Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6661342 Napisano: 27.11.2019 08:48:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

U mnie nie wyświetla się wygrana z poniedziałku. Wysyłałam jedno zgłoszenie ja, jedno mąż. I "udało się" wygrać jeden raz. Maila dostałam. Wczoraj napisałam do nich wiadomość i taką otrzymałam odpowiedź...oczywiście dokumenty już wysłałam.

Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia dotyczącego „Loterii Tyskiego Przejdź z Janem Ty w Biedronce”.Z naszej weryfikacji zgłoszeń wynika, iż odnotowaliśmy jedno zgłoszenie w loterii z numeru xxxxxxxxPani zgłoszenie jest prawidłowe, jednakże w tym dniu nie zostało ono zgłoszeniem wyrywającym.Sugerujemy, aby zachować dowód zakupu, gdyż zgodnie z regulaminem pkt 10.4 w przypadku mniejszej liczby zgłoszeń niż zakładana przez Organizatora przewidziane jest losowanie końcowe, w którym to zgłoszenie będzie brało udział. Pozdrawiamy serdecznie,Zespół Loterii Tyskiego Przejdź z Janem na Ty w Biedronce

Czyli tak jak przypuszczałam, chcą wywinąć kota ogonem tak jak w poprzedniej loterii. Już miałam nadzieję, że kto nie wygrał w poniedziałek, ten wygrał emotka , ale sprawdziłam numery telefonów na stronie i tzw. blada.
A zapytałaś się ich, co w takim razie z tym mailem - przyśnił Ci się, czy jak? Bo o tym nie piszą. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6661208 Napisano: 26.11.2019 19:09:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

misiaczek144 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

alea napisał(a):

Rok temu było podobnie, z tego co pamiętam nagrody w wiekszosci ludzie dostali. Może się mylę, czy ktoś pamięta jak to dokładnie było? Jedna osoba była tu na forum, która to ogarniała...

Tak, ale trzeba było odsyłać screeny 

screeny z poczty email o wygranej?

E tamtym roku pojawiały się wyniki na liście laureatów i jednocześnie szły maile. Ale bylo tak, że lista się uzupelniala a maile nie dochodziły. Gdyby nie screeny listy, to nagród bym nie widziała. Jedno jest pewne maja h...... informatyków. Z resztą cała ta agencja taka jest. 

Trzeba jeszcze dodać, że potem zmienili listę i kto nie miał screena został z niczym. emotka
A mnie szlag trafi, bo wczoraj trzy zgłoszenia, brak maila i brak wygranej na stronie, to dzisiaj jak zgłosiłam jeszcze jeden paragon i też nie było maila, to na stronie nawet nie sprawdzałam, a tu się okazuje, że właśnie dziś trzeba było... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6660331 Napisano: 24.11.2019 23:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

Czy tylko u mnie nie działa strona pudliszki w Carrefour?  emotka

Nie brałam udziału, ale poczytaj dwie strony wcześniej... Wyświetl w wątku >>

mia

#6659699 Napisano: 22.11.2019 11:48:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kosmetyki Rimmel z konkursu w SPh od Nairobia.
Dokumenty zwrotne, kurier DPD. Wyświetl w wątku >>
0 1 ania1111

mia

#6657993 Napisano: 17.11.2019 23:07:07 w Oddam za darmo
0 0

mia

#6657403 Napisano: 14.11.2019 23:25:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niewyspanamama napisał(a):

Chyba tylko ja mogę mieć takiego pecha żeby na 13 różnych zgłoszeń nic nie trafić w Milce emotka emotka emotka  nigdy nie zrozumiem oczekiwań tej agencji emotka emotka

13 zgłoszeń??? emotka To pełen szacun emotka - ja właśnie medytuję nad jednym zgłoszeniem, i mi jedynie coraz bardziej zatoki napieprzają, bo co stworzę to jakoś się tak zwanej kupy nie trzyma...emotka

W temacie Tic Tac mnie olał boleśnie i dogłębnie - a ja już tu w marzeniach konsolę na Olx wystawiałam...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6656519 Napisano: 12.11.2019 20:10:00 w Pomoc potrzebującym!
Pieprzyć tam jakieś Milki - to jest dramat! emotka
https://www.siepomaga.pl/nadia
Wpłać, udostępnij, zrób cokolwiek - dla tej dziewczynki wygraną jest życie... Życie bez bólu. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6656489 Napisano: 12.11.2019 18:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia

emotka emotka emotka

Hm, tak se te cuda na kiju czytam właśnie po przyjściu z pracy, i abstrahując od etyki i logiki rzeczonego, moja pierwsza myśl była - kto na tym skorzysta/ł? Ano Karlsbad i tylko Karlsbad. Zgłoszenia w danym dniu były (być może w liczbie mnogiej)? Ano były. Zostały nagrodzone, a laureaci powiadomieni? Ano tak. Paragonów z przyczyn oczywistych laureaci nie odeślą? No nie. No a niewydane nagrody i tak dalej... emotka
Jedyny szkopuł w tym, że to za grubo szyte by było - nawet jak na obecne standardy tej, niegdyś znakomitej, agencji.

Niemniej, mamy za jednym zamachem tekst dnia (powyżej) i być może aferę roku w dziedzinie organizacja konkursu. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6656124 Napisano: 11.11.2019 21:38:32 w co chcielibyście wygrać?
jokan napisał(a):

jakąś główną...tak skromnie emotka emotka

Dokładnie.
Taka główna w Nestle urządzałaby mnie jak najbardziej.emotka Powiem nawet, że mogę już wtedy nic do końca roku nie wygrywać. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6655864 Napisano: 10.11.2019 16:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Leclerc Moje Święta z Disneyem. Dowolny produkt z bohaterami Disney, Marvel lub Star Wars. Kojarzycie o jakie produkty chodzi ?

Zeszyty, bloki, puzzle, karty do gry, kolorowanki, książki... Czort wie, co będzie w danym sklepie z Disney'a i czy w ogóle będzie.  emotka
Wymieniam od tych najtańszych (za złotówkę i kilkadziesiąt groszy). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6655463 Napisano: 08.11.2019 13:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

slomkab napisał(a):

Czy w Nestle Kaufland jak się wysyła SMS i wybiera Kasę to tylko kasę można wygrać?tj. Bon 100 zł?Bo w potwierdzenie pisze że zgłoszenie bierze udział w losowaniu auta pomimo iż się nie wygrało karty 100 zł.?

Chodzi o wybór nagrody głównej. Albo kasa albo auto.

I znów będę mieć dylemat... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6654860 Napisano: 06.11.2019 16:58:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

mia napisał(a):

A czy ktoś może wie, po ile są dezodoranty Fa w Kauflandzie? emotka
Bo w sumie jako zakup tylko to mnie interesuje, i nie wiem, czy zajeżdżać tam po drodze, czy nie...

8.99 zł

O kuźwa... emotka
Dzięki! emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mia

#6654857 Napisano: 06.11.2019 16:53:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś może wie, po ile są dezodoranty Fa w Kauflandzie?emotka
Bo w sumie jako zakup tylko to mnie interesuje, i nie wiem, czy zajeżdżać tam po drodze, czy nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6654554 Napisano: 05.11.2019 19:10:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to loteria Nivea Men zaliczona - 0/2. Mąż ma nowy szampon + krem do golenia i chwatit. emotka
Dodatkowo do towarzystwa Majonez Kielecki i Velvet - po 0/1. Jak hurt to hurt. emotka
Czyli miesiąc nowy, ale wszystko po staremu... Wyświetl w wątku >>

mia

#6654213 Napisano: 04.11.2019 22:54:02 w Pomoc potrzebującym!
Tyle jest tych nieszczęść, że nie wiadomo, gdzie cegiełkę dołożyć... emotka
https://www.siepomaga.pl/igusia
W każdym razie kto może, dołóżcie, bo nagłośnienie w TVN na razie chyba zbyt wiele nie pomogło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6654152 Napisano: 04.11.2019 19:45:50 w Oddam za darmo
0 0

mia

#6654147 Napisano: 04.11.2019 19:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ten szacowny Wawel ITM to ma jakieś ograniczenia w znakach? emotka
(Wolałabym, żeby tak - bo chce mi się spać, czyli zwijać a nie rozwijać... emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6653898 Napisano: 04.11.2019 08:45:23 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy na konkurs Odkryj bogactwo przyjemnosci w Kaufland można kupić produkty Fa? 

Obawiam się, że nie. emotka Te cholery w regulaminie dały Schwarzkopf &Henkel, a nie Schwarzkopf  lub Henkel...

Przecież FA to nic innego jak Schwarzkopf &Henkel więc o co kaman? (przynajmniej mydło w płynie).

Ty masz święta rację, kobito! emotka emotka Obejrzałam mój dezodorant Fa i jest na nim Schwarzkopf &Henkel! emotka
Kierowałam się jakimś spisem produktów w necie i były same do włosów. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mia

#6653853 Napisano: 03.11.2019 20:44:15 w Pomoc potrzebującym!
barszcz napisał(a):

https://www.siepomaga.pl/kasia 
Bardzo proszę o pomoc wojowniczce z mojej Łodzi.Jeśli nie moźesz wpłacić, to udostępnij
Kochani!Może zalegają Wam jakieś nagrody?Zapraszam do grupy licutacji dla Kasi-można wystawić, licytować, udostępnić..po prostu można uratować Kasi życie
https://www.faceb...ups/334120407421928/

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 barszcz 0

mia

#6653851 Napisano: 03.11.2019 20:29:23 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Czy na konkurs Odkryj bogactwo przyjemnosci w Kaufland można kupić produkty Fa? 

Obawiam się, że nie. emotka Te cholery w regulaminie dały Schwarzkopf &Henkel, a nie Schwarzkopf  lub Henkel... Wyświetl w wątku >>