Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gargi
Postów 568
Data rejestracji 06.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc albo jednak się nie udało - chociaż było napisane, że tak - albo się machnęłam przy adresie e-mail... ; ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy dostaliście już dopasowane kosmetyki Nivea - informacja o wygranej 26.11 - czy z tego etapu jeszcze nie wysyłali? Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też miałam maila w czwartek, a wczoraj po 19, że jest do odebrania, więc do Ciebie pewnie też niedługo dotrze.
zaraz idę odebrać : ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łee ; ) dzięki za odpowiedź! Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
: ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie dzisiaj dotarł mail. : )
Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(ps. powinnam dostać 3 zestawy a dostałam jeden na razie. też dostawaliście na raty? - będę wdzięczna za pw ) Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie...
kupiłam produkt rimmel, kojarzyłam coś, że był konkurs, ale nie byłam pewna czy jeszcze trwa, patrzę na paragon, nie ma żadnych kodów, myślę 'oho, spóźniłam się'. wchodzę na stronę, a tam, że do 24.11... nie mam czasu ostatnio przeglądać forum, teraz czytam, że jest dodatkowy paragon... : (
myślicie, że jak do nich napiszę, że nie otrzymałam kodu to mi dadzą dodatkowy? próbował ktoś? czy odpiszą, że bardzo im przykro, ale jak jestem taka gapa to sama jestem sobie winna? Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie taką kombinację kupiłam, a potem przeczytałam regulamin i właśnie stwierdziłam, że chyba de blada...
ktoś wie na pewno , że można/nie można z takim paragonem grać? Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
info o wygranej - 30 lipca Wyświetl w wątku >>
gargi
Postów 568
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie także, ładna : ) Wyświetl w wątku >>