Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#6011903 Napisano: 01.05.2015 14:10:02 w Intermarche
23 cały już był? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

ir

#6011888 Napisano: 01.05.2015 13:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

loterie megaturniej i tchibo. jak myślicie, byłaby szansa na odesłanie paragonu w razie wygranej? mam 2 paragony, na każdym po 2 konkursy, tak się złożyło. myślę czy posłać 4 zgłoszenia czy tylko 2

Osobiście wątpię - z tego względu zrezygnowałam dzisiaj z "załatwienia" Megaturnieju kawą Tchibo. emotka

A propos Bricomarche - byłam dzisiaj i jestem bardzo usatysfakcjonowana kuponami.emotka
Naprawdę dużo miejsca na wpisanie (mam na myśli wielkość liter) zarówno hasła jak danych, no i papier nie jest śliski, więc można pisać czym się chce, bo się nie rozmaże.

papier jak papier, ale jak szczelina w urnie? emotka emotka   uwielbiam kreatywne osoby i podziwianie ich prac ( zwłaszcza jeżeli widzę je pierwszy raz, ale zgłoszone na konkursy plastyczne), nie ukrywam,że też mam zdolności manualne, ale też ściśle trzymam się regulaminuemotka  hasło to hasło emotka  praca plastyczna to praca plastyczna emotka  osobiście wstydziłabym się wysłać laurkę na konkurs z hasłem i odwrotnie i nie zrozumiem sensu i celu takich praktyk tym bardziej, że nawet 3-stronicową rozkładówkę (fajna) nie robi się w 5 minut... a hasło w 5 minut można stworzyć i to dobre i z czystym sumieniem być na równi z innymi uczestnikami konkursu emotka    przeżyjmy to jeszcze raz emotka   https://www.youtu...re=player_detailpage

ło maj gat! emotka  i to się nazywa laurka...PS. nadal zbieram szczenę z podłogi. Podziwiam ludzi za wytrwałość w dążeniu do celu emotka  Moja nerwica i nadpobudliwość skreślają mnie w tym rankingu emotka

Mnie z kolei dziwi GŁUPOTA Organizatorów, łamanie Regulaminów , nagradzanie tych gniotów i jeszcze pisanie w stylu- zadzwiła nas, urzekła... kreatywnośćemotka  

w miłości, na wojnie i w konkursach wszystkie chwyty dozwolone...regulamin? a kto by się nim przejmował i kto pisał takie nie wiadomo co, skoro jeżeli pisze, że praca ma mieć do 500 znaków a wygrywa filmik z użyciem cudzej piosenki to przecież znaczy, że wszystko jest ok... 

O, rany! Gratuluję samozaparcia. Z drugiej strony, jeśli to łamanie regulaminu to trzeba piętnować takie zagrywki.
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6011871 Napisano: 01.05.2015 12:27:02 w Konkursy ABC
Szczerze? Jeśli ktoś bierze się za organizację ogólnopolskiego konkursu, to nie ma "chrztu bojowego". Organizuje "na próbę"? Dajcie spokój - piszcie do ABC i Euro, bo tak być nie może. Sami sobie bat kręcimy. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

ir

#6011806 Napisano: 01.05.2015 11:04:33 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

stamp nie wiewm o co chodzi Ci z tym z Kauflandem, ale wiem jedno: lepiej, żeby konkursy "ustawiane" znikały z naszej przestrzeni, nikomu z konkursowiczów na takich nie zależy, bo angażują czas, pieniądze i emocje tylko po to, by mógł wygrać podstawiony lauret. Widzę stamp, że na forum jesteś ok 4 miesięcy, ale starym forumowiczom sprawy z Mysiorkami nie muszę przypominać (do wygrania w Kauflangzie było ok 20 Volkswagenów i jeszcze trwał konkurs, a już można było od Łukasza Mysiorka kupić na allegro konkursowe auto, a w wyniku śledztwa konkursowiczów okazalo się, że pozostałymi  laureatami są znajomi z "Naszej Klasy" pani Mysiorek. Dodam, że ostatnie auto wygrała już nasza forumowa koleżanka-dzięki śledztwu forumowiczów oczywiście, a sprawa mimo rozdmuchania i reportarzu w tv została zamieciona pod dywan przez Kauflanf, któremu nie zalerzało na antyreklamie. Takich Mysiorków jest znacznie więcej, tylko dzoiałają "mądrzej", sprytniej i dlatego warto reagować na przekręty agencji, czy plagiaty konkursowiczów, nawet jeśli niektórym jest to nie na rękę emotka   

Pamiętamy, pamiętamy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6011786 Napisano: 01.05.2015 10:26:52 w Konkursy ABC
kalka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zapewne pani nie wie o takim przepływie informacji między graczami i jeżeli faktycznie coś ściemnia to jest w głębokiej D..
Ja jednak myślę, że po weekendzie chociaż jedna wycieczka się cudownie odnajdzie emotka

Nie wiem jak teraz, a wcześniej z pewnością nie wiedziała, bo każdemu z konkursowiczów mówiła przez telefon coś innego, wesja jej wydarzeń związana z wyborem laureatów zmieniała się z godziny na godzinę jak kalejdoskopie. Pani nie założyła jednej rzeczy, że dzwoniące osoby mogą się po prostu znać i konsultować ze sobą informacje przez nią podawane emotka    O tym, że może to wypłynąć w necie chyba też nie pomyślala.
Nie wiem jak jest teraz.

I dobrze, że nie pomyślała. Niech się cieszy, że nie ma fb. No sorki, ale taką niekompetencję trzeba tępić. Miała jeden, pierwszy konkurs do zorganizowania i nawet ściągniętego regulaminu dobrze nie przeczytała... emotka emotka   Próbuję sobie wyobrazić, JAK MOŻNA NIE ZNAĆ TERMINU ZAKOŃCZENIA KONKURSU, KTÓRY ORGANIZUJĘ?! emotka
Ja też omijam konki ABC, bo nie ma towaru, zresztą jedna dziennie wygrana na parę tysięcy sklepów to przegięcie z ich strony, ale historie, które się tu czyta o Brand Place to jakaś porażka.. Piszcie dziewczyny do ABC i "wyżej". Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6011089 Napisano: 29.04.2015 17:02:55 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam Ewelajna - super kontakt, życzliwość i poświęcenie czasu na zakupy! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6010390 Napisano: 28.04.2015 14:34:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

anialistopad napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Co do Albedo - może sugerujmy im w rozmowie tel, żeby wysyłali smsy zamiast dzwonienia. Oszczędność czasu. Może wtedy szybciej by wybierali,
wysyłali nagrody, itp. Nie można się na nich skarżyć, ale zawsze byłoby wszystko sprawniej. Hm? emotka

Już kiedyś im o tym wspominałam .Stwierdzili,że warto rozmawiać i zostaną przy dzwonieniu 

Ok. Może teraz zmienią zdanie, obskakują przecież masę konkursów. emotka

popieram sugestię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6010386 Napisano: 28.04.2015 14:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

I jak tam Groszek odezwał się do kogoś, czy nadal milczy? a może już rozwiązany dawno tylko nikt się nie pochwalił? Ostatnim razem byli sporo po terminie.

Oni chyba liczą po prostu datę wyłonienia, a datę powiadomienia inaczej i nie piszą o tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6009602 Napisano: 26.04.2015 17:56:06 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Otrzymaliśmy pismo o usunięcie treści powiązanych z marką Pani Beaty.
Uznano iż autor wpisów "opisuje zdarzenia nieprawdziwe i fałszywie zarzuca"
... "nieumiejętne i nierzetelne prowadzenie konkursu co może doprowadzić
do utraty zaufania i dobrego imienia w opinii publicznej"... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6009286 Napisano: 25.04.2015 09:24:04 w Visa Konkursy
lavedor napisał(a):

Czytam, czytam i nie mogę uwierzyć ile w niektórych osobach jest goryczy i zazdrości.Nagrody dzienne/tygodniowe podnosiły ciśnienie... poniżanie autorów i ich prac przez pryzmat własnych frustracji i ambicji. Niektórym wstyd pisać posty pod własnymi nickami i musieli pozakładać nowe konta dla wypowiedzenia się co sądzą o przyznaniu nagrody głównej? Rozwiązanie bardzo zabawne ale i tak można się domyśleć o kogo chodzi śledząc... wątek emotka . Dramat i tchórzostwo. 
Zresztą wszyscy tak piszecie o uczciwości, przestrzeganiu regulaminu, zasad i byciu fair a w ostatnim konkursie Visy jak było? Niektórzy z Was, handlowali wygranymi i nie widzieliście w tym nic złego dla "uczciwego konkursowicza" bo przecież to takie normalne, że wygrane są w rękach forumowiczów.Moralność ma różne oblicza.

Ja też oglądam te skany i oczom nie wierze...Ile trzeba mieć czasu i wysiłku...żeby śledzić takie historie.. Ludzie, zajmijcie się swoim życiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6009285 Napisano: 25.04.2015 09:22:59 w Visa Konkursy
selenes napisał(a):

marzenier napisał(a):

Rower trzymam na strychu emotka

Rozumiem ze zaangażowanie niektórych tutaj w akcje "udupianie laureatki" wynika z faktu , że aspirowali do głównej ..
Rozumiem oburzenie , rozczarowanie , żal .
Rozumiem silne poczucie sprawiedliwości i chęć zwalczanie dziadostwo 

Za cholerę nie rozumiem ,nie ogarniam swoim mózgiem co Wam daje cytowanie po 10 razy regulaminów , siedzenie na necie w poszukiwaniu wogonikow, słoneczek i innych rybek . 
W celu jakim to jest robione ?
Aby uświadomić resztę .
Dziekuje .
Załapałam o co chodzi po pierwszych dwóch postach .
A teraz to jest już nudne.
To robienie sztucznego tłoku i lanie wody w kółko czerpanej z tego samego źródła .
Nie wiem , kto się zajmuje takimi sprawami jak kradziesz słońca czy wagonika, ale napewno ktoś taki jest ,więc może warto tam uderzyć .

Kryminalne zagadki e-konkursów emotka

Zgadzam się. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6009277 Napisano: 25.04.2015 08:49:05 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
Ma ktoś pod ręką ten art.? nie mam siły przekopywać 60 stron wątku... emotka Jasne że czasy się zmieniły w ciągu 5 lat, weszło fb i ogólnie konki podupadły, szczególnie jeśli chodzi o samosponsorowanie ich przez konkursowiczów, ale chciałabym przeczytać.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6008399 Napisano: 23.04.2015 14:11:57 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Uznano iż autor wpisów "opisuje zdarzenia nieprawdziwe i fałszywie zarzuca"
... "nieumiejętne i nierzetelne prowadzenie konkursu co może doprowadzić
do utraty zaufania i dobrego imienia w opinii publicznej"... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6008386 Napisano: 23.04.2015 13:44:50 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Uznano iż autor wpisów "opisuje zdarzenia nieprawdziwe i fałszywie zarzuca" ... "nieumiejętne i nierzetelne prowadzenie konkursu co może doprowadzić do utraty zaufania i dobrego imienia w opinni publicznej"... Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6008323 Napisano: 23.04.2015 12:24:12 w Carrefour konkursy
termitek99 napisał(a):

Czy nikt nie grał w pierwszej edycji Carrefour Heineken? Kilka nagród dodatkowych wpadło  Powiadamiają smsem. Aż nie wierzę, każde zgłoszenie wygrało....
http://www.smolar.pl/heineken-konkurs-wyjed-na-p-fina-ligi-mistrz-w-uefa

Ostatnio było sporo piwnych, więc ile można pić piwa? emotka A zresztą konk jak dla mnie drogi - kupić 4 szt.piwa, a i wygrana średnia. Ale to moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6008298 Napisano: 23.04.2015 11:43:00 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
nouvelle napisał(a):

infira napisał(a):

Myślicie, że dużo osób zatrudniają takie agencje od konkursów?

OD 1-30, zależy co jeszcze dana agencja robi. czasem PR i marki, czasem tylko eventy i promocje...temat rzeka.

1-kilkadziesiąt, mają b.dużą specyfikę. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6008205 Napisano: 23.04.2015 08:21:07 w Wkurza mnie...

ir

#6007759 Napisano: 21.04.2015 19:18:23 w Biedronka
ir napisał(a):

edi999a napisał(a):

nouvelle napisał(a):

napisał(a):katrin1 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):nouvelle napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):katrin1 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):bartula napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):katrin1 napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):witegz napisał(a):Muszyna? pytał ktoś czy już wszystko obdzwonione?

Coś dziwnie to wygląda, tak dużo nagród a mało osób się pochwaliło, nie ma ruchu na wątku paragony, może kilka nagród rzucili a resztę między sobą rozdzielili. Jak na 70 nagród strasznie mało na forum.

Bardzo mało nagród, może ustalmy kto wygrał. Przynajmniej 20 osób powinno się "objawić" bo inaczej faktycznie coś nie tak z tym konkursem. Ja 1 nagroda

Po przejrzeniu wpisów na forum naliczyłam tych nagród razem 8 emotka

Ja nie zagrałam, ale to faktycznie mało. Zbyt mało. ABC ma małe prawdopodobieństwo, bo to 1 nagroda dziennie, a tu... Oni sami robili ten konkurs, tzn.pewnie z Biedronką w duecie?

Moim zdaniem większość osób piszących na ten konkurs to forumowicze, żeby zagrać trzeba było pamiętać o terminie zakupów, o ilości zakupionych butelek, na zgrzewce nie było dokładnego info, że ma być cała zgrzewka. Była możliwość dołączenie pliku .doc, więc ludzie pewnie laurki słali jak to bywa przy okazji takich konkursów, a że organizator nie ma na co dzień do czynienia z konkursowiczami więc był wniebowzięty. Jednakowoż  spodziewałam się ruchu na wątku paragony po zakończeniu konkursu i kilku wpisów więcej w MDW. To jest trochę zastanawiające, wciąż mam nadzieję, że może nie wszystko jeszcze rozdane, ale wiadomo, nadzieja matką głupich.

Zgadzam się z Tobą.

Co do tego, że rozdzielili między siebie, to mam wątpliwości (że niby pracownicy Muszyny ???, no chyba że podarowali Biedronce). Wątpię w to, ale mogę się mylić.

A dlaczego nie, przecież to nie zawodowa agencja, tylko Władzia ze Stasią z działu marketingu przyznawały nagrody.

I jak sytuacja? Wyświetl w wątku >>
0 0