Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6697945 Napisano: 20.04.2020 17:03:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Bliskiej mi osobie wpadł bon za hasło na 157 znaków wpisanych do formularza na www (nie wliczając do tego imienia ani nazwiska). Zatem jeszcze raz powtarzam, nie wiem czy faktycznie nie brali takich zgłoszeń pod uwagę i to wyróżnienie było przeoczeniem z ich strony...czy jednak imię i nazwisko nie miało żadnego znaczenia w ilości użytych znaków.

Może nie miało znaczenia. Przy konkursach bez nr paragonu konkurencja zawsze jest spora

A tam nie podawało się numeru paragonu??? emotka Matko, ja dzisiaj jestem mistrzem. Dobrze, że mi była kawa potrzebna, choć niekoniecznie z Dino. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697940 Napisano: 20.04.2020 16:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

asie90 napisał(a):

Aż sprawdziłam, nieświadomie moje wygrane zgłoszenie ma mniej niż 160 łącznie z imieniem i nazwiskiem, ale byłoby to przedziwne, bo formularz pozwalał na dokładnie 160 znaków w dużym okienku i przychodził mail potwierdzający zgłoszenie emotka

Rzeczywiście w regulaminie napisane jest, że zgłoszenie przez stronę max 160 znaków łącznie z imieniem i nazwiskiem....

Ale tam się chyba osobno uzupełniało imię i nazwisko, tak? Ja już nie pamiętam jak wyglądal ten formularz... Czyli sama sobie powinnam odjąć od tych 160 znaków swoje imię i nazwisko?:D

Osobno było imię i nazwisko. U mnie wszystkie zgłoszenia poszły prawie na max znaków  emotka . Też zero trafień mam  emotka . Konkursowa Grażyna  emotka

Aha. emotka Supcio. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697668 Napisano: 19.04.2020 11:47:17 w Pomocy!!!!
sssylwiaaa napisał(a):

sssylwiaaa napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Może ktoś zechce wpacić mi symboliczny grosik? https://zrzutka.pl/tghk42

Bardzo dziękuję za pierwszą wpłatę  emotka emotka  To dla mnie wiele znaczy. w Ludziach dobrej woli siła.
Mógłby ktoś na fb udostępnić, ja fb nie posiadam.

Podpinam się i w imieniu chochliczki proszę o wsparcie finansowe dla Ani oraz o udostępnianie na Facebooku. Jest nas tutaj tyle, pomagajmy ️️️  emotka

Kochani, udostępniajcie proszę, pomóżmy Ani w tym trudnym czasie! Przekażcie informację dalej!  emotka   emotka

Tak ino podbijam... Jest już połowa. emotka
Jeszcze tylko drugie pół! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697566 Napisano: 18.04.2020 14:10:10 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
bubba napisał(a):

mia napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, gdzie kupujecie Staropolankę?

Kaufland 1.39 

A czy w Kauflandzie widział ktoś też Staropolankę w małych butelkach (0,5 lub 0,33)? emotka
Będę przejeżdżać kolo Kauflanda, ale nie mam ochoty stać w kilometrowej kolejce, po to żeby sprawdzić, że nie mają takiej... emotka

widzialam takie w szklanych, małych butelkach. Cena chyba 1.39 zł

Super, bardzo by mi to pasowało - mogą być i szklane. Mam nadzieję, że w moim też będą.
Dzięki! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6697561 Napisano: 18.04.2020 13:49:31 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mama-l-k-m napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Hej, gdzie kupujecie Staropolankę?

Kaufland 1.39 

A czy w Kauflandzie widział ktoś też Staropolankę w małych butelkach (0,5 lub 0,33)? emotka
Będę przejeżdżać kolo Kauflanda, ale nie mam ochoty stać w kilometrowej kolejce, po to żeby sprawdzić, że nie mają takiej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6697418 Napisano: 17.04.2020 15:48:02 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

Jakie produkty pudliszki w lidlu wychodza najtaniej ?

U mnie w najbliższym Lidlu dwa koncentraty pomidorowe -  2 x 2.99.
Doopy nie urywa, ale ani groszku, ani kukurydzy nie było. Może w innych Lidlach jest większy wybór, ale na razie się nie wybieram.

A ja z kolei zapytam o Valbon - czy jest gdzieś w niższych cenach niż 7 zł z kawałkiem? Wyświetl w wątku >>

mia

#6697219 Napisano: 16.04.2020 20:33:07 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że otworzą parki i lasy (szczególnie lasy), bo w czterech ścianach można już świra dostać. emotka
Ciekawe, co z plażami?... Ale w sumie, jak las(-ek) jest koło plaży, to jakoś się tam myknie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6697100 Napisano: 16.04.2020 12:30:56 w Pomocy!!!!
chochliczka napisał(a):

Może ktoś zechce wpacić mi symboliczny grosik? https://zrzutka.pl/tghk42

Bardzo dziękuję za pierwszą wpłatę  emotka emotka  To dla mnie wiele znaczy. w Ludziach dobrej woli siła.
Mógłby ktoś na fb udostępnić, ja fb nie posiadam.

Udostępniłam rano.  Jest już odzew znajomych.emotka
(I symboliczny grosik ode mnie też. emotka ) Wyświetl w wątku >>

mia

#6695648 Napisano: 08.04.2020 12:56:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Walizka z Milki - DPD. Wcześniej rano był sms o dostawie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6694968 Napisano: 05.04.2020 14:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

danaaa napisał(a):

Szukam informacji, jaki jest wydruk na paragonie Persil BIEDRONKA z dyskami, na konkurs gdzie trzeba bylo kupić 2 opakowania dyskówi lub 2 żele  Persil.
Mam paragon z kapsułkiami i nie wiem czy jest sens taki odsyłać  emotka

KapsPersilDisc28

O, cholera, czyli jak ja mam kapsułki KapsPersil40 to po nagrodzie? emotka
Trudno, i tak odesłałam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6694909 Napisano: 04.04.2020 21:23:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, jak ktoś... do tej pory nie nauczył się cytować postów.
Wkurza mnie, jak ktoś... ma fioła na punkcie antykomunizmu i teorii spiskowych
Wkurza mnie, jak ktoś... rzuca hasłami, o których nie ma większego pojęcia.
Wkurza mnie demagogia.
Lecz nade wszystko wkurza mnie chyba fanatyzm, nawet ten niby pozytywny.

To tak w temacie przejrzenia kilku stron wstecz w paru wątkach. I nie, na pewno to wszystko powyżej, nie tyczy się jednej osoby (ani nawet nie dwóch). Byłoby zbyt pięknie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mia

#6694439 Napisano: 02.04.2020 16:25:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fantagiro napisał(a):

luk1990 napisał(a):

mia napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

Chyba Santander nie zakochał się w moim wierszu..

U mnie akurat proza, ale skutek ten sam. Odczekam jeszcze do końca dnia, i wycofuję wszystkie moje zgody. emotka

Na tyle nagród nawet bonik na 100zł by nie wpadł ? a taki byłem dumny z mojego dzieła- no nic- to czekamy na razie dalej razem emotka  Powodzenia !!!

..i ja wszystko odfajkuję emotka .
Dwie godzinki nad przepisem i 1/2 butelczyny donPATIKO ...sobace w  **pe emotka

To nie powinno być w tym temacie, ale przed momentem mail od Santandera - 100 zł do pyszne.pl   emotka
A zgody w swoim czasie i tak odfajkuję...emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6694353 Napisano: 02.04.2020 12:24:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nieprzytomna napisał(a):

Chyba Santander nie zakochał się w moim wierszu..

U mnie akurat proza, ale skutek ten sam. Odczekam jeszcze do końca dnia, i wycofuję wszystkie moje zgody. emotka Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

mia

#6694247 Napisano: 01.04.2020 23:43:38 w Czy informują/ informowali?
werix7 napisał(a):

Czy informowali o wynikach konkursu Santander „Pyszna oferta banku online”?

Na stronie jest taka informacja:
Najlepsze i wyróżnione odpowiedzi nagrodzimy bonami na Pyszne.pl. Bony wyślemy do Was mailem najpóźniej do 3 kwietnia. Sprawdzajcie swoje skrzynki pocztowe (w tym zakładkę spam). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6694161 Napisano: 01.04.2020 16:56:18 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj wszystko, chyba od kilku dni się kumulowało: to, że kilka osób przy sprzedaży paragonów nawet jednym słowem nie odpowiedziały na pytanie, przecież można powiedzieć też "nie".  To, że starłam się bliskiej osobie kupić taniej ekspres do kawy i się nie udało. To, że się martwię o kogoś, kto jest na przymusowej kwarantannie... Rozryczałam się jak bóbr... 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6693553 Napisano: 30.03.2020 21:11:51 w Paragony na trwające konkursy
kameleon1982 napisał(a):

Kupię paragon na kończący się dzis konkurs:

• Nagrody za oszczędzanie wody - Makro

Weź pod uwagę, że potencjalna nagroda przyjdzie do osoby, która sprzeda Ci paragon (do właściciela karty Makro). Wyświetl w wątku >>

mia

#6693533 Napisano: 30.03.2020 19:17:55 w Wkurza mnie...
Pada śnieżek, pada - święta zapowiada... emotka
Od razu widać, że czas letni mamy od wczoraj. Wyświetl w wątku >>

mia

#6693510 Napisano: 30.03.2020 17:56:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

FBilona napisał(a):

Najnowsze wiadomości : (...) i hit, są plany zamknięcia na święta miast

O jakie miasta chodzi? Skąd to info? I co to w praktyce oznacza?

I co to oznaczałoby na święta? Sobota-poniedziałek? Niedziela-poniedziałek? Piątek-wtorek? emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mia

#6693415 Napisano: 30.03.2020 12:19:18 w Informują
Informują z Konkurs "Silan - zapach ubrań, perfumy dla Ciebie!" DINO

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

mia

#6693344 Napisano: 29.03.2020 23:57:09 w SZUKAM....
gosiaczeq napisał(a):

ja mialam karte do smyka podarunkowa i nie dało się zrobić zakupów online emotka pisałam do nich..wyjasniali tyle czasu i nie wyjasnili emotka .
byc moze to ten sam problem, bo zapewne zakupy online teraz

Dzięki - to mnie mało pociesza. emotka
Ale kurcze, tyle osób teraz wygrało z Coccolino i nikt by nie pisał, że coś nie tak?... Wyświetl w wątku >>
0 0