Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6704007 Napisano: 19.05.2020 21:20:45 w Biedronka
domika napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy u Was w biedronce są żele Bref czy tylko kostki Bref?

I jedno i drugie, ale w przypadku tego konkursu to chyba obojętne co się kupi ?

Dla konkursu obojętne, ale dla kupującego niekoniecznie... emotka
U mnie w jednej Biedronce były też żele, ale generalnie faktycznie przewaga kostek. Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

mia

#6703827 Napisano: 19.05.2020 09:24:31 w NA CO CZEKAMY?
pikawka napisał(a):

Może ktoś dopisać jeszcze palmolive Lidl  emotka

Nie no, proszę nie dopisujcie konkursów, które trwają. Równie dobrze można dopisać Pudliszki i Heinza z Lidla, i kopę innych. emotka
W tym wątku miały być podawane konkursy zakończone.
A tak, to człowiek tu wchodzi i włosy mu stają dęba na głowie, że znów kolejny paragon poszedł w diabły, bo o jakimś konkursie zapomniał. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6703725 Napisano: 18.05.2020 17:15:25 w NA CO CZEKAMY?
pikawka napisał(a):

(...)
do 01.07 (17.06 + 10 d.r.) Milka

Jaka Milka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6703532 Napisano: 17.05.2020 23:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy ktoś też ma problemy ze stroną avanti- lipton?

A co to za konkurs?

Zapewne ten:  https://www.e-kon...ak.html#.XsGzhzngodU Wyświetl w wątku >>

mia

#6703289 Napisano: 15.05.2020 19:51:41 w Pomoc potrzebującym!
@gnieszk@ napisał(a):

Zachęcam do wpłaty choć kilku złotych.
Dużo już zebrano, dużo wciąż brakuje...
https://www.siepomaga.pl/wojtus

Podbijam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6702313 Napisano: 11.05.2020 13:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Nairobii (konkurs w Hebe) wysyłali jakieś potwierdzenia otrzymania danych?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6702130 Napisano: 10.05.2020 15:28:41 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Właśnie dostałam informację, że nasz ksiądz organizuje za tydzień  OBOWIAZKOWE spotkanie z dziećmi komunijnymi i rodzicami. Sama grupa dzieci i rodziców to ponad 100 osób. Najpierw mamy być na mszy, gdzie bedzie na pewno z 50 innych ludzi. Coś mi się tu nie zgadza w obliczeniach ????

Jeśli macie kościół wielkości katedry Notre Dame, czemu nie? emotka

A swoją drogą, gdzieś już podobne akcje były:
https://wiadomosc...eta-juz-10-maja.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6702116 Napisano: 10.05.2020 13:57:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Uparłam się na Warkę i w związku z tym przeszukałam profil na facebook-u. Ludzie wstawiają swoje wygrane zgłoszenia. Gdyby ktoś też chciał poczytać.

Warka mnie zgrzewa, udziału nie biorę, ale poczytać było warto! emotka emotka

A i proponuję od razu dla chętnych (darmo!):
Ślę ci mężu miły w darze, Warkę w cudnym zgrzewki wymiarze. Bo gdy piwko z kija leje się do ryja, brzuszek rośnie nam radośnie, a dusza śpiewa o wiośnie!
Plus jeszcze parę błędów można dodać, dla okrasy. Wietrzę duże szanse wygranej. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6702001 Napisano: 09.05.2020 13:39:02 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

pikawka napisał(a):

Usłyszałam całkiem niedawno, że powaga przychodzi z wiekiem... Nie, nie przychodzi  emotka

Fakt... ale może chodziło o wieko trumny? emotka    (...)

emotka You made my day!!! Wyświetl w wątku >>

mia

#6700370 Napisano: 01.05.2020 12:20:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

patyk napisał(a):

Poprawcie mnie jeśli się mylę ale rzuciłam okiem na regulamin i tam są etapy dzienne, zaczynając od 1.05
Czyli co? Znowu konkurs gdzie psipadkiem ktoś zapomniał o dniu wolnym w którym nie da się zrobić zakupów... 

w regulaminie jest przeciez podane 

2.10 Sklepy konkursowe – dowolna drogeria sieci Rossmann (stacjonarna lub internetowa) na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w której można dokonać zakupu promocyjnego;

a jaki numer paragonu lub faktury podasz? Fakturę dostajesz od razu?

Paragon dostaje się wraz z produktami przy odbiorze, więc delikatnie mówiąc kicha. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6699930 Napisano: 29.04.2020 11:17:43 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Wysyłałam paczkomatem nieregularne paczki i nie miałam nigdy problemów. Natomiast nie wiem czy to szczęście czy norma emotka
W swej beztrosce byłam przekonana, że te wymiary są tylko po to, żeby paczka zmieściła się do danej skrytki.

a co chcesz wyslac, i jaki bedzie mialo ksztalt? wg mnie moze byc dowolny, byle sie w skrytce miescilo....

Też mam taką nadzieję. Sztućce (wielkie) do grilla, są w takim "usztywniaczu" kartonowym niestety tylko. emotka Długie to to jest (ponad 50 cm), i nie mam takiego pudła w domu.
Mam zamiar to owinąć grubo folią bąbelkową (na kształt baleronu emotka ) i potem streczem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6699920 Napisano: 29.04.2020 10:48:49 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

mia napisał(a):

Czy przesyłka przeznaczona do paczkomatu, musi mieć kształt regularny? emotka
Wiem, że kiedyś mogła mieć dowolną formę (byle się mieściła) i owinięta być w stretch - a nie mogę znaleźć, jak jest teraz. Zależy mi na czasie, bo dzisiaj muszę wysłać.

Paczka paczkomatowa
  • gabaryt A – maksymalne wymiary 8 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg;
  • gabaryt B – maksymalne wymiary 19 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg;
  • gabaryt C – maksymalne wymiary 41 X 38 X 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.

Kochana, to wiem doskonale. emotka
Chodzi mi o to, czy rzeczona paczka mieszcząc się w podanych wymiarach, może być np. tubą? U większości kurierów nie - w sensie, że opłaty rosną drastycznie...
Tu niby nie ma zróżnicowania cen (lub raczej nie widać), ale żeby potem mi nagle dopłata od przewoźnika 50 zł nie przyszła... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6699913 Napisano: 29.04.2020 10:37:18 w SZUKAM....
Czy przesyłka przeznaczona do paczkomatu, musi mieć kształt regularny?emotka
Wiem, że kiedyś mogła mieć dowolną formę (byle się mieściła) i owinięta być w stretch - a nie mogę znaleźć, jak jest teraz. Zależy mi na czasie, bo dzisiaj muszę wysłać. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6699838 Napisano: 28.04.2020 20:23:29 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Siedzę w domu jak szczur w norze emotka  Po 9 godzinach pracy zdalnej musiałam dzisiaj przejść się przewietrzyć.
I wiecie, że było pełno ludzi - głównie na boisku - a tylko 20% miało maseczki?
Czy jest jakieś zwolnienie z gromadzenia się i z noszenia masek, o którym nie wiem?

Od dawna jest. Dla niewydolnych umysłowo i dzieci do lat 4. Wyświetl w wątku >>

mia

#6699776 Napisano: 28.04.2020 15:00:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

patyk napisał(a):

Dobra wąteczku, u mnie będzie konkret. Potrzebuję 100 tysięcy emotka
Przyjmujesz wyzwanie?
Nie musi wpaść z jednego konkursu, może być z kilku, ważne żeby się uzbierało do końca roku  emotka

Ja się dołączam, mi styknie na dzień dzisiejszy 10 tyś emotka byłoby miło  emotka

No to rzymskim targiem, mnie by się 50 tys. przydało.emotka
Chociaż szczerze, to każdą kwotę chętnie przyjmę.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6699684 Napisano: 28.04.2020 11:14:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Potraficie wysłać ten formularz Lays? Mi odrzuca ;/

Odrzuca, pewnie jakiś błąd u nich.
Spokojnie, naprawią - jest czas. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

mia

#6698458 Napisano: 22.04.2020 12:30:33 w Pomoc potrzebującym!
Jak zapewne wszyscy wiedzą, płonie Biebrzański Park Narodowy. emotka
To oczywista paranoja, ale dyrektor Biebrzańskiego Parku Narodowego zmuszony jest prosić o wsparcie finansowe dla strażaków... emotka
Konto, na które można wpłacać środki: Bank BGK 31 1130 1059 0017 3397 2620 0016 (wpłaty tytułem: "darowizna pożar 2020"). Wyświetl w wątku >>

mia

#6697963 Napisano: 20.04.2020 18:51:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Ja chyba jestem zwyczajnie zbyt leniwa na to, żeby dbać o trawę i kwiaty nieprzydatne. Gdybym miała koncek placu, to bym se nasadziła mnóstwo cukinii i żarłabym ją do końca świata i jeden dzień dłużej emotka

Kwiaty w ogródku nieprzydatne? Joan, poniosło Cię trochę. emotka Nawet zapracowane kobity wiejskie, po całej robocie w warzywniaku (i na polu!) siały pod domem maciejkę i sadziły malwy. Malwy, ostróżki i rudbekie, to przecież kwiaty (dawnej) wsi!

To na tej zasadzie i ptaki śpiewające nam za oknem są nieprzydatne, a ino kury, bo można je zjeść. emotka
Tak, wiem, że jesteś wege, ale porównanie się samo nasuwa... Wyświetl w wątku >>

mia