Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#6372632 Napisano: 27.06.2017 14:14:24 w NA CO CZEKAMY?
20.06. - (sms) Lato z Tymbarkiem w BP
26.06 - 
(tel) - Żeby mamom było lżej Intermarche
29.06 - (tel) - Bricomarche urnowy
29.06 - (sms) -  Kaufland. Wspólnie Dbamy o Więcej Czystości (19.06 + 10) 
30.06. (tel I stopień), 05.07 ( sms II, III stopień) Nagradzamy Dzieci i Mamy Lewiatan 
30.06 - po 12.06 +14 d +3 dr (SMS) - Palmolive w Carrefour (w Regulaminie punkt 22. mowa o dniach, bez wyszczególnienia, że chodzi o dni robocze)
30.06. - Sezon grillowy, Intermarche, Velvet
30.06- 23.06+5dr- OCTEDIN
30.06 - (lista + @) - Z aplikacją taniej. Kaufland
30.06 Baw się ze szczeniaczkiem uczniaczkiem - Biedronka - wyniki na stronie  (18.06 +10 d roboczych, wyniki na stronie)
12.07. -(e-mail) Kaufland Nestle
20.07. - Konkurs dla aktywnych, Leclerc
21.07 Supertest pieluch Dada -e-mail lub tel
31.07 - (lista + @) - Uroda na wiosnę. Kaufland
2.08. -  Wygraj rower, Drogerie Natura (21.06 + 30 d.rob)
10 dni od posiedzenia komisji (brak daty) - (sms lub tel) Lato w Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6372629 Napisano: 27.06.2017 14:08:44 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

loczeq napisał(a):

Ale w większości przypadków (czy to w loteriach czy konkursach) dla organizatora nie liczy się "nagradzanie konsumentów" tylko ważne są "koszta" i "darmowa reklama".

Spoko, przecież ja nie mogę komuś narzucać, co dla niego ma być ważne w życiu. Każdy ma prawo do swoich, osobistych priorytetów. Ale wobec tego może niech o tym poinformują konsumentów w regulaminach i na ulotkach akcji promocyjnych - to będzie przynajmniej fair emotka

Niestety, a coraz częściej zarabianie na "organizacji" konków przez podbijanie ceny koniecznego zakupu oraz na smsach bez nr paragonu (ich większej liczbie - 50% było dla operatora, a 50% dla organizatora - kiedyś, nie wiem jak teraz). Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ir

#6372628 Napisano: 27.06.2017 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Agencja niepoRADNA odzywała się do kogoś dzisiaj? 

liczę na wygraną u nich,jak wygram to wpiszę się w MDW-ale jak oni nie informują to ja w tej sytuacji jestem bezRADNA

Ja nie wiem, czy oni potrafią odpisywać na maile, skoro na wstępie agencja jest taka niezaRADNA.

a co to wogole za agencjaa...nie znam emotka

Na maila nie odpisali. No tak, ale muszą się jeszcze dużo nauczyć, że "przeciętny" konkursowicz, też wystawia o nich opinię emotka Wyświetl w wątku >>

ir

#6372264 Napisano: 26.06.2017 20:04:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Co sie dzieje z Glade? Nie ma wynikow od 2 tygodni emotka

Odkąd przedstawiciel agencji starał się nam wcisnąć dobrą opinię pod płaszczykiem nowicjusza na forum i rozpowiadał, jak wygrał rower z Glade, a jakie to jest złe Nestle - nic nowego emotka
A Esencja Pudliszki z Nav? A Radna z Wedlem? Ktoś coś?... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ir

#6370904 Napisano: 23.06.2017 06:18:58 w NA CO CZEKAMY?
14.06 - (tel) - I etap Danonki Biedronka
22.06 - Grilluj z Tyskim Tesco (19.06 + 3dr) 
23.06. - Esencja Pudliszki dla Zgłoszeń nadesłanych w dniach od 1.06 do 11.06.2017 r. 
26.06 - 
30.06. (tel I stopień), 05.07 ( sms II, III stopień) Nagradzamy Dzieci i Mamy Lewiatan 
30.06 - po 12.06 +14 d +3 dr (SMS) - Palmolive w Carrefour (w Regulaminie punkt 22. mowa o dniach, bez wyszczególnienia, że chodzi o dni robocze)
30.06. - Sezon grillowy, Intermarche, Velvet
30.06 Baw się ze szczeniaczkiem uczniaczkiem - Biedronka - wyniki na stronie  (18.06 +10 d roboczych, wyniki na stronie)
2.08. -  Wygraj rower, Drogerie Natura (21.06 + 30 d.rob)
10 dni od posiedzenia komisji (brak daty) - (sms lub tel) Lato w Intermarche Wyświetl w wątku >>

ir

#6370903 Napisano: 23.06.2017 06:14:48 w Albedo Marketing
matys napisał(a):

Do ArtusaWłaśnie odgrzebałem plik PDF z wynikami loterii Łowicz "SŁODKI SMAK WYGRANEJ" z 2013 roku. W loterii było 8 nagród głównych, każda po 20.000 zł.

Na liście zwycięzców nagród głównych 20 tys. zł mamy:

- znaną loteryjną miejscowość na "J", który to laureat zniknął z www.wiosennaloteria.pl
- znaną loteryjną miejscowość na "S" leżącą 5 km od wioski "G", która to lauretka z tej wioski zniknęła z www.wiosennaloteria.pl (oczywiście położenie rzut beretem tych dwóch słynnych loteryjnych miejscowości koło siebie, wcale nie musi oznaczać związków, ale często jednak pojawiają się razem na listach zwycięzców więc można tak sądzić),
- 3x znane loteryjne wioski/miejscowości z woj. małopolskiego koło Krakowa, czyli piękne powiązanie z www.slodkiprezentodserca.pl (nawet 1x ten sam laureat tu i tu)

A zatem loteria Łowicz "SŁODKI SMAK WYGRANEJ" może być bardzo pomocna w kontekście dalszego rozpracowywania grup.

Za tym, że agencja która wtedy tą loterię organizowała najprawdopodobniej dość bojaźliwie podchodziła do kwestii nadzorczych i weryfikacyjnych przemawia fakt, że w nagrodach dziennych (1.000 zł) przewija się x7 pan T. z Przemyśla, o którym mam złe zdanie.

Teraz zaczynam powoli rozumieć Artusa po co mu te listy zwycięzców w loteriach z lat poprzednich, wszystko ładnie się skleja:

Zły nadzór ze strony organizatora = pewne osoby na listach laureatów
Dobry nadzór, eliminowanie przekrętów = brak tych osób na listach laureatów

emotka emotka emotka

PS Plik PDF zaraz wyślę do Ciebie na PW

Dobrze, że to wyłapałeś. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6370632 Napisano: 22.06.2017 15:15:56 w Albedo Marketing
joan napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Albedo Marketing poprzez konkurs SCHAUMA "Zimowe szaleństwo" zasłużyło na brak zaufania.Brak listy zwycięzców doprowadził właśnie do tego braku na ich podejrzanym agencyjnym szlaku.

Ale przecież laureaci / znajomi laureatów z tego konkursu są na naszym forum, pamiętam wpisy. Konkurs miał nagród niewiele, a większość agencji nie publikuje list laureatów.

Nie lubię ich za konkursy, gdzie nie podaję się numeru paragonu w zgłoszeniu - wstyd, że jeszcze takie typu akcje w ogóle są organizowane. W końcu z założenia ich odbiorcami / beneficjentami powinni być klienci, a nie: oszuści emotka

Wiesz, jak dla mnie 2 walizki rzucone jak ochłap nijak się mają do ciągłych nieścisłości, przekrętów, zmieniania list wygranych, zmieniania wyników, itd. szkoda że tam, gdzie były do wygrania samochody, nikt się nie pochwalił....a tu było najwięcej skarg. Wyświetl w wątku >>

ir

#6370466 Napisano: 22.06.2017 08:19:25 w NA CO CZEKAMY?
14.06 - (tel) - I etap Danonki Biedronka
22.06 - Grilluj z Tyskim Tesco (19.06 + 3dr) 
23.06. - Esencja Pudliszki dla Zgłoszeń nadesłanych w dniach od 1.06 do 11.06.2017 r. 
26.06 - 
2 brucee, andii 0

ir

#6370465 Napisano: 22.06.2017 08:13:43 w Albedo Marketing
kumulacja napisał(a):

Albedo Marketing poprzez konkurs SCHAUMA "Zimowe szaleństwo" zasłużyło na brak zaufania.
Brak listy zwycięzców doprowadził właśnie do tego braku na ich podejrzanym agencyjnym szlaku.

Jeszcze większe jaja zrobili w Wedlu - loterii, poczytaj wątek. Wyświetl w wątku >>

ir

#6370254 Napisano: 21.06.2017 16:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

ir napisał(a):

To zastanawiające, że konkurs Albedo z wodą miał już 2 losowania, a pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci. emotka   Czyżby dopiero teraz go upublicznili?...

emotka  To pewne? 
Skąd wiesz, że "pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci."

Inaczej już by dawno tu był. Zapewne dlatego też nie było go również na innych portalach konkursowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6370246 Napisano: 21.06.2017 15:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To zastanawiające, że konkurs Albedo z wodą miał już 2 losowania, a pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci. emotka   Czyżby dopiero teraz go upublicznili?... Wyświetl w wątku >>

ir

#6369489 Napisano: 19.06.2017 17:29:53 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cb656 napisał(a):

ir napisał(a):

Jeeezu! Po pierwsze skoro tak nisko cenisz konkursowiczów, to po co grasz?
Po drugie - artykuł jest tendencyjny. Jesteś tu od niedawna i nie wiesz, jakie przekręty robią agencje, a o tym nie ma ani słowa. Jest jednostronny i marny dziennikarsko, szkalujący tylko konkursowiczów.
Po trzecie - zważaj na słowa, skoro wszędzie musisz wtrącić swoje trzy grosze.

Po pierwsze - JA bawię się w konkursy, absolutnie nie mieszaj mnie do grona "konkursomaniaków". emotka Pisałem o tym już tyle razy, że bez sensu jest przypominanie. Ale naści - znaj chamskie serce, robię wyjątek dla ir emotka
Po drugie - artykuł opisuje rzeczywisty stan. Basta. Tu nie ma czego rozwijać.
Po trzecie - za fraszkopisarzem powtórzę: "Lubię wtrącąć swe trzy grosze, które wciąż przy sobie noszę" emotka

I co mi pan zrobisz? Nie mam pańskiego płaszcza... emotka
P.S. Wszelkie daty, opisy są mylące emotka Jestem tu od niepamiętnych czasów... Czy naprawdę uważasz, że trzeba zaraz zakładać konto wszędzie tam, gdzie się pojawisz?! emotka emotka  

E tam, myślę, że jesteś od niedawna. Nie powstrzymałbyś się od gadania przez tyle lat (w ukryciu). Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

ir

#6369460 Napisano: 19.06.2017 16:45:44 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cb656 napisał(a):

ir napisał(a):

Coś podłapali temat... Szkoda, że o przekrętach agencji nikt nie napisze. Ale wiadomo, naraziłby się.
Strasznie tendencyjny tekst.
https://www.faceb...sts/1757904667571114

Chyba kpisz?! emotka Nie zgadzasz się z tym, co piszą? Nie ma takich ludzi?! emotka No błagam...

– Raz udało mi się wygrać, więc spróbowałem i następny. To trochę taka forma hazardu, z tą różnicą, że nie ryzykujesz pieniędzy, a jedynie dobre postrzeganie ze strony twego najbliższego środowiska – przyznaje jeden z konkursowiczów. Nie jest jedyny. Takich, jak on jest w Polsce wielu. To ludzie, którzy są w stanie dużo zrobić, by wygrać od kubka, przez jajowar, na komputerze kończąc. Dla niektórych to forma rozrywki, dla innych sposób, by zarobić na życie. Tych konkursów jest tak dużo, że wystarczy, że się kilka wygra. Niektórzy sami korzystają z tej konkretnej rzeczy, inni sprzedają wygrane. Pracownicy agencji reklamowych, którzy dla swoich klientów organizują konkursy, zapalonych graczy nazywają "mafią". A to dlatego, że w drodze do celu – nagrody – ci są w stanie zrobić wiele. Czasami są to ludzie o podwójnej, a nawet i potrójnej tożsamości. Podszywają się pod zmarłego
ojca, chorą ciotkę albo idą najprostszą drogą i zakładają fejkowy profil. A nawet kilka profili. Wszystko po to, by zwiększyć swoje
szanse. Zdarza się także, że skrzykują się w ramach społeczności i nawzajem sobie pomagają. Aż roi się od próśb: "proszę o polubienie, rewanż gwarantowany"; "proszę o polubienie zdjęcia, oczywiście się odwdzięczę".

...i tak dalej. Najwięksi (nazwijmy to) "zapaleńcy" wszczynają szum na cały internet, z pisaniem do gazet, śledzeniem powiązań Zwycięzcy i "udowadnianiem", że popełnił plagiat/ukradł/oszukał/zerżnął/zainspirować się nadmiernie etc. i nagroda nie należy się jemu, tylko innemu, bo "ma horom curke" emotka A TU, na tym forum, to same świętoszki siedzą, tak? Ile razy odsądzacie od czci i wiary plagiatorów (co uważam za słuszne, tak na marginesie) i bezsilnie użalacie się, że znów wygrały gniecione kartony, a nie praca, nad którą uczestnik spędził trzy dni żmudnej roboty? A to i tak za chwilę przebijają kontrargumentem przeciwnicy takiego nakładu sił, bo "znów wygrał profesjonalista, ja nie mam czasu tyle siedzieć nad pracą konkursową" emotka LITOŚCI... po co tyle obłudy? "Mafie konkursowe" w tym artykule to przecież świat realny! To wszyscy ci "nie nasi". No bo naszych to się przecież wspiera, bo są nasi i jak poprosi o głos na obiektywnie denną pracę, to mu się przecież nie odmówi, choć w galerii są dużo lepsze. No bo to "nasz" poprosił, nie robi się swoim takiego świństwa. Dziś ja tobie, jutro ty mnie... Osz... emotka Najłatwiej rzucić "tendencyjny temat". Sam jesteś tendencyjny/a emotka emotka

Jeeezu! Po pierwsze skoro tak nisko cenisz konkursowiczów, to po co grasz?
Po drugie - artykuł jest tendencyjny. Jesteś tu od niedawna i nie wiesz, jakie przekręty robią agencje, a o tym nie ma ani słowa. Jest jednostronny i marny dziennikarsko, szkalujący tylko konkursowiczów.
Po trzecie - zważaj na słowa, skoro wszędzie musisz wtrącić swoje trzy grosze. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6369116 Napisano: 18.06.2017 19:39:01 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Coś podłapali temat... Szkoda, że o przekrętach agencji nikt nie napisze. Ale wiadomo, naraziłby się.
Strasznie tendencyjny tekst.
https://www.faceb...sts/1757904667571114 Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6368953 Napisano: 17.06.2017 18:29:17 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
giulietta napisał(a):

radosna napisał(a):

http://natemat.pl...walki-z-szara-strefa

... gangi konkursowiczów ...

Najnieuprzejmiej pytam pana Bondera, czy mnie też do gangu zalicza?
Czy grozi mi wpisanie na czarną listę i niewygodna więzienna prycza?

tylko pogratulować o ile ten Pan też stoi za loteriami na które jest wymagany tylko i wyłącznie nr paragonu, który drukarz wydrukuje na lewej kasie w domu (tu brak rejestracji kasy) lub wydrukuje u znajomej w pseudo sklepie.... jak teraz w loterii Black.... a można było walcząc z gangami zrobić kody na kluczykach  emotka

Artykuł krąży, właśnie jest na fb @Natemat.pl - aż zerknę w komentarze emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

ir

#6368911 Napisano: 17.06.2017 16:10:38 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

Albedo prawdopodobnie olało moją reklamację sikiem prostym  emotka emotka  do dziś nie ma ani odpowiedzi na reklamację, ani awizo. Odpowiedzi (wg regulaminu) mieli wysyłać do 5 czerwca. Dziś jest 16, a listu ani widu, ani słychu..

Czy ktoś jeszcze pisał reklamację? czy tylko ja? i dlatego mają to głęboko w d... tzn. poważaniu??

No to nieźle... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6368908 Napisano: 17.06.2017 16:05:57 w Kaufland konkursy
parole21 napisał(a):

blanca napisał(a):

parole21 napisał(a):

Mam szybkie pytanie. Czy paragony z konkursu Nestle z Kauflandu można wykorzystać również do loterii Nestle?

Można

A czy miał ktoś sytuację, że pojawia się informacja, że numer paragonu był już wykorzystany? Przecież wiadomo, że numery będą się powtarzać...

Ja miałam i nie mogłam wpisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6368907 Napisano: 17.06.2017 16:04:32 w NA CO CZEKAMY?
14.06 - (tel) - I etap Danonki Biedronka
20.06. - (sms) Lato z Tymbarkiem w BP
22.06 - Grilluj z Tyskim Tesco (19.06 + 3dr)
23.06. - Esencja Pudliszki dla Zgłoszeń nadesłanych w dniach od 1.06 do 11.06.2017 r.
26.06 -
29.06 - (tel) - Bricomarche urnowy
29.06 - (sms) -  Kaufland. Wspólnie Dbamy o Więcej Czystości (19.06 + 10) 
30.06. (tel I stopień), 05.07 ( sms II, III stopień) Nagradzamy Dzieci i Mamy Lewiatan 
30.06 - po 12.06 +14 d +3 dr (SMS) - Palmolive w Carrefour (w Regulaminie punkt 22. mowa o dniach, bez wyszczególnienia, że chodzi o dni robocze)
30.06 - (lista + @) - Z aplikacją taniej. Kaufland
31.07 - (lista + @) - Uroda na wiosnę. Kaufland Wyświetl w wątku >>

ir

#6368363 Napisano: 15.06.2017 14:57:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
umbrella napisał(a):

nelunia napisał(a):

normafia napisał(a):

jackk76, ksiula73 wielkie brawa emotka emotka

Fantastyczny początek wakacji, moje ogromne gratulacje emotka emotka emotka

Brawo, brawo, brawo  emotka Takie wygrane na forum, aż dodają chęci do dalszego grania ...  emotka

Super! Gratki!
Tak, to ważne, żeby w miarę możliwości chwalić się większymi wygranymi, bo to znaczy, że wygrana idzie w świat, a nie "zabłądzi" gdzieś u wujka w danej agencji emotka Wyświetl w wątku >>

ir

#6368284 Napisano: 15.06.2017 09:15:51 w NA CO CZEKAMY?
7.06 - Paclan Party-lista na stronie
12.06 Świeżość wygranej wychodzi w praniu Drogerie Laboo
14.06 - (tel) - I etap Danonki Biedronka
19.06 - (sms) - Colgate (włącz max uśmiech i graj o festiwal 14.06 wybór + 3dr )
20.06. - (sms) Lato z Tymbarkiem w BP
22.06 - Grilluj z Tyskim Tesco (19.06 + 3dr)
26.06 - (tel) - Żeby mamom było lżej Intermarche
29.06 - (tel) - Bricomarche urnowy
29.06 - (sms) -  Kaufland. Wspólnie Dbamy o Więcej Czystości (19.06 + 10) 
30.06. (tel I stopień), 05.07 ( sms II, III stopień) Nagradzamy Dzieci i Mamy Lewiatan 
30.06 - po 12.06 +14 d +3 dr (SMS) - Palmolive w Carrefour (w Regulaminie punkt 22. mowa o dniach, bez wyszczególnienia, że chodzi o dni robocze)
30.06 - (lista + @) - Z aplikacją taniej. Kaufland
31.07 - (lista + @) - Uroda na wiosnę. Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0