytanie...

Wygral ktos cos kiedys w konkursie w ktorym wygrywa ten, kto wysle najwiecej smsow?

Jest sens w ogole probowac?

tak, są takie, teraz też,
np do wygrania nagroda jak się wyśle najbliżej 18 a kto najwięcej wyśle dostaje wartościowszą nagrodę,
jakiś czas temu z nescafe był konk, auto dla osoby która wyśle najwięcej smsów wygrał ktoś z forum, Cayenne?

W tym konkursie 1 sms można było wysłać kupując 1 kawę. Wykupiłem kawę w kilku miastach, ale warto było - wygrałem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cayenne

#4384740 Napisano: 23.05.2011 09:08:50 w Paragony
wsciekly napisał(a):

cayenne napisał(a):

wsciekly napisał(a):

jak widzę to pół forum będzie grało o pralkę w Bydgoszczy emotka emotka emotka

Słabo liczysz

czyżby więcej emotka emotka emotka

Jeżeli na forum były by 4 osoby to faktycznie z moich paragonów grała by połowa forum... Wyświetl w wątku >>
0 0