Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6640039 Napisano: 15.09.2019 22:24:47 w Paragony na trwające konkursy
mia napisał(a):

Ostatni paragon Bic Biedronka - wymienię go na dwa paragony TicTac z aktualnego etapu.
Albo na coś insze. emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6639857 Napisano: 14.09.2019 21:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bubba napisał(a):

dejzi napisał(a):

(...)

Też tak myślę. Ja byłam u mnie w C4, Smyk i Empik i nie było nić z Barbie. Pani pow., że maja przez stronkę do kupienie dużo. 
Ale nie wiem czy zakup przez internet może być?? tam nie ma nr paragonu tylko jest zawsze nr zamówienia - chodzi o smyk i empik. 

ja kupiłam przez empik.com i wpisałam w formularzu numer faktury. Mam nadzieję, że to przejdzie bo produkt na fakturze jest bardzo dobrze opisany.

Ale fakturę masz dopiero po jakimś czasie od złożenia/opłacenia zamówienia chyba? Chodzi mi o to, że jak się zamówi teraz, a konkurs do dzisiaj, to nic z tego?
A tak swoją droga, czy jest tam w formularzu jakieś ograniczenie znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6639780 Napisano: 14.09.2019 13:18:37 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wiem że miało nie być polityki ale już nie mogę...
To że wybory za miesiąc i plakaty tych p(osłów) są wszędzie to już jakość wytrzymam, ale na maksa się wkurzyłem jak wczoraj wracam do domu i od głównej drogi widzę na naszym ogrodzeniu baner jednego z tych pożal się Boże polityków z KO. Jak się okazuje nikt z domu nie wiedział o takim plakacie, nikt na niego nie udzielił żadnej zgody, a nikt nie wiedział bo baner zawisnął od strony gdzie mamy posadzone duże tuje i nie widać siatki i drogi, także trzeba jechać główną drogą żeby go zobaczyć.
Wczirja wieczorem w biurze tego pana nikt nie odbierał telefonu żeby wyjaśnić ale ja tego tak nie zostawię. Bez żadnych pozwoleń i zgody ten pan zawiesił baner na naszej własności... I to mnie wkurza.... Bardzo.... Wrrrrr...

pioge7 , nie będę tutaj wchodzić w tematykę, która partia jest "pożal się Boże", ale nie rozumiem problemu...
Po co masz gdziekolwiek dzwonić? Twój płot? Jak Twój, to sru z tym banerem do odpowiedniego pojemnika na śmieci i z głowy.  emotka
Najwyżej możesz w to miejsce walnąć swój baner z napisem "Private". emotka

ziolko
  - dokładnie! Plus jeszcze to, że te cholerne szmatławce poobrywane potem przez wiatr, nawet zawieszone w legalnych miejscach nie dodają uroku miastu...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6639612 Napisano: 13.09.2019 18:24:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kuźwa, albo nie grałam, albo nie wygrałam... emotka A tak zawsze lubiłam piątek 13-tego.
Jeszcze ta depresyjna aura, iście listopadowa.. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6638423 Napisano: 10.09.2019 18:31:49 w Informują
Surf 100 zł - chyba rezerwa, bo grałam tam jakoś na początku. emotka
Mail o 16.14. Wyświetl w wątku >>

mia

#6638110 Napisano: 09.09.2019 22:56:30 w Paragony na trwające konkursy
0 0

mia

#6638073 Napisano: 09.09.2019 20:34:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

mia

#6638063 Napisano: 09.09.2019 20:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

magisterek napisał(a):

nikos napisał(a):

Czy z ostatniego etapu Glade miał ktoś potwierdzenie weryfikacji paragonu na maila?

Tak, miałem emaila o pozytywnej weryfikacji na drugi dzień od wysłania

A wysyłałeś dane od razu? Chyba muszę jeszcze raz wysłać maila (dziś ostatni dzień). Do tej pory właśnie od razu miałam weryfikację, a teraz jakieś klocki...

To tak samo jak u mnie. Też pierwszy raz nic. emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

mia

#6637631 Napisano: 08.09.2019 16:48:35 w Paragony na trwające konkursy
Mam:
  • Został jeden paragon BIC Biedronka. Wymienię na inne...
  • Paragon Henkel Stokrotka - wymienię na Wawel Kaufland. Wawel nie musi być dzisiaj. Lub na paragony Tic Tac.
        Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6637506 Napisano: 07.09.2019 22:23:18 w Loterie bramkowe
nikos napisał(a):

Jak tam Wasza skuteczność w Nestlé Kaufland? Nie widzę żadnych wpisów. U mnie 0/2, ale to standard, jeśli chodzi o bramki u mnie emotka  

Też standard - 0/1.
Za to długo rozważałam, czy wpisać K czy S... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6637504 Napisano: 07.09.2019 22:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Jak sie sprawdza produkt konkursowy na wlasnej wątrobie to inne myslenie sie ujawnia ...

Najlepsze , nieregulaminowe 4 twarze ale pokazuje przyszłość 

https://konkurswy...loads/1567450462.jpg

No faktycznie, wycisnęli więcej z lata... emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

mia

#6637482 Napisano: 07.09.2019 19:29:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lookaso napisał(a):

delvitto napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest tu ktoś, kto gra w loterii makro? nie macie kłopotów z aplikacją? czy macie widoczne w aplikacji swoje uzbierane punkty? ja, pomimo logowania nie widzę przyznanych 50 pkt na start, ani żadnych ze zrobionych zakupów emotka  

Ja zobaczyłam swoje dopiero następnego dnia. Może u Ciebie będzie tak samo.

nie ma już 3 dni, w ogóle nie mam dojścia do swego konta, nie wiem nawet czy jest coś takiego jak dostęp do swego profilu by sprawdzić ile punktów naliczyli, moje dane są po zalogowaniu poprawne, ale nie umiem się po tej aplikacji chyba poruszać, chociaż już na wskroś od kilku dni tę aplikację przebiegłam;(

Coś z tą aplikacja i systemem naliczania punktów musi być nie tak. U mnie punkty wprawdzie pojawily drugiego dnia ok. 10, tyle, ze tylko część, bo zdecydowana większość punktów za produkty promocyjne nie została naliczona.

Dokładnie. U mnie to wyglądało tak, jakby tylko jeden produkt promocyjny był brany pod uwagę przy zakupie. Może dlatego, że łaskawie dorzucili te na start? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6637319 Napisano: 06.09.2019 20:53:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

jest tu ktoś, kto gra w loterii makro? nie macie kłopotów z aplikacją? czy macie widoczne w aplikacji swoje uzbierane punkty? ja, pomimo logowania nie widzę przyznanych 50 pkt na start, ani żadnych ze zrobionych zakupów emotka  

Ja zobaczyłam swoje dopiero następnego dnia. Może u Ciebie będzie tak samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636789 Napisano: 05.09.2019 11:47:06 w Czy informują/ informowali?
A Shell? Grillowe lato? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636767 Napisano: 05.09.2019 11:13:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

Domestos- zakup dwupaku zawieszek nie jest zakupem promocyjnym? Tylko zestawy żel/plyn + zawieszka upowazniają do wzięcia udziału ?

przy tym dwupaku jest nawet naklejka 90lat

ale tylko dwuapki z płynem/żelem są promocyjne?

W regulaminie są wymienione wszystkie zestawy promocyjne i wychodzi na to, że tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636376 Napisano: 04.09.2019 12:08:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katake napisał(a):

margo1 napisał(a):

Myślicie,że jak z Ramy zwrotki nie dotarły,to te zgłoszenia przepadły?

Mam nadzieję, że nie.Zgłoszenie miałam prawidłowe, wysłane o czasie...

Ale ktoś się ich pytał o to, czy dotarły? Bo nadzieja nadzieją, ale... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636270 Napisano: 03.09.2019 23:23:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anika81 napisał(a):

W kauflandzie w formularzu laureata  który numer paragonu wpisujecie systemowy czy transakcyjny ??? Czy ten sam co w zgłoszeniu ?

Pytanie retoryczne? emotka
Systemowy, transakcji i ten co w zgłoszeniu - bo to wszystko powinno być to samo. Wyświetl w wątku >>

mia

#6636180 Napisano: 03.09.2019 20:19:38 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

501 z pudliszek to juz za cały konkurs powiadomione?  emotka

Aaa... To już się skończył? emotka A ja właśnie od miesiąca zbieram się, żeby coś tam napisać...
Chyba wymiotłam (nie w konkursie rzecz jasna). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636084 Napisano: 03.09.2019 16:18:35 w SZUKAM....
renatak0 napisał(a):

mia napisał(a):

Czy ktoś przeszedł weryfikację w Glade załączając zdjęcie paragonu z produktem?
Nie chce mi się dzisiaj jechać po pieczątkę, ale z drugiej strony handryczyć z agencją też nie... emotka

Wysłałam zdjęcie z paragonem, produktem i pieczątką - nagrody nie dostałam  emotka  nawet mi na maila nie odpisali

Może mail nie dotarł?
Mi na wszystko odpisywali następnego dnia. Teraz mi się po prostu nie chce pieczątki brać - znaczy specjalnie do sklepu jechać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6636051 Napisano: 03.09.2019 14:55:07 w SZUKAM....
Czy ktoś przeszedł weryfikację w Glade załączając zdjęcie paragonu z produktem?
Nie chce mi się dzisiaj jechać po pieczątkę, ale z drugiej strony handryczyć z agencją też nie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0