Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#5401566 Napisano: 14.10.2012 10:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

A w ogóle ktokolwiek chwalił się wygraną w Hochland z Tesco ? Bo mam jeszcze jeden paragon, a nie wiem czy się silić, bo nie siada mi to zadanie konkursowe...

Alpen i Bit odpuszczam, ale tutaj brałam udział i też nie widzę odzewu. Niemożliwe, żeby nikt z forum nie wygrał. Jakiś dziwny ten konk. Może tylko wybierają edycjami a poinformują na końcu?... emotka

I pytanie sprzed miesiąca: czy ktoś nie dostał jeszcze upominku z konkursu urodzinowego Gali z września? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5398840 Napisano: 11.10.2012 08:21:48 w Biedronka
Heh, a ja skończyłam przygodę z Biedronką. Nie to nie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5396950 Napisano: 10.10.2012 06:46:25 w TESCO konkursy
staszek napisał(a):

asper01 napisał(a):

koper napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, dzisiaj się zorientowałam, że pomyliłam jedną cyfrę w numerze paragonu... serki Hochland w tesco z 06.10. Cheeeeba będzie problem w razie W ? emotka

A ktoś już wygrał w tym konkursie?

No właśnie, wygrał ktoś w ogóle, bo jakaś cisza w tej sprawie...?

dobre pytanie...

Całkowita cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5396779 Napisano: 10.10.2012 05:00:30 w TESCO konkursy
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

to Ty sie Stopro nie wydawaj, bo te hasła z błotem już zostały zmieszane emotka

może z błotem nie ma co mieszać autorów, ale organizatorzy to totalne bezguścia bez dwóch zdań... udziału nie brałam, ale nie wierze, że nie było lepszych odpowiedzi...(zawsze w konkach są perełki) a to to nawet nie wiem co to jest, kpina?

tak, mówiliśmy już o tym...totalna porażka, styl z poziomu bagien...jakby ktoś na kolanie pisał. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5395186 Napisano: 09.10.2012 08:10:51 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

ir napisał(a):

Tak, właśnie pytam o olimpijski...ten z sierpnia. Mieli odsyłać bony do 10.10. a nie mam jeszcze.

U mnie również pustki, zakładam, że dotrą do końca tygodnia emotka

Ok, dzięki! uff... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5395061 Napisano: 09.10.2012 06:55:52 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

beciala napisał(a):

ir napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał bonu z Olimpijskiego?

jeszcze NIKT nie dostał emotka emotka

I nikt nie dostanie emotka

Bo w olimpijskim do wygrania były karty płatnicze emotka

Tak, właśnie pytam o olimpijski...ten z sierpnia. Mieli odsyłać bony do 10.10. a nie mam jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5395020 Napisano: 09.10.2012 06:29:53 w Kaufland konkursy
Czy ktoś jeszcze nie dostał bonu z Olimpijskiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5393760 Napisano: 08.10.2012 08:19:18 w Inne mniejsze markety
ir napisał(a):

spursman napisał(a):

spursman napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

anava napisał(a):

beciala napisał(a):

aurorcia napisał(a):

No w mordę jeża emotka emotka co dzień wysyłam 10 smsów do Biedronki i żeby ani 1 bona nie trafić????? emotka emotka

nie ty jedna emotka

i u mnie pustki dzień kolejny

pech jak widzę jest zaraźliwy,u mnie też ciągle pusto emotka

też pustka u mnie - jakie produkty wpisujecie ze wygrywacie?? (nie chce zebyscie pisali co piszecie ale jakie produkty) emotka

Po prostu za dużo zgłoszeń. Może tak jak w Reginie 100 tysięcy? emotka emotka

U mnie też nic z całego weekendu! Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5393756 Napisano: 08.10.2012 08:17:29 w Inne mniejsze markety
spursman napisał(a):

spursman napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

anava napisał(a):

beciala napisał(a):

aurorcia napisał(a):

No w mordę jeża emotka emotka co dzień wysyłam 10 smsów do Biedronki i żeby ani 1 bona nie trafić????? emotka emotka

nie ty jedna emotka

też pustka u mnie - jakie produkty wpisujecie ze wygrywacie?? (nie chce zebyscie pisali co piszecie ale jakie produkty) emotka

Po prostu za dużo zgłoszeń. Może tak jak w Reginie 100 tysięcy? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5393434 Napisano: 08.10.2012 04:20:39 w Inne mniejsze markety
emilka211288 napisał(a):

anava napisał(a):

beciala napisał(a):

aurorcia napisał(a):

nie ty jedna emotka

U mnie też pusto. Za dużo ludzi gra...
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390784 Napisano: 06.10.2012 08:01:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Heh, to nie jest zazdrość... Każdy, kto gra, raz wygrywa, raz przegrywa. Naprawdę nie widzisz, że chodzi o coś innego? O lecenie w wała i robienie z uczestników debili? O przekręty? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390758 Napisano: 06.10.2012 07:16:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
ir napisał(a):

katia305 napisał(a):

Na pewno tej sytuacji tak nie zostawie - zobaczymy co do powiedzenia ma tesco na fejsie!
czy nie wstydzi sie tego co czart zrobil? Przeciez to taka antyreklama dla nich. Zaraz ide pociac karte clubcarT jak to ktos ze zwyciezcow napisal, ktora zalozylam specjalnie na konkurs

znam kreatywnosc konkursomaniakow - i ZADEN z nich nie puscilby takiej zenady - ZADEN!

Dlatego smiem twierdzic, ze bylo kilkaset lepszych prac, bo jak kazdy tu wie - bardzo przykladamy sie do hasel i BANKOWO poszedl tu przekret. To nawet nie bylo losowanie....

Tylko dziwi mi ich pewnosc siebie i bezczelnosc w publikowaniu hasel - nikt by nic nie powiedzial, gdyby wyniki byly w formie Anna K. Warszawa z dopiskiem, ze zwyciezcy zostali powiadomieni mailowo...

Masz rację, Katia.

Zresztą tu nawet nie dyskutujemy o guście (bo zaraz powiedzą, że o gustach się nie dyskutuje), tylko o tym, że te hasła miały ten sam styl, pisane na kolanie....to jest dziwne. Taka promocja Tesco? Chyba by nie chcieli...

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390751 Napisano: 06.10.2012 06:57:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
katia305 napisał(a):

Na pewno tej sytuacji tak nie zostawie - zobaczymy co do powiedzenia ma tesco na fejsie!
czy nie wstydzi sie tego co czart zrobil? Przeciez to taka antyreklama dla nich. Zaraz ide pociac karte clubcarT jak to ktos ze zwyciezcow napisal, ktora zalozylam specjalnie na konkurs

znam kreatywnosc konkursomaniakow - i ZADEN z nich nie puscilby takiej zenady - ZADEN!

Dlatego smiem twierdzic, ze bylo kilkaset lepszych prac, bo jak kazdy tu wie - bardzo przykladamy sie do hasel i BANKOWO poszedl tu przekret. To nawet nie bylo losowanie....

Tylko dziwi mi ich pewnosc siebie i bezczelnosc w publikowaniu hasel - nikt by nic nie powiedzial, gdyby wyniki byly w formie Anna K. Warszawa z dopiskiem, ze zwyciezcy zostali powiadomieni mailowo...

Masz rację, Katia. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390621 Napisano: 05.10.2012 09:01:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
katia305 napisał(a):

nie wierze po prostu...
moje hasła przy wiekszosci tych to mistrzostwa swiata....
ładnie rozdali swoim - z tego co widze to z 10 hasel jesli nie wiecej bylo pisanych na kolanie, jednym stylem w 10 sekund...

mogli by chociaz oszczedzic sobie wstydu i fali krytyki i nie publikowac zwycieskich hasel.

moj hicior: Kwartał testowałem i szoku dostałem. To się kurczę opłaca, CLUBCARD kasę zwraca!

Właśnie też zwróciłam uwagę na ten sam styl. Dziwne... emotka emotka emotka

Smolar jest ok, Czart chyba sam to pisał w przerwie na papierosa. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390564 Napisano: 05.10.2012 08:14:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dziwi mnie dlaczego nikt nie dostał choć stówki z tego wieeeeelkiego niby urodzinowego konka Tesco. Może też ta sama agencja prowadziła? Było tam masa nagród-punktów, a jakoś nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390524 Napisano: 05.10.2012 07:44:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
yaro2004 napisał(a):

joan napisał(a):

Ale im się wylosowało, czyli wyniki Clubcard:

http://www.tesco....ubcard/formularz.php

PS: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach, bo obiad może nagle zechcieć ewakuować się z ciała emotka

PS2: Z mojej strony taka rymowanka emotka Zespół CzART g* wart. To mówiłam ja, joan i Pan Jarząbek też jest tego zdania.

...tak robi żona. A gdy będę miał fart, to wygram smartfona:)
Autor: [email protected]

Za zakupy punktów masa, a za punkty będzie kasa.

Dostaję bony i jestem zadowolony.

Kochać nie warto, lubić nie warto, lecz jedno co warto... – zakupy z CLUBCART¡.

i wiele innych, to żart jakiś ?

To aż niemożliwe, hasła dla debili. Wcale nie kryję się z tą oceną...są okropne! prostackie...

Jakby sami naprędce to wymyślili przez 3 min...taki sam styl.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5390295 Napisano: 05.10.2012 04:54:44 w Kaufland konkursy
petunija1 napisał(a):

joan napisał(a):

Pewnie 99% zgłoszeń będzie dotyczyła albo samochodu, albo przyszłorocznych wakacji; współczuję czytającym, waliłabym głową w klawiaturę z rozpaczy emotka

Heh, trzeba się nad komisją zlitować i wymyślić coś niesztampowego. emotka
Byle nie z serii ulubionych.. emotka

kto ich tam zna...może właśnie ma być sztampowo?... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5388790 Napisano: 04.10.2012 03:53:57 w TESCO konkursy
A Hochland siedzi cicho... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5387556 Napisano: 03.10.2012 05:40:29 w Inne mniejsze markety
ir napisał(a):

Wygrałam Biedronkę.

15. Jeden Uczestnik moze wygrac w Konkursie jednego dnia jedna nagrode I stopnia.

Niejasne... Czy jedną w danym dniu czy jedną w całym konku? emotka

Jak myślicie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5387529 Napisano: 03.10.2012 05:26:49 w Inne mniejsze markety
Wygrałam Biedronkę.

15. Jeden Uczestnik moze wygrac w Konkursie jednego dnia jedna nagrode I stopnia.

Niejasne... Czy jedną w danym dniu czy jedną w całym konku? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0