Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ir

ir

#6019881 Napisano: 20.05.2015 12:08:18 w Konkursy ABC
olunka napisał(a):

az nastepnych dni poszły smsy? chodzi o Knorr

Wygląda na to, że nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6019831 Napisano: 20.05.2015 10:57:23 w Paragony
Mam paragon na kiełbasę Morliny z Groszka. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6019482 Napisano: 19.05.2015 15:22:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu NIVEA STRES w regulaminie jest zapis, że: Lista Laureatów zostanie ogłoszona na stronie internetowej www.nivea.pl w zakładce Zwycięzcy najpóźniej w ciągu 2 dni roboczych od zakończenia obrad Komisji Konkursowej dla danego etapu. Ponadto Laureaci zostaną powiadomieni o powyższym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adresy e-mail podane przy zgłoszeniu Zadania Konkursowego.

Gdzie te wyniki ja się pytam?

A zapis: W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora.

Jest co najmniej śmieszny! Może od razu agencja która konkurs organizuje napiszę, że nic jej się nie spodoba!

Dyskutowaliśmy o tym parę stron wcześniej. Ten konkurs w ogóle stoi na głowie, nawet nie wiedzą czym jest nr paragonu. I jakieś kalkulacje, ile zgłoszeń ze sklepu...bezsensowne zapisy. Ludzie mieli pisać do nich i do NIVEA na facebook i ogólny, ale nie wiem, jaki efekt.
Agencja odpisała mi szablonową formułką, ale myślę, że im więcej takich maili z wątpliwościami np.co do dziwnych zapisów w reg , tym lepiej. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6019327 Napisano: 19.05.2015 13:10:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

tulipanka napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Wracając do IQ Marketing - ktoś wcześniej pytał, czy mają profil na FB. No to mają https://www.facebook.com/IQMPL?fref=ts
To tak jakby ktoś miał ochotę tam ich popytać, o co chodzi z ich ubogimi listami laureatów emotka

Widzę, że temat IQ Marketing przewija się tu od jakiegoś czasu i w żadnym wypadku nie zaprzeczam Waszym spostrzeżeniom, bo rzeczywiście ich zapisy w regulaminie są po prostu bezsensowne. Dobrze by było, gdyby przysiedli nad nimi i coś zrobili, bo mam same pozytywne doświadczenia związane z tą agencją i podoba mi się restrykcyjne trzymanie się regulaminu (byleby był sensowny!). Kiedyś w loterii u nich wygrałam pieniądze, nie pamiętam czy 300zł czy więcej i nieopatrznie nie włożyłam paragonu do koperty. Oczywiście przepadło, ale wtedy było sporo rezerwowych i przypuszczam że pieniądze otrzymał ktoś z rezerwy. Swojego czasu ta agencja była według mnie najlepsza i najbardziej fair.

Ja tam nie chcę nikogo posądzać o nieuczciwość. Może mają durne regulaminy. Może mają pecha. Nie wiem emotka
Ale od kiedy aktywnie siedzę na tym forum (czyli rok), to zawsze z ich loteriami są jakieś jazdy... To połowę nagród zgarnia jedna osoba, to odrzucają paragony bez podania przyczyny, to ich listy zwycięzców są o wiele wiele za krótkie - tak jak teraz Delmy, albo jakiś czas temu loteria Knorra Zmień kuchnię na włoską, gdzie na liście jest 4 laureatów głównej (powinno być 6) i 22 dodatkowej (powinno być 126) (http://zmienkuchnienawloska.pl/).
Może są jakieś uczciwe wyjaśnienia tych sytuacji, ale wygląda to bardzo niefajnie i zniechęca do brania udziału w organizowanych przez nich loteriach (przynajmniej mnie emotka ).

Potwierdzam. Napiszę na fb do nich, im nas więcej, tym lepiej. W XXI wieku konsument jest świadomy i nie będzie z siebie robił debila. Skoro wysyła dobry paragon, to ok. A nie 700 odrzuconych paragonów w Delmie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6019300 Napisano: 19.05.2015 12:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jacyś następni krętacze. Każą wysłać smsa, a potem następnego itd. - tak widać z treści regulaminu, A sms 2,46
http://wap.rms.net.pl/cid=671 Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6019179 Napisano: 19.05.2015 10:42:18 w Paragony
Mam paragon z Groszka z kiełbasami (poprzedni konk). Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018690 Napisano: 18.05.2015 12:45:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

W mojej opinii agencje typu IQ wykorzystują pewne "zbiegi okoliczności", by zachować nagrody dla siebie:
- Masz literówkę na paragonie i zamiast Płyn Domestos jest Płyn Domestoś? Oj, nie ten produkt kupiony, nagroda przepada..
- Ten sam numer paragonu został nadesłany 1200 razy? Oj, żaden problem, nie będzie pokrycia w paragonach, to nie wyślemy nagród i tyle.

PS: Przypomnijcie sobie loterię Nivea i Wejherowo, a także dodatkowe losowania po awanturach emotka

Pamiętam to doskonale. Zastanawiam się jednak nad jednym. To loteria, a nie wybór, więc po jaką ch**er* tu czynnik ludzki występuje? emotka

Ja wtedy nie grałam. To oni tak długo ściemniają na rynku konkursowym? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018681 Napisano: 18.05.2015 12:38:11 w NA CO CZEKAMY?
ir napisał(a):

Kate78 napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

mahuska napisał(a):

ABC Knorr garnki-do 25.05 posiedzenie komisji+7 dni na info
KAUFLAND Budżet- 10.05+ 10 dni na info- 20.05
Hochland Stokrotka 11.05 + 5 dni na info
carrefour miss soleil-
konkursy rossnet
BRYZA Kaufland- 25.05+ 7dr- 03.06
abc Tyskie- 14.05 +3 dni na info

+ Brico
+ ABC Pepsi

+ Nałęczowianka Tesco - 18? 19? 05.

Nivea żel Tesco 29.05.
Colgate c4 3.06?
Carte Dor Biedronka 12.06? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018540 Napisano: 18.05.2015 10:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

W sprawie odrzucenia ponad 700 zgłoszeń z Delmy piszemy na http://www.unilev...urce/contactus-form/ i agencji IQ Marketing, niech poczują nadchodzącą zadymę, przecież nie można tego tak zostawić. Pastwiliśmy się na MC od Tesco, a to pikuś przy takim IQ.
http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html

w spr.IQ Marketing  emotka i dopiszcie o tym "przenoszeniu nagród na rzecz org" Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018530 Napisano: 18.05.2015 09:42:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nie gram w Milce, bo loterie z daleka staram się omijać. Ale tu ewidentnie coś śmierdzi znów emotka .
Ciekawe, że w przypadku innych agencji nie ma aż takich "braków" na listach emotka

A to też IQ? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018528 Napisano: 18.05.2015 09:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

A główne z samego Krakowa w sumie emotka .

Dobrze, że nie szczęściarz Tomasz z Przemyśla, który w loterii Halls zgarnął 3 motocykle i kilkanaście ferii w milce. No chyba że się do Krakowa przeprowadziłemotka . U mnie wciąż leżą zapasy Delmy konkursowej również nic nie wpadło, nawet marna stówka. A czy Izba Celna nie ma nadzoru nad loteriami? Warto byłoby dobrać się do tyłka tej agencji, bo już przeginają, nieźle się obłowili. A naiwni konkursowicze tacy jak ja muszą przez pół roku wchrzaniać kanapki z Delmą emotka (do tego przeterminowaną).

To tak jak pan z Aleksandrowa, który zajął Milkę i Góralki emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018360 Napisano: 17.05.2015 15:53:13 w Paragony
Sprzedam paragon z kiełbasy z Groszka.

Kupię Wedel ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018269 Napisano: 17.05.2015 09:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018268 Napisano: 17.05.2015 09:24:41 w Paragony
Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018177 Napisano: 16.05.2015 15:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/ Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018176 Napisano: 16.05.2015 15:33:37 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
IQ Marketing emotka
dyskusja w toku Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018150 Napisano: 16.05.2015 14:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Laureat Nagrody
II Stopnia
emotka

Może coś z tym zrobimy?

No dobra, to koniec pisania na forum i róbmy coś. Może najpierw maile do sponsora, potem do agencji. W Nivea tak samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018138 Napisano: 16.05.2015 13:05:37 w Paragony
ir napisał(a):

Kupię paragon Wedel ITM

Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018111 Napisano: 16.05.2015 10:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

Mam wrażenie, że często na forum ktoś pisze, że mu paragony odrzucili bez powodu - właśnie z Delmy, z Milki, z wcześniejszego konkursu Milki z feriami też... Czyli zawsze IQ marketing
Nie wiem czy to drobiazgowość czy raczej kombinowanie...

Jasne, że kombinowanie. Przecież każdy kto gra nie kupuje celowo złego produktu/daty itp.na paragonie. A poza tym jakoś z Albedo lub Smolara
nikt nie odrzuca paragonów.
Cwaniaki, znaleźli sposób na "Jak się dorobić dzięki zapisowi w regulaminie, że nagrody przechodzą na rzecz organizatora" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ir

#6018083 Napisano: 16.05.2015 09:22:16 w Paragony

Kupię paragon Wedel ITM Wyświetl w wątku >>
0 0