Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#5384813 Napisano: 01.10.2012 07:48:33 w TESCO konkursy
A Hochland cisza. Może jutro będą dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5381831 Napisano: 29.09.2012 08:37:41 w Rossmann
joasia4786 napisał(a):

trimi napisał(a):

jolcia1984 napisał(a):

A ja nie wygrałam w ani jednym konkursie u nich:)Kompletnie nie wiem jakie odpowiedzi pisać emotka

Nie jesteś sama ...

ja w maratonie też nic ;/

Ja też. mimo wszystko nie do końca jest to kwestia odpowiedzi...przy 20 tys. zgłoszeń... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5381530 Napisano: 28.09.2012 06:30:36 w TESCO konkursy
arab69 napisał(a):

ir napisał(a):

Czy ktoś dostał jakiegoś smsa z Hochlanda?

przecież maja dzwonić
ale chyba w poniedzialek

jakoś tego nie doczytałam, ślepa jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5381018 Napisano: 28.09.2012 01:44:45 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

A ja Wam się pochwalę że na tym naszym Rossnecie wygrałam NIC jedno wielkie pudło, a wiedziałam że parę odpowiedzi miałam świetnych... gratuluję wszystkim wygranym...

Ja też nic. kończę z rossnetem, ale nawet nie przez brak wygranych, tylko przez to, że jak widzę tysiące zgłoszeń na jeden konkurs...;(
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5380052 Napisano: 27.09.2012 10:56:02 w TESCO konkursy
Czy ktoś dostał jakiegoś smsa z Hochlanda? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5378120 Napisano: 26.09.2012 05:47:18 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Hej, czy ktos wie, jaka jest prawidłowa treść w tym konku: https://www.e-kon...ticles-3-102511.html
?
Chodzi zapewne o prefiks... Wysłałam już 3 kombinacje i ciągle odpowiedź: błędna treść lub wiadomość wysłana pod zły numer...
Wysyłałam na 71700 o treści: COLGATE.1.hasło, COLGATE.1hasło, COLGATE1hasło... emotka

Hej. dostałam odpowiedź dotyczącą błędnej treści w w/w konku:
Dzień dobry,
prawidłowo jest wersja w wersji drukowanej magazynu, ale skoro wysłała już Pani 4 sms-y, to proszę nie ponosić dodatkowych kosztów - przesłaliśmy do organizatora konkursu informację o zaistniałej sytuacji i podaliśmy Pani numer telefonu, żeby brał udział w losowaniu tak jak wszystkie.
Przepraszamy za kłopoty.
Pozdrawiamy
Redakcja Tesco Magazynu
emotka O ile się nie mylę to mieli tam wybierać najciekawsze odpowiedzi, a nie losować... Oszustwo ! A jeśli będą jednak wybierać to skąd wytrzasną moje hasło skoro była błędna treść ? emotka

Czyli nieświadomie wyszła prawda...szkoda...że w sumie mają w nosie treść, liczy się tylko wyrobienie normy agencyjnej
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5378054 Napisano: 26.09.2012 05:06:46 w Rossmann
ladyinred napisał(a):

gorzej jak dentysta w aquafresh wygrał emotka

niech si ę boi emotka

ale tu rozmawiamy o nagrodzie głównej za 50 tys.i tysiacach głosów Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5378014 Napisano: 26.09.2012 04:41:56 w Rossmann
ir napisał(a):

koper napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

Czyżby w Rossmanie wygrała samochód specjalistka od sprzedaży?

Wyniki:
http://www.rossne....aspx?contestId=1213

Zwyciężczyni?
http://www.goldenline.pl/ada-kuznia

A w jakim celu to wkleiłeś? Jakie ma znaczenie to, czym zajmuje się zawodowo zwycięzca konkursu?
I skąd wiesz, że to jest rzeczywiście ta osoba.

Ja nie bardzo rozumiem o co chodzi, ja osobiście nie widzę żadnej sensacji.

A tak z ciekawości, to jaki zawód powinien wykonywać laureat konkursu, żeby było ok ? emotka

A jakbyś Ty wygrał główną nagrodę, to chciałbyś, żeby ktoś googlował Twoje nazwisko i wklejał na jakieś fora link do wyników z linkiem Twojego profilu na fb, golnedline, czy jakimkolwiek innym portalu?

dla mnie tez dziwne ze akurat wygrana osoba zajmuje się reklamą i sprzedażA...w Warszawie

np. dentysta emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5378009 Napisano: 26.09.2012 04:34:32 w Rossmann
koper napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

Wyniki:

Zwyciężczyni?

A w jakim celu to wkleiłeś? Jakie ma znaczenie to, czym zajmuje się zawodowo zwycięzca konkursu?
I skąd wiesz, że to jest rzeczywiście ta osoba.

Ja nie bardzo rozumiem o co chodzi, ja osobiście nie widzę żadnej sensacji.

A tak z ciekawości, to jaki zawód powinien wykonywać laureat konkursu, żeby było ok ? emotka

A jakbyś Ty wygrał główną nagrodę, to chciałbyś, żeby ktoś googlował Twoje nazwisko i wklejał na jakieś fora link do wyników z linkiem Twojego profilu na fb, golnedline, czy jakimkolwiek innym portalu?

po prostu dziwne ze akurat wygrana osoba zajmuje się reklamą i sprzedażA...

np. dentysta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5377839 Napisano: 26.09.2012 03:12:00 w Rossmann
goralecka napisał(a):

tymooteusz napisał(a):

Wyniki:

Zwyciężczyni?

Nawet jeśli to każdy, kto nie jest powiązany z firmami, agencjami itp. zaangażowanymi w dany konkurs ma prawo wziąć w nim udział...także nie rozumiem szukania dziury w całym emotka

choć też jestem lekko zawiedziona, że to nie ja wygrałam tego fiata emotka

no niby tak, ale to dziwne...nie musi być powiązana bezpośrednio. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5374978 Napisano: 24.09.2012 07:24:40 w Kaufland konkursy
aga67 napisał(a):

Dokłądnie, daliby 10 laptopów i już większe szanse. Możliwe, żeby było 50 tysięcy zgłoszeń ? Pomijając konkursowiczów z różnych stron takich jak te chyba mało kto zwraca uwagę na takie konkursy w sklepach... Moi znajomi uważają, że się nie da wygrać i nie biorą udziału, albo, że wygrywają tacy jak my (jak wspominam o e-konkursach). Ludziom się nie chce czytać regulaminów, zasad i mają przekonanie, że i tak wszyscy są oszustami. Tak mi się wydaję emotka

Możliwe, po przecież np. Elseve samo pisze w regulaminie, że wysyłają potwierdzenia smsowe dla PIERWSZYCH 67 tys.zgłoszen. emotka Dlatego jak to przeczytałam, to nie wzięłam udziału w Eseve, heh emotka Ale w Kauflandzie biorę zawsze, niestety bez efektu.
Też mi się wydawało, że ludzie nie biorą, a jednak...
Axe było dużo nagród i jaka reklama a wzięło udział trochę ponad 11 tyś przez 7 tyg.Myślę,że nie ma aż tylu zgłoszeń w Bryzie.Po prostu zaplanowali sobie taka promocję,koszty pójdą w koszty emotka ktoś się z autka ucieszy, w sumie dla agencji mało roboty-łatwiej wydać jedną nagrodę niż dziesiątki czy setki.

Właśnie i żadnej roboty z paragonami, smsami, itp. - jedna wygrana i jeden paragon do sprawdzenia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5374889 Napisano: 24.09.2012 06:12:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też pustki... Nie widziałam żeby ktoś wygrał ze Schwarzkopfa...wygrał ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5374861 Napisano: 24.09.2012 05:52:07 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

ir napisał(a):

Szczerze mówiąc to muszą mieć tysiące zgłoszeń, że tak szafują tymi autami. Gdzieś pisałam, że na któryś konk smsowy samochodowy (3 auta) agencja podała, że było ponad 50 tys.zgłoszeń. emotka emotka

A może dadzą coś do opla? dla nich to lepiej - mnie zabawy i sprawdzania - tylko 1 sms wygrywa.
Ale szczerze mówiąc, lepiej byłoby, gdyby było choć 10-20 mniejszych nagród...

Dokłądnie, daliby 10 laptopów i już większe szanse. Możliwe, żeby było 50 tysięcy zgłoszeń ? Pomijając konkursowiczów z różnych stron takich jak te chyba mało kto zwraca uwagę na takie konkursy w sklepach... Moi znajomi uważają, że się nie da wygrać i nie biorą udziału, albo, że wygrywają tacy jak my (jak wspominam o e-konkursach). Ludziom się nie chce czytać regulaminów, zasad i mają przekonanie, że i tak wszyscy są oszustami. Tak mi się wydaję emotka

Możliwe, po przecież np. Elseve samo pisze w regulaminie, że wysyłają potwierdzenia smsowe dla PIERWSZYCH 67 tys.zgłoszen. emotka Dlatego jak to przeczytałam, to nie wzięłam udziału w Eseve, heh emotka Ale w Kauflandzie biorę zawsze, niestety bez efektu.
Też mi się wydawało, że ludzie nie biorą, a jednak... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5374832 Napisano: 24.09.2012 05:30:55 w Kaufland konkursy
Szczerze mówiąc to muszą mieć tysiące zgłoszeń, że tak szafują tymi autami. Gdzieś pisałam, że na któryś konk smsowy samochodowy (3 auta) agencja podała, że było ponad 50 tys.zgłoszeń. emotka emotka

A może dadzą coś do opla? dla nich to lepiej - mnie zabawy i sprawdzania - tylko 1 sms wygrywa.
Ale szczerze mówiąc, lepiej byłoby, gdyby było choć 10-20 mniejszych nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5373153 Napisano: 23.09.2012 02:36:15 w Wkurza mnie...
- życie osobiste
- życie zawodowe
- życie finansowe...
czyli wszystko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5373145 Napisano: 23.09.2012 02:31:09 w TESCO konkursy
Tak ten MC miesza.
Pamietacie...było świętowanie urodzin Tesco i masa punktów Clubcard za zakupy. czy ktoś w ogóle się załapał? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5369829 Napisano: 20.09.2012 12:51:15 w Rossmann
ir napisał(a):

copacabana napisał(a):

Właśnie odkryłam przydatną zakładkę Moje konkursy... mam tam wszsystkie konkursy w których wzięłąm udział... niektóre mają po 20 tysięcy lub nawet ponad 24 tysiace uczestników emotka wow!

No właśnie i to mnie odstrasza przed braniem udziału. emotka Ale w smsowych na stronie którejś agencji było, że mieli 50 tys.zgłoszeń na 3 samochody do wygrania... emotka

a, no i na Elseve piszą, że smsami zwrotnymi informują tylko 69 tysięcy pierwszych zgłoszeń czy jakoś tak...emotka więc sobie odpuściłam - to ile muszą dostawać wszystkich smsów... emotka ale na Carrefour mam nadzieję...i biorę!
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5369205 Napisano: 20.09.2012 04:42:47 w Rossmann
copacabana napisał(a):

Właśnie odkryłam przydatną zakładkę Moje konkursy... mam tam wszsystkie konkursy w których wzięłąm udział... niektóre mają po 20 tysięcy lub nawet ponad 24 tysiace uczestników emotka wow!

No właśnie i to mnie odstrasza przed braniem udziału. emotka Ale w smsowych na stronie którejś agencji było, że mieli 50 tys.zgłoszeń na 3 samochody do wygrania... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5368730 Napisano: 19.09.2012 03:40:41 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

icotynato napisał(a):

u mnie wszystko pudlo emotka no ale jak zwykle

heh u mnie też. dobrze że nie jestem sama emotka

u mnie też. czasówki odpuściłam, ale inne cóż .. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5368653 Napisano: 19.09.2012 03:11:27 w Rossmann
margo466 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

u mnie nic emotka Kurde, jak dużo osób jest z Łącka emotka

to normalne w czasówkach,że Łąck dominuje - u mnie też pudło emotka

A dlaczego akurat z Łącka? Jestem nie w temacie...;)
Wyświetl w wątku >>
0 0