Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cayenne
Postów 185
Data rejestracji 24.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kategoria II
polska grecja - 1000zł
polska rosja - 900zł
polska czechy - 800zł
ćwierćfinały w warszawie lub gdańsku- 700zł
półfinał warszawa- 800zł
kategoria I ustalana indywidualnie. Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Około 1.5 roku temu byłą czasówka PLUSa gdzie do zgarnięcia były Iphon'y (chyba jeden z pierwszych konkursów).
Do wygrania był 1 dziennie a łącznie chyba 15 z tego co pamiętam.
Koszt telefonów był KILKASET razy mniejszy od wydanej kasy na tą akcję promocyjną. Sam widziałem kilkanaście bilboardów reklamujących te wspaniałe nagrody, o konkursie można było usłyszeć w radio i w internecie była także duża kampania. W salonach plusa nie pamiętam ale strzelam że też naprodukowali kilkaset tysięcy ulotek.
Sam bilbord to koszt minimum kilkaset złotych w zależności od lokalizacji, reklama w radio to już zdecydowanie większe środki. Do tego dochodzi agencja która także pewnie za obsługę promocji wzięła większą kasę niż wartość regulaminowa nagród (nie mówię już że Plus telefony kupuje w mocno hurtowych cenach). Sieć ma się kojarzyć pozytywnie i dla nich taka kampania wcale nie musi przynieść dochodu na jednej akcji bo oni działają długofalowo. Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale wygodniej dla sprzedającego jak zaznaczy :
Kupujący nie dotrzymał warunków sprzedaży zawartych w opisie przedmiotu .
W przypadku 1 FZP to nie robi, ale sam dziś wypełniałem około 20 formularzy i mi to zdecydowanie ułatwia. Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie trzeba wysyłać przypomnienia.
Po 7 dniach od sprzedaży możesz wypełnić formularz że klient nie spełnił warunków podanych w aukcji, jeżeli masz w aukcji napisane że czekasz np tydzień na wpłatę lub na potwierdzenie zakupu.
Powodzenia
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informowali Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta karteczka to numer nadawczy tzw erka.
Pzdr
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie paczki można monitorować, listy nie zawsze. Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoba od której dostaniesz smsa musi być zapisana w Twojej książce adresowej jako 7136, wystarczy... Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak udało się
Danke
Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli jestem lepszy
W aktualnej grze o bon ikea też zagram licząc na blef konkurencji. Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie raz wygrałem, nie raz przegrałem, ale konkursy to nie całe moje życie i bez nich sobie również poradzę. Powiedzieć mogę że u niektórych użytkowników tego forum (przemilczę nicki ) widać ciągłe ujadanie i skomlenie, wylewanie żali, ciągłe reklamacje, dopatrywanie się układów... to też może się skończyć oddziałem zamkniętym, wtedy byłby pech jednym słowem Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potem już palce nie bolą
Wracając do tematu spadam do Tesco Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co to jest 1000 smsów czy tam 1000 paragonów - mało
żeby było duuuuuuuuuużo to jeszcze ze 3 zera by trzeba dodać na końcu Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udało się wówczas wygrać też skodę Wyświetl w wątku >>
cayenne
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy dla kogo ilość dużo to dużo