Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#5937084 Napisano: 29.10.2014 17:48:07 w Intermarche
nouvelle napisał(a):

staszek napisał(a):

nouvelle napisał(a):

luko922 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy ktoś orientuje się może ile wynosić będą najtańsze zakupy na konkurs Winiary z zupą rodzinną, który rusza jutro?

Dobre pytanie! emotka

Ja liczę 3 sosy w torebce po 1,20 i zupę rodzinną za 2,10 (ceny z netu), co daje 5-6zł.

a czy np. papirus liczy się jako przyprawa? W końcu ma w sobi ich trochę? emotka kupiłam taki zestaw do stokrotki i zastanawiam się czy ok?

Nie mam pojęcia. A co do cen, to liczę bliżej 5zł, ale to się okaże emotka

Właśnie jestem b.ciekawa. Nie mam itm w swoim mieście. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5937080 Napisano: 29.10.2014 17:46:24 w Intermarche
sophita napisał(a):

marzanna napisał(a):

nouvelle napisał(a):

marzanna napisał(a):

nouvelle napisał(a):

brudny napisał(a):

benasia napisał(a):

Co konkurs to samo słyszę - jak ktoś nie wygrał to losowali, jak wygrał to też źle bo chciał inna nagrodę - no ludzie jak wam ciągle coś nie pasuje to nie grajcie wcale emotka
Nie zawsze się wygrywa - ja nigdy nie wygrałam np u Columbita ale nie twierdzę że to ich wina, widocznie są inne osoby lepsze.

tak, albo po prostu losują emotka

Columbit i Streamline losują. w mojej opinii.

Bez urazy, ale za krótko jesteś w bym "biznesie", by autorytatywnie wypowiadać się na takie tematy emotka

Kiedyś korzystałam z innego serwisu, TU jestem od niedawna emotka

Tak czy owak, skoro twierdzisz, że np. Columbit losuje, to znaczy, że zupełnie nie masz wiedzy w tym zakresie emotka

A Columbit moze ambitne hasla lubi....jakie hasla u nich wygrywaja?

Streamline jak dla mnie losuje, ale to luźna opinia oparta na tym, że tak ekspresowo podają wyniki z tysięcy smsów... Zresztą oprócz Albedo chyba nikt nie czyta emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5936796 Napisano: 29.10.2014 13:02:20 w Intermarche
magnus napisał(a):

is77 napisał(a):

brudny napisał(a):

jakie hasła wygrały, bo aż nie wierzę .. emotka

proszę bardzo mogę zdradzić emotka
Mój znajomy mugol nabijał się ze mnie, że taki durnowaty powód do zakupów emotka A ja napisałam (wierszykiem), że się podkochuję w sprzedawcy, który jest najmilszy w całym powiecie i gdy robię zakupy, mogę na niego zerkać spod oka emotka emotka

U mnie wygrało (wg mnie) najgosze hasło i to z błędem emotka )
Szkoda, że brak fachowej oceny przy wyborze (?) emotka

Już dawno mówiłam, że Streamline jest "na bakier" z czytaniem haseł. Wyłaniają je zbyt szybko. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5936627 Napisano: 29.10.2014 11:01:04 w Intermarche
nouvelle napisał(a):

Jak myślicie, co najtańszego do kupienia będzie na nowy konkurs Winiary w ITM? Sosy w saszetkach, zupy, bulionetki...? Trzeba kupić 4 produkty niestety... emotka

Są taki sosy (jasny i ciemny) i zupy w proszku - może będą najtańsze. Nie wiem, nie mam ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5936333 Napisano: 28.10.2014 14:56:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

wiecie co? jakby było tak, jak jest napisane w oświadczeniu, że wysyłali z wielu starterów to wiele razy wygrali. Tylko ktoś zapomniał, że nie tylko oni wysyłali, tylko zwykli obywatele też, więc dziwne jest to, że Łódź nagle zaczęła tak wiele wygrywać. Przecież nierzadko wartość nagrody nie powinna pokrywać ilości wysłanych smsów emotka skoro aż tyle wysłali... Kiedyś lista laureatów była urozmaicona, a teraz jest bardzo monotonna.

Nadal uważam, że MC ma bazę danych i nagradza wg własnego widzimisię a nie najlepsze odpowiedzi. I dlaczego nagle zmienili taktykę i nie publikują miejscowości? zaostrzona ochrona danych osobowych??? w ten sposób to tylko pole do popisu, bo w Polsce jest wiele Ann, Tomaszów, Andrzejów, Barbar itp.

joan - napisałam, że będą rozdawać nagrody wśród znajomych, jak nikt nie będzie interweniował na ich obecne praktyki. Wtedy poczują się bezkarni i kto wie, ci będą robić? może rozdawać cenniejsze nagrody wśród swoich znajomych.

To tak, jak dzwonią do mnie z róznymi ofertami, a jak pytam skąd mają mój numer, to słyszę, że wygenerowany automatycznie. I tak raz za razem emotka
Więc dlaczego nie numer XXX? też będzie automatycznie wygrywał emotka a że to może być numer znajomego, to "czysty przypadek"

Zgadam się. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5936262 Napisano: 28.10.2014 13:18:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

Kate78 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - czemu mieliby rozdawać nagrody wśród swoich znajomych? Co to ma wspólnego z obecną sytuacją?

I może teraz ktoś zrozumie, dlaczego w konkursach, gdzie publikowane są listy laureatów, staram się grać co drugi/trzeci raz. Właśnie po to, żeby organizator nie miał nieprzyjemności i nikt mu nie wmawiał, że się znamy i razem sypiamy emotka I innym graczom również radzę obrać tę strategię, bo po wynikach widzę, że nie każdy o tym myśli, a kto wie, na jaką spiskową teorię ludzie wpadną...

Joan, to co piszesz to taki idealizm i "poprawność polityczna". Przecież tu jak na dłoni widać, że ludzie z wygranymi są z tego samego klucza.
Nie ma co zaczarowywać rzeczywistości. Tylko walczyć u sponsora, lub co najmniej informować ich o wiecznie tych samych wynikach.

Dokładnie, kluczem są właśnie numery telefonów- wiedzą jakie numery maja wygrać i tyle. Ludzi masa śle a dziwnym trafem Łódź trafia w gusta jury- nie kupuje tego.

Ja też nie kupuję tego. Towarzystwo wzajemnej adoracji...pani zgłasza, druga określona pani wygrywa. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5936258 Napisano: 28.10.2014 13:16:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
masza napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan - to walka z tesco o to, żeby w końcu poszli po rozum do głowy i zmienili agencję, bo MC jest nierzetelna, oszukuje a teraz poszli po bandzie

Trzeba coś z tym zrobić, bo jak nikt palcem nie ruszy w tej sprawie, to oni będą bezkarni i zaraz będą rozdawać cenniejsze nagrody po swoich znajomych

ziolko, ja myślę , że Tesco doskonale zdaje sobie z tego sprawę emotka , jak MC przysłała nam piłki repliki zamiast oryginalnych , to Tesco ściemniało i podało nam adres fikcyjnej firmy odpowiedzialnej za kupno tych piłek, faktury nie pokazali nam do dziś..... ja myślę , ze tu ręka rękę myje.....

Też tak uważam. Jednak im więcej interwencji, tym lepiej. Zawsze ktoś poczuje strach za plecami... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5935056 Napisano: 24.10.2014 13:23:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej. Gdzie jest formularz na konkurs Vanquis.fakt dodany dzisiaj? Chyba ślepa jestem emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5934476 Napisano: 23.10.2014 12:22:51 w Paragony
Kupię paragon na nowy konkurs w Intermarche "Podaruj sobie święta" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5934126 Napisano: 22.10.2014 16:07:02 w Hochland
kunlunija napisał(a):

magnus napisał(a):

maria1980 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A skąd ta pewność,że w razie wygranej nie trzeba do Grasp wysłać paragonu i oryginalnego,zwycięskiego kodu emotka Czy jest ktoś z Was, kto wygrał i wie na 100 procent emotka Tak,tak wiem,że w regulaminie jest zapis,że organizator może zażądać dowodu w postaci kodu i pewnie to zrobi,więc krętacze spisujący kody w sklepie nie będą mieli zbyt wielkiego pola do popisu emotka

wyniki pojawiają się zbyt szybko po losowaniu ,nie ma szans by była taka weryfikacja ,ale moze teraz będzie emotka

Na FB napisali, że trzeba przesłać wylosowany KOD i PARAGON emotka

biorąc pod uwagę, że kody nie są unikalne - tym samym nie są dyskwalisikowane kody powtarzające się jest to zapis o kand ... stołu rozbić.

Oczywiście. Już czuję tę "weryfikację", ha ha... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5934124 Napisano: 22.10.2014 16:06:05 w Hochland
Kate78 napisał(a):

troyd napisał(a):

turli napisał(a):

Zupełnie się nie zgadzam. Jesli zobaczę swój kod wylosowany jako zwycięski to bedę dochodzić swoich praw do nagrody choćby w sądzie . I guzik mnie będzie obchodziło że został on przypisany do innego nr telefonu emotka

A zatem nie życzę Ci abyś znalazła w wynikach kod, który Ty również będziesz posiadała, bo wówczas niepotrzebnie stracisz na batalię sądową kilka tysięcy złotych (5% wartości roszczenia jako opłata sądowa = 1000 zł + koszty Twojej kancelarii oraz koszty kancelarii wynajętej przez pozwanego, bo sprawę przegrasz).

cudaczek121 napisał(a):

A skąd ta pewność,że w razie wygranej nie trzeba do Grasp wysłać paragonu i oryginalnego,zwycięskiego kodu emotka Czy jest ktoś z Was, kto wygrał i wie na 100 procent emotka Tak,tak wiem,że w regulaminie jest zapis,że organizator może zażądać dowodu w postaci kodu i pewnie to zrobi,więc krętacze spisujący kody w sklepie nie będą mieli zbyt wielkiego pola do popisu emotka

Jakieś 10 stron wcześniej pisałem, że znajomy kontaktował się z nimi w tej sprawie przed pierwszym losowaniem i mu odpisali, że w Regulaminie jest zapis, że mają prawo zażądać przesłania oryginalnych kodów oraz paragonu i że mają zamiar z tego prawa korzystać (w domyśle, za każdym razem).

A zatem powielanie przez niektórych użytkowników stwierdzenia, że nic nie trzeba przesyłać najprawdopodobniej nie jest zgodne ze stanem rzeczywistym.

A co mieli powiedzieć? Że nie będą żądać? Wiadomo, że tak powiedzieli, żeby zachować twarz.

Rżną głupa, ale mugole dadzą się nabrać na odpowiedzi "pod publiczkę". Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5933332 Napisano: 20.10.2014 22:49:14 w Hochland
maria1980 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

giulietta napisał(a):

nie oleją, wiesz jakie są kary za tak przeprowadzoną loterię dla organizatora + zwycięzcom 100% wartości nagrody + jak ktoś się uprze to płaci każdy uczestnik czy wygrał czy nie emotka jak dla mnie to tylko unieważnienie na tym etapie emotka po co wciagać w to jeszcze 30-35 osób emotka nawet te wyniki w poniedziałek dziwne, bo według reg. info od wtorku emotka szkoda, bo lubię tą agencję a loteria wyglądała na fajną emotka a tu kodziarka wszystko popsuła emotka emotka

My tu się burzymy, a zarząd Hochlanda nawet nic nie wie o takiej wtopie. emotka Przegadana sprawa. Dużo słów, mało konkretów. (samokrytyka )

Wiecie ,kiedyś gdy organizator popierniczył regulamin zadzwoniłam do zarządu Firmy i w ciągu 2 dni cała sprawa została odkręcona ,bo zarząd szybko postawił organizatora do pionu.Okazało się,że nic nie wiedzieli,że są jakieś skargi...Więc trzeba faktycznie zadzwonić do zarządu hochland,
Ja wysłałam 2 kody,ale nie były unikatowe tylko unikalne-unikły wylosowania emotka

emotka Jasne, że nie wiedzą, wykładają tylko i aż - kasę. Ale powinni być wyczuleni na głosy z "dołu". Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5933263 Napisano: 20.10.2014 20:13:15 w Wkurza mnie...
solek87 napisał(a):

monikar napisał(a):

Nie wiem czy bardziej wkurza mnie czy też śmieszy nieudolność (bo tak to trzeba nazwać) organizatora konkursu Lay's Vegas. Osoba o nicku: adelaide89 ma już kilkadziesiąt tysięcy zł. na swoim koncie a jeśli podszywa się także pod inne nicki(np.dsf27?) stać ją już na nowe mieszkanie. I to wszystko dzięki jednemu konkursowi Lay's. Co więcej wyniki tej drugiej osoby potrafią w ciągu kilku chwil zmienić się z kilku do kilkudziesięciu tysięcy. Według organizatora wszystko zgodnie z regulaminem. "Ludzie robią kariery" emotka

Według mnie konkurs ustawiony, być może zamierzone wypłacenie premii swoim pracownikom lub nie zamierzona ale zrobione przez samych pracowników(dodatek do wypłaty emotka ). Grałem w tę gre różnymi "spsobami" i co ciekawe wszystkie konta które przebijały wyniki dsf27 były usuwane, a co ciekawe te słabsze wyniki, które się łapały na 50, ale już nie na 3 tys były puszczane (a były robione w ten sam sposób). Z tego jasno wynika że po prostu były osoby, kóre "musiały" wygrać. Nic tylko pogratulować organizarorowi emotka

Takie rzeczy zgłasza się "wyżej" - do zarządu formy albo Izby Celnej, itp. Nie grałam, ale z daleka czuć przekręt. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5932882 Napisano: 19.10.2014 19:14:30 w Hochland
giulietta napisał(a):

mrking napisał(a):

giulietta napisał(a):

Kate78 napisał(a):

Bla bla nagadamy się tu i nic.... Czy ktoś z was pisał do Hochlanda? Tylko nie do jakiejś niuni z marketingu, która sama była odpowiedzialna za konkurs, tylko do "władz". Hm?

napisałam wczoraj do Hochland na fb i wysłałam fotkę, a to odpowiedź 2h temu: "Dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie. Przekazaliśmy już sprawę do odpowiedniego działu. Pozdrowienia." emotka

Takie poważne błędy w przygotowaniu "unikalnych" kodów powinny przyczynić się do unieważnienia loterii, gdyż jest to po prostu nieuczciwe względem zwykłych uczestników...
Ciekawe, czy w Hochlandzie w ogóle kiwną palcem w tej sprawie.

jest to podstawa unieważnienia loterii emotka a został jeszcze ponad miesiąc emotka nie wiem na jakiej zasadzie odbywa się nadruk kodów, może da się zweryfikować tą partię i ilość, ale co to da jak już tyle kupionych i wysłanych emotka straciłam być może 60 tys. z 3 dni gdyby kody były unikalne i zostały wylosowane emotka i kto wie może moje wcześniejsze kody już też zostały zgłoszone emotka a co z następnymi, które kupię? (oprócz paprykowego) emotka a co z osobami spoza forum, które kupią jeden serek? loteria od początku wzbudza emocje, bo ma wysokie wygrane i trwa 2 m-ce emotka czekamy na wyjaśnienia emotka

Oni oleją wyjaśnienia. Trzeba by to bardziej nagłośnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5932013 Napisano: 17.10.2014 10:22:54 w TESCO konkursy
Czy ktoś już grał w Nivea Tesco? Nie otwiera się aplikacja? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5931970 Napisano: 17.10.2014 09:42:23 w Hochland
gocha28 napisał(a):

yonia napisał(a):

giulietta napisał(a):

właśnie odkryłam u n i k a l n y taki sam (słownie: TAKI SAM) kod na 4 serkach emotka emotka

Bicie piany... Wzięłaś 4 serki w sklepie i miały identyczny kod...? Mi się to nie zdarzyło nawet w opakowaniach zbiorczych...

u mnie to samo 4 serki z tym samym kodem a pokapowalam sie dopiero po kilku dniach jak wysylalam ostatni kod i cos mi sie wydawal podejrzany emotka a tu wyszlo ze wyslalam juz wczesniej 3 takie same emotka
Brak słów jeśli chodzi o organizację emotka

Taka rozsławiona loteria, a tu g...
Brak słów - zero profesjonalizmu! emotka Ciekawe czy można napisać do Hochlanda. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5931742 Napisano: 16.10.2014 16:16:06 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię paragon do Intermarche - Urodzinowy. Proszę o oferty na pw emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5931697 Napisano: 16.10.2014 15:06:53 w Hochland
estrelitta napisał(a):

giulietta napisał(a):

właśnie odkryłam u n i k a l n y taki sam (słownie: TAKI SAM) kod na 4 serkach emotka emotka

Haha dobre emotka emotka

warto było go spisać albo zrobić zdjęcie.ta loteria w ogóle jest masakrycznie przygotowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5931630 Napisano: 16.10.2014 13:04:16 w Paragony
Kupię paragony na:
- Konkurs Urodzinowy w Intermarche

Sprzedam paragony:
- Syoss Kaufland i Polo

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#5931238 Napisano: 15.10.2014 16:05:02 w Paragony
ir napisał(a):

Kupię paragon do Intermarche za 10 zł emotka Czekam na konkretne propozycje. emotka

I sprzedam SYOSS Kaufland i POLO emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0