Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6718200 Napisano: 27.07.2020 11:27:46 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

kermit napisał(a):

Powinno być w ustawieniach coś w stylu kto może dodawać posty na Twojej osi czasu.

niestety, w ustawieniach, na osi czasu, mogą pisać tylko znajomi lub on sam, i nawet nie ma opcji, by wybrać publiczne emotka  W innych punktach różnych ustawień było dużo możliwości do edytowanie, a tu tylko te dwa. Nie rozumiem, jak to działa. Nie wiem, jak edytować, by zrobić publiczne, ech:( trudno, ale bardzo dziękuję za wszelkie próby. A życzenia po prostu mu przekażę emotka  dziękuję.

Popatrz, co napisałam wyżej. Jesteś przecież znajomą? emotka Złóż mu życzenia i zobaczymy, czy do Twojego postu da się dopisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6718199 Napisano: 27.07.2020 11:26:25 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

delvitto napisał(a):

kochani, od wczoraj doszło do Adriana 7 życzeń emotka  bardzo dziękuję, i czekam do poniedziałku, wtedy podłożę je do skrzynki, i wyślę go po listy, bo niby zapomniałam sprawdzić pocztę,,, Może coś jeszcze dojdzie emotka  a wyjmowanie tylu kartek ze skrzynki, to sama przyjemność  emotka  nie mogę się doczekać jego miny:) to będzie miły dzień, i jest w tym Wasza zasługa emotka

Chcemy dodać życzenia na FB ale jak to zrobić? Czy czasem Adrian nie ma w ustawieniach zaznaczone że tylko znajomi mogą dodawać na osi czasu? Może ktoś pomoże. Jak to zrobić?

Myślałam po prostu o wysłaniu wiadomości prywatnej z życzeniami. Na osi czasu, to nawet nie mam pojęcia jak to zrobić u kogoś. Ale jeśli ktoś poda jakiś sposób, to chętnie skorzystam.

Tylko od nas będą trafiać do folderu "Inne"

Wiem, ale to jeszcze może delvitto w jakiś sposób zasugerować mu przejrzenie wiadomości...
Ale przyszedł mi do głowy lepszy pomysł:
Gdyby delvitto na jego osi czasu napisała post z życzeniami, to sądzę, że wtedy do Jej postu moglibyśmy dodawać swoje komentarze/życzenia. I byłoby to nawet z sensem, a nie tak "ni z gruszki, ni z pietruszki". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6718179 Napisano: 27.07.2020 10:45:58 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

delvitto napisał(a):

kochani, od wczoraj doszło do Adriana 7 życzeń emotka  bardzo dziękuję, i czekam do poniedziałku, wtedy podłożę je do skrzynki, i wyślę go po listy, bo niby zapomniałam sprawdzić pocztę,,, Może coś jeszcze dojdzie emotka  a wyjmowanie tylu kartek ze skrzynki, to sama przyjemność  emotka  nie mogę się doczekać jego miny:) to będzie miły dzień, i jest w tym Wasza zasługa emotka

Chcemy dodać życzenia na FB ale jak to zrobić? Czy czasem Adrian nie ma w ustawieniach zaznaczone że tylko znajomi mogą dodawać na osi czasu? Może ktoś pomoże. Jak to zrobić?

Myślałam po prostu o wysłaniu wiadomości prywatnej z życzeniami. Na osi czasu, to nawet nie mam pojęcia jak to zrobić u kogoś. Ale jeśli ktoś poda jakiś sposób, to chętnie skorzystam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6717895 Napisano: 24.07.2020 16:46:13 w WC - rozmowy o wszystkim
delvitto napisał(a):

angie222 napisał(a):

Delvitto, chętnie prześlę kartkę. Czy mogłabyś napisać co nieco o zainteresowaniach syna, aby treść pocztówki była dla niego ciekawa? 

Bardzo trafne pytanie, a ja sama o tym nie pomyślałam, bo cokolwiek by dostał, to byłoby super emotka
Ale jeśli już, miłością jego życia jest Super Mario Bros,  nawet w sobotę kupił sobie kinder jajko, bo tam jest teraz na to akcja emotka  A ponadto uwielbia tramwaje. Na wakacje gdy wyjeżdżaliśmy, to tylko tam, gdzie mogą być, by sobie pojeździł, zawsze jest wtedy w niezrozumiały dla mnie sposób jakiś taki... dumny, że jedzie tramwajem. Ma bzika na punkcie gołębi, zbiera resztki pieczywa i dokarmia je, lubi pszczoły, wyszukuje je wśród roślin, i robi im fotki. Lubi czytać taki dwumiesięcznik "Świat Wiedzy", i stamtąd czerpie różne ciekawe informacje, natomiast języka literackiego nie rozumie, więc za zwykłe książki raczej nie sięga. Dba o ekologię, i przyznam, że to on w domu pilnuje sortowania śmieci. Jego marzenie to mieć własne studio produkcji filmów animowanych, chociaż nie do końca wie, co i jak by tam robił, uważa, że miałby doradców. Ogólnie, jest ciekawy świata. w sklepie sprawdza w aplikacji, które produkty są polskie, by tylko te kupować. No i chciałby mieć kiedyś żonę i dzieci. To tylko tak przyszło mi do głowy na szybko, by w jakiś sposób opisać Adriana.

Za późno przeczytałam Twój post, żeby wysłać kartkę, ale bardzo chętnie dorzucę się do życzeń na FB! emotka
Pozdrawiam ciepłoemotka - mój syn też w tym roku kończy 30 lat, tylko we wrześniu. I jego marzeniem pewnie też jest własna rodzina (o tym nawet nie mówi), ale przede wszystkim zdrowie. I żeby choć jeden dzień minął bez bólu. emotka Więc bardzo dobrze Cię rozumiem. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6717023 Napisano: 20.07.2020 19:01:01 w Dziś cieszę się z.....
Dzisiaj osobiście wszystko mam pod górkę, więc niby nie ten top, ale ogromnie się cieszę, że już prawie koniec:
Nadia 99,12 % !emotka
https://www.siepo...dUsjpEvDJIPchfMrtasU
Teraz tylko trzymać kciuki za udaną operację i koniec męczarni! emotka

I dziękuję wszystkim z forum, którzy się do tego przyczynili, a pozostałym za cierpliwość odnośnie mojego "spamowania".emotka emotka
P.S.
Nie, nie znam tej dziewczynki. Wyświetl w wątku >>

mia

#6716702 Napisano: 19.07.2020 10:51:42 w Pomoc potrzebującym!
Nadia... emotka
https://www.siepo...XgV1JyuaQ1vUfz_1FtOQ

Brakuje już tylko niecałe 4%! emotka Ale został tez tylko 1 dzień... emotka
Pomóż, udostępnij, przeczytaj... Zrób cokolwiek. emotka

Edit.
Już tylko 3%...emotka
Wyświetl w wątku >>

mia

#6716392 Napisano: 17.07.2020 10:52:38 w Informują
Informują z Loteria "Smak, który czeka na wygraną"

Rodzaj powiadomienia: Przed chwilą sms
Dodatkowe informacje:
Dzienna z 10 lub 11 lipca (nie pamiętam, którego dnia wysłałam). Wyświetl w wątku >>

mia

#6716193 Napisano: 16.07.2020 11:16:19 w skojarzenia
brak wolności - reżim Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6716192 Napisano: 16.07.2020 11:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

a orientuje się ktoś jak z gwarancją na słuchawki jbl z Discreet?

Podbijam - i dokładam takie samo pytanie o słuchawki Minionki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6715926 Napisano: 15.07.2020 09:31:10 w SZUKAM....
Czy ktoś wie, jak wygląda kwestia gwarancji słuchawek z Minionek? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6715593 Napisano: 13.07.2020 17:05:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
anialistopad napisał(a):

Chester w pelerynce i okularach email o 16:41 (zagrałam ot tak sobie na znaleziony paragon)

Bo tam chyba każdy wygrywa... tylko kwestia, którą maskotkę. emotka U mnie też wygrana - dziękuję za paragon! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6715448 Napisano: 13.07.2020 08:27:48 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

Nadia...
https://www.siepo...XgV1JyuaQ1vUfz_1FtOQ

Jeszcze brakuje tylko i aż niecałe12%! emotka Pomóż, udostępnij, przeczytaj... Zrób cokolwiek. emotka

Ponawiam + aktualizacja.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6715336 Napisano: 12.07.2020 10:14:38 w Smolar
FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Czy miał ktoś taką sytuację, że zgłaszał kod z Balcerzaka i wyskoczyło, że ten kod niby już został wykorzystany? emotka

Tak! Chociaż kod dopiero co kupiony, zgłosiłam sprawę, kazali przysłać oryginał Opakowania, po jakimś czasie pytałam czy sprawa wyjaśniona, odpisali ze badają sprawę a między czasie dali mi nowy kod

Chyba ocipieli! emotka Przesłać to im mogę zdjęcie opakowania, a co do kodu niech lepiej przetrzepią swoją bazę.
PS.
Dzięki za odpowiedź.emotka Jak będę mieć czas, walnę do nich maila.
Na razie kończę z Balcerzakiem. Mogli zakryte te kody dać. emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

mia

#6715319 Napisano: 11.07.2020 23:02:05 w Smolar
Czy miał ktoś taką sytuację, że zgłaszał kod z Balcerzaka i wyskoczyło, że ten kod niby już został wykorzystany? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6715312 Napisano: 11.07.2020 21:54:33 w Pomocy!!!!
malmika napisał(a):

Cześć!
Mam takie pytanie - czy na wygrane nagrody obowiązuje gwarancja, skoro nie mamy paragonu/faktury? Czy ktoś z Was kiedykolwiek reklamował wygrany towar? emotka  

Jeśli masz protokół przekazania nagrody, to w wielu przypadków serwisy uznanej firmy (np. Samsung, Lenovo, Bosch) traktują to jak paragon. Data gwarancji jest wtedy liczona od daty przekazania na protokole.
Jeśli nie masz nic, to cienko, chyba że gwarancja leci od momentu uruchomienia sprzętu (np. Apple).
P.S.
Z reklamacjami u organizatora jest różnie - mąż np. swego czasu wywalczył sobie nowiutki smartfon u Grafa (ech, nostalgia!... emotka )  w zamian za zepsuty nawet bez odsyłania sprzętu, ale jakaś pierońska agencja InCubi (chyba tak się zwali) od Tchibo na temat gwarancji miała tylko jedną śpiewkę "Jakby coś się działo, to odeśle pani sprzęt do nas". Szczęśliwie nic się nie działo. emotka Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

mia

#6715290 Napisano: 11.07.2020 19:19:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia5 napisał(a):

Proszę o pomoc czy numer kasy fiskalnej na paragonie z carrefour to ten numer przed kodem kreskowym czyli np.  BGI 154....(8 cyfr). Chodzi mi o konkurs ETI.

Ilość cyfr może być różna w zależności od sklepu. Zawsze jednak są one poprzedzone trzema literami (np. BCY 12345678).
Więc na 99% to jest ten numer (litery tez trzeba wpisać!). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6715283 Napisano: 11.07.2020 18:56:27 w Oddam za darmo
Kod z Visy do Ali-coś-tam został dodany do bazarku -> http://www.e-konkursy.info/bazarek Wyświetl w wątku >>

mia

#6714638 Napisano: 08.07.2020 15:46:41 w Giełda Kodów ; )
Mam: Kody z Visy (rabatowe do AliExpress oraz na przekąski z Żabki).
Wymienię na: kody z Żywca lub Kozel. Ewentualnie jakieś paragony loteryjne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6714296 Napisano: 06.07.2020 18:30:36 w Dziś cieszę się z.....
Właśnie takie chwile w pomaganiu są najpiękniejsze!
Dzięki Tobie na zbiórce "Pół miliona za życie dziecka️Szymonek ma 11 miesięcy i śmiertelny nowotwór... Ratujmy go!" jest już 100% potrzebnych środków!

emotka
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego i zdzierżyli moje linki w "Pomóż!". emotka emotka

A żeby nie być gołosłownym, wciąż czeka na swoje 100% Nadia. Tylko że akurat to 100% tworzy się z wielkim bólem, dosłownie i w przenośni...
https://www.siepo...0RzrsEM2x0QFEnRaPTSQ Wyświetl w wątku >>

mia

#6712912 Napisano: 30.06.2020 10:26:04 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

I tu, i tu brakuje niewiele. Wystarczy wpłacić po kilka złotych, byle tylko wpłacić... Bo czasu też już jest niewiele.

Pomóż... emotka emotka

Jeden dzień do końca. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0