Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#5926034 Napisano: 03.10.2014 14:59:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

turli napisał(a):

http://www.letniewyspy.pl/

Kurcze, nie pamietam co tam napisałam na ten konkurs, ale wyglada na to, że czasem trzeba prosto, bez kombinowania.

Branie na litość jak widać też czasem skutkuje.
Mnie bardziej razi gdy ktoś pisze że chciałby wygrać ten wspaniały, piękny blender dla swojego bardzo chorego dziecka bo jest mu wprost niezbędny itp. Nie rozumiem takiej próby grania na uczuciach komisji...

No cóż, prostota górą. Może i tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925944 Napisano: 03.10.2014 12:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

Podają tylko imię i pierwszą literę nazwiska, więc nic nie wynika emotka

A, jasne...dlatego nie biorę w takich udziału. Z czasówkami zawsze są przekręty. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925929 Napisano: 03.10.2014 12:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kammaro napisał(a):

100krotka napisał(a):

Roko Eco/Biedronka
http://konkurs.ro...yciezcy_badz_eco.pdf

Bardzo dużo wynika z tej listy emotka I czemu nigdy nie podają czasów, jeśli konkurs polegał na jak najszybszym wykonaniu zadania emotka emotka

A dostał już ktoś informację od nich?

A co wynika? bo mi się nie otwiera... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925919 Napisano: 03.10.2014 12:10:04 w Hochland
delvitto napisał(a):

ir napisał(a):

giulietta napisał(a):

troyd napisał(a):

Co do powtarzania kodów:

Paragraf 4, pkt. 14
"Wpisany przez Uczestnika unikalny Kod nie może być wpisany ponownie w celu wzięcia udziału w Loterii. Ponowne wpisanie tego samego unikalnego Kodu do Loterii nie jest brane pod uwagę".

Znajomy pisał w tej sprawie i agencja potwierdziła, że powtórzony kod zgodnie z Regulaminem będzie pomijany w losowaniu oraz napisali, że przed wydaniem nagrody mają zamiar korzystać ze swojego prawa do zażądania kodu oraz paragonu (najprawdopodobniej w każdym wypadku).

raczej powinno być: ponowne wpisanie tego samego kodu dyskwalifikuje wszystkie poprzednie zgłoszenia zatem kod zgłoszony więcej niż raz nie bierze udziału w loterii o 20.000 emotka emotka zresztą system powinien przyjmować kod tylko raz proste emotka

A co mieli napisać, jak dali wtopę w mega loterii? Bla bla bla... a powinni napisać choć o dostarczeniu opakowań, jak w innych konkach tego typu.

a co wspólnego ta agencja miała z megaloterią?

Mega loteria"-w przenośni Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925915 Napisano: 03.10.2014 12:01:41 w Hochland
giulietta napisał(a):

troyd napisał(a):

Co do powtarzania kodów:

Paragraf 4, pkt. 14
"Wpisany przez Uczestnika unikalny Kod nie może być wpisany ponownie w celu wzięcia udziału w Loterii. Ponowne wpisanie tego samego unikalnego Kodu do Loterii nie jest brane pod uwagę".

Znajomy pisał w tej sprawie i agencja potwierdziła, że powtórzony kod zgodnie z Regulaminem będzie pomijany w losowaniu oraz napisali, że przed wydaniem nagrody mają zamiar korzystać ze swojego prawa do zażądania kodu oraz paragonu (najprawdopodobniej w każdym wypadku).

raczej powinno być: ponowne wpisanie tego samego kodu dyskwalifikuje wszystkie poprzednie zgłoszenia zatem kod zgłoszony więcej niż raz nie bierze udziału w loterii o 20.000 emotka emotka zresztą system powinien przyjmować kod tylko raz proste emotka

A co mieli napisać, jak dali wtopę w mega loterii? Bla bla bla... a powinni napisać choć o dostarczeniu opakowań, jak w innych konkach tego typu. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925880 Napisano: 03.10.2014 10:57:22 w Paragony
ir napisał(a):

ir napisał(a):

Kupię paragon AVIKO do 16.09.

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925782 Napisano: 03.10.2014 07:48:12 w Paragony
ir napisał(a):

ir napisał(a):

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925672 Napisano: 02.10.2014 21:09:35 w Paragony
ir napisał(a):

ir napisał(a):

emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925606 Napisano: 02.10.2014 18:27:03 w Hochland
Kate78 napisał(a):

ir napisał(a):

Kate78 napisał(a):

giulietta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ale powiedzcie mi w jakim celu ktoś spisuje te kody? Serio ktoś liczy na to, że uda się dostać nagrodę bez wysyłki opakowania? emotka

Przejrzałam regulamin, jest mega niedopracowany. Pisze, że trzeba zachować paragon i opakowanie, ale po wygranej nie przesyła się NIC, ani kodów, ani paragonów, tylko podaje się dane i nr konta. W przypadku wątpliwości MOGĄ poprosić o paragon i kod z opakowania ale NIE MUSZĄ i sądzę, że nie będą nikogo prosić, bo zwyczajnie nie będzie im się chciało. Dlatego ten konkurs to kąsek dla wszelkiej maści cwaniaczków. Co więcej, kiedy wysłałam dzisiaj ten sam kod co wczoraj z tego samego nr. telefonu odpowiedź była taka jak wczoraj, że dziękują i blablabla. Więc system nie kontroluje że dany kod został już zgłoszony. Tak więc nawet jak nakupie 50 serków może się tak zdarzyć, że wszystkie kody wpisał już ktoś przede mną a ja nic o tym nie będę wiedzieć. Nawet nie trzeba odrywać naklejki, wystarczy delikatnie odkleić, spisać kod i zakleić, nie ma śladu.

Nie rozumiem tego regulaminu, jest tylko jeden laureat dziennie to czy nie można było zapisac w regulaminie, że BEZWZGLĘDNYM warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie do Agencji paragonu (chociaż jak widać paragon też jest łatwo zdobyć) i OPAKOWANIA z kodem (to już trudniej obejść). Wtedy loteria miałaby ręce i nogi i wszelkiej maści oszuści nie spisywaliby tych kodów, nie kupując produktu.

Mam propozycję, może warto byłoby zgłosić do Agencji Grasp aby w regulaminie znalazł się zapis, że po wygranej KONIECZNE do wydania nagrody jest przesłanie opakowania z kodem. Jeden laureta dziennie to by się nie narobili przy otwieraniu listów a loteria byłaby znacznie bardziej uczciwa.

dokładnie emotka powinni od razu mówić o tym przy informowaniu o wygranej, a wcześniej sprawdzić ile razy został zgłoszony ten sam kod emotka to chyba ich pierwsza lateria... ale żeby przy takiej stawce nie było zwrotki, że kod został już zgłoszony to chyba jakiś żart emotka

Super pomysł!!! emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Zgadzam się!. Powinno być dostarczone opakowanie i taki zapis w regulaminie. Tak jest przy innych konkach emotka

Katrin, dobrze to wyłuszczyłaś! Tak powinno być. Chyba też do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925551 Napisano: 02.10.2014 16:43:59 w Paragony
ir napisał(a):

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925453 Napisano: 02.10.2014 13:51:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

W wynikach konkursów, gdzie widnieje nazwisko pana Tomasza P. jest podejrzanie dużo osób z Przemyśla, chyba ma sporą rodzinę emotka .

A co do nagród, owszem, każdy ma prawo z nimi robić co chce,ale czy uważacie, że gość, który ma monopol na wygrane w tak wielu konkursach wygrywa je w uczciwy sposób? Pazerność ludzka nie zna granic. Podejrzewam, że pan Tomasz jeśli nie jest właścicielem np. sklepu mógł wymyślić jakiś niezawodny patent na produkcję paragonów domowym sposobem)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925445 Napisano: 02.10.2014 13:44:29 w Paragony
Kupię paragon AVIKO do 16.09. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925437 Napisano: 02.10.2014 13:35:18 w Paragony
Kupię paragon AVIKO do 16.09. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925436 Napisano: 02.10.2014 13:33:32 w Paragony
Kupię paragon Aviko do 16.09. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925344 Napisano: 02.10.2014 11:29:53 w Hochland
Kate78 napisał(a):

giulietta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ale powiedzcie mi w jakim celu ktoś spisuje te kody? Serio ktoś liczy na to, że uda się dostać nagrodę bez wysyłki opakowania? emotka

Przejrzałam regulamin, jest mega niedopracowany. Pisze, że trzeba zachować paragon i opakowanie, ale po wygranej nie przesyła się NIC, ani kodów, ani paragonów, tylko podaje się dane i nr konta. W przypadku wątpliwości MOGĄ poprosić o paragon i kod z opakowania ale NIE MUSZĄ i sądzę, że nie będą nikogo prosić, bo zwyczajnie nie będzie im się chciało. Dlatego ten konkurs to kąsek dla wszelkiej maści cwaniaczków. Co więcej, kiedy wysłałam dzisiaj ten sam kod co wczoraj z tego samego nr. telefonu odpowiedź była taka jak wczoraj, że dziękują i blablabla. Więc system nie kontroluje że dany kod został już zgłoszony. Tak więc nawet jak nakupie 50 serków może się tak zdarzyć, że wszystkie kody wpisał już ktoś przede mną a ja nic o tym nie będę wiedzieć. Nawet nie trzeba odrywać naklejki, wystarczy delikatnie odkleić, spisać kod i zakleić, nie ma śladu.

Nie rozumiem tego regulaminu, jest tylko jeden laureat dziennie to czy nie można było zapisac w regulaminie, że BEZWZGLĘDNYM warunkiem otrzymania nagrody jest przesłanie do Agencji paragonu (chociaż jak widać paragon też jest łatwo zdobyć) i OPAKOWANIA z kodem (to już trudniej obejść). Wtedy loteria miałaby ręce i nogi i wszelkiej maści oszuści nie spisywaliby tych kodów, nie kupując produktu.

Mam propozycję, może warto byłoby zgłosić do Agencji Grasp aby w regulaminie znalazł się zapis, że po wygranej KONIECZNE do wydania nagrody jest przesłanie opakowania z kodem. Jeden laureta dziennie to by się nie narobili przy otwieraniu listów a loteria byłaby znacznie bardziej uczciwa.

dokładnie emotka powinni od razu mówić o tym przy informowaniu o wygranej, a wcześniej sprawdzić ile razy został zgłoszony ten sam kod emotka to chyba ich pierwsza lateria... ale żeby przy takiej stawce nie było zwrotki, że kod został już zgłoszony to chyba jakiś żart emotka

Super pomysł!!! emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5925145 Napisano: 01.10.2014 22:29:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kate78 napisał(a):

beata21 napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

https://www.odetc...ymsoba.pl/zwyciezcy/

zobaczcie kto wygrał motory emotka

a to, że tak zapytam jakiś nasz forumowicz?

tego to najstarsi Indianie pewnie nie wiedzą emotka emotka

Nie wiem, co myśleć o farcie pana T. emotka

Gość kupuje produkty tonami...bo o farcie nie ma mowy - nawet z mega fartem tyle by nie ugrał emotka A 3 motory = fajna nagroda, eh... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5924749 Napisano: 01.10.2014 13:21:24 w Hochland
Ale sie wysilili.... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5922823 Napisano: 26.09.2014 11:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Estera2045 napisał(a):

Na stronie Milki pojawiły się już pierwsze listy wygranych
https://fioletowastrona.pl/

Pan Tomasz z przemyśla trafił dużo ślizgaczy emotka Super emotka

a my czekaliśmy na ślizgacze emotka

emotka

Może potrzebował do jakiegoś sklepu, albo coś. Żenada normalnie. emotka

Nie brałam udziału, ale: emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5922253 Napisano: 25.09.2014 10:31:06 w Kaufland konkursy
maliszka napisał(a):

A ja myślę że jeśli ktoś się pomyli "w dobrej wierze" to sami sobie sprawdzą nr systemowy na paragonie i uznają taki numer a jak ktoś się pomyli "w złej wierze" czyli będzie cwaniakował podając z jednego paragonu raz jego numer a raz numer systemowy to agencja to łatwo wychwyci...i odbierze nagrodę.

Coś ty, wierzysz w takie cuda? emotka Przecież oni w ogóle nie ogarniają tego Kaufla... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5922244 Napisano: 25.09.2014 10:22:33 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

arya napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Wzór jest KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX - 12 X - to 12 cyfr nr.syst.

Dla mnie bomba, że trzeba podać numer paragonu emotka Zastanawiam się tylko, jak dużo czasu zajmie im weryfikacja, skoro teraz musieli zerknąć tylko na kod pocztowy i produkty promocyjne, a mieli problemy z terminowym rozwiązaniem konkursu emotka Może bony z aktualnego konkursu wpadną w grudniu po południu emotka

Mi tez podobałoby sie ,ze sie podaje numer paragonu ,ale to nie jest nr. Paragonu tylko systemowy ! W sumie 20 znaków ze 160 , małe pole do popisu .nr paragonu ma zwykle 6 ,7 cyfr...bez krzyżyków i innych cenzura ,beda mogli wmawiać ,ze złe wpisano numer ,

Zgadzam się. Będą problemy, bo ludzie będą wpisywać nr paragonu, a inni nr systemowy.
Sami sobie robią kłopoty brakiem precyzji i kompetencji.
No tak, ale to TQG ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0