Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6730520 Napisano: 21.09.2020 12:11:47 w Dziś cieszę się z.....
Wreszcie, po 10 latach nerwówek i zatrudniania z roku na rok, umowa o pracę na czas nieokreślony! emotka
Jak się coś ogólnie nie walnie (a ten rok niestety pokazuje, że może emotka ), to powinnam mieć spokój już do emerytury.emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6730046 Napisano: 18.09.2020 14:21:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
androm napisał(a):

Daj wątku coś takiego, że krzyknę: wow!

Przeczytałam, że krzyknę: won! emotka
A w temacie, to... to już nudne. O wow nawet nie wspominam. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6729512 Napisano: 16.09.2020 14:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

Na te słuchawki od Avanti (Pepsi Stokrotka) to my pocztą tradycyjną odsyłamy? emotka
Myślałam, że tylko na lepsze nagrody...

No niestety, Karlsbad i Avanti wrócili do wysyłki paragonów i oświadczeń pocztą emotka

Właśnie widzę. emotka A ja genialnie na ten sam paragon wzięłam E, który już zgłosiłam do loterii. emotka
Teraz ciekawe, czy odeślą mi paragon z powrotem, jak poproszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6729463 Napisano: 16.09.2020 11:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na te słuchawki od Avanti (Pepsi Stokrotka) to my pocztą tradycyjną odsyłamy? emotka
Myślałam, że tylko na lepsze nagrody... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6729200 Napisano: 15.09.2020 13:39:13 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pepsi&lays stokrotka. Do którego dnia poinformowali?  emotka

Chyba tylko za 1 dzień.

Na pewno za sobotę 12.09 było info. emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

mia

#6728151 Napisano: 10.09.2020 10:38:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

nkba napisał(a):

madllen napisał(a):

nkba napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

bon był od członka rodziny,takiego zapisu w regulaminie nie widziałam emotka

par.5 pkt. 1 ppkt a) nie mogę wkleić ale regulamin jest na stronie loterii. 

hmm w tym kontekście zastanawiam się jaką rację bytu ma sprzedaż bonów z tego konkursu ... emotka

też się nad tym zastanawiałam...

A mnie bardziej zastanawia, na jakiej podstawie Agencja przekazała dane do sklepu? Był taki zapis w regulaminie? Udziału nie brałem, więc nie wiem.

Był taki zapis w regulaminie, z informacją, że będzie egzekwowany. Dlatego grałam ze świadomością, że gram na "na własne potrzeby", a sprzedaż odpada.
Może ludzie to sprzedają na zasadzie, że trzeba podać nazwisko właściciela bonu (laureata) przy zakupie, tylko adres inny... Nie wiem. Trochę uciążliwe, ale się da. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6727579 Napisano: 07.09.2020 23:36:18 w Biedronka
frodo napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Macie zwrotki z bref? emotka

Własnie wysłałam i nie ma zwrotki emotka

Dokładnie. Klasyka. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6727481 Napisano: 07.09.2020 17:11:06 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

dostaliscie juz pozytywna weryfikacje z Okocimskich Wariantow Lewiatan z i etapu?

Cisza na horyzoncie. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mia

#6727446 Napisano: 07.09.2020 14:44:16 w PLAGIATY
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Im więcej tłumaczenia, tym większa niechęć  do tej osoby.

Chyba stracił wielu fanów, skoro szuka nowych serduszkując zdjęcia konkursowe na IG emotka

Czekam, będzie się chwalic termomixem... emotka

Już się chwalił. emotka Pięknym, tłustym kartonem. Uj wie, co w nim było, ale sugestia była, że kryje się tam termomix. Czy owy? Nie wiadomo.
P.S.
Nie mam pojęcia dlaczego na FB czasem wyskakuje mi razem z innymi jakimiś stronami z doopy jego relacja - jak z gościem mam tyle wspólnego, że mi swego czasu wysłał zaproszenie, którego nie przyjęłam. emotka emotka
Ale fejzbuk chyba na zawsze pozostanie dla mnie nieodgadniony. W sumie może i dobrze. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6727374 Napisano: 07.09.2020 11:52:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki za odpowiedzi. emotka

A, i kolejne pytanie:
Czy ktoś jeszcze czeka na słuchawki z Minionek/Nestle, czy powinnam się im przypomnieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6727367 Napisano: 07.09.2020 11:45:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Bic Biedronka nadal nie dochodzą zwrotki? Bo nie wiem, czy słać smsy w wirtualną przestrzeń... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6727162 Napisano: 06.09.2020 00:00:07 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Nie nieprawda, bo zgodnie z przepisami nadawcą listu nie mogą być dwie osoby, takie coś przechodzi, gdy pani na poczcie o tym nie wie. Mi kilka lat temu skreśliła jedno z imion. Co innego, gdy są np. dwie kobiety jako nadawca, wtedy można ściemnić, że to dwa imiona tej samej osoby, np. Anna Maria Wesołowska

Ano nieprawda. Wystarczy pani na poczcie powiedzieć, że taka jest nazwa firmy (np. Kleopatra i Fryderyk Brzuchacińscy) i od razu buzia w ciup, cisza w eterze.
Opracowałam ten sposób za dawnych dobrych (konkursowo) czasów. Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

mia

#6726120 Napisano: 01.09.2020 19:26:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wrzesień rozpoczęty na bogato... kubkiem (sic!) Lavazza. Aż się tu wpisałam z wrażenia.emotka
Dobrze, że choć kawa dobra, i napisali na stronie, że mam jeszcze szansę po tym kubku na główną.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6725864 Napisano: 31.08.2020 19:32:06 w PLAGIATY
joan napisał(a):

mia napisał(a):

Dzięki Wam za te wpisy! emotka
Obejrzałam parę zdjęć emotka , poczytałam sobie historie (lub raczej chistorie) emotka i przerzuciłam konkurs z oznaczenia zielonego na czerwone. A tak bym swój cenny czas marnowała na bezsensowną twórczość... emotka

Możesz wystąpić nago. Z przodu - jako Ty, z tyłu - jako Twój małżonek. O listkach figowych pamiętaj emotka

Tia, ja w błocie, a "mąż" z różowym listkiem, albo na odwrót. emotka
Pfe... Ale w sumie, może ktoś z komisji byłby gerontofilem.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6725856 Napisano: 31.08.2020 19:05:49 w PLAGIATY
Dzięki Wam za te wpisy!emotka
Obejrzałam parę zdjęć emotka , poczytałam sobie historie (lub raczej chistorie)emotka i przerzuciłam konkurs z oznaczenia zielonego na czerwone. A tak bym swój cenny czas marnowała na bezsensowną twórczość... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6723251 Napisano: 20.08.2020 12:58:54 w Czy informują/ informowali?
jusiaa napisał(a):

Były już wyniki Dino Loreal ?

Nie.
A w dodatku, zgodnie z regulaminem może jeszcze długo ich nie być:

Komisja dokona wyboru (...) w dniach od 06.08.2020r. do 26.08.2020r. Kontakt w ciągu 7dni roboczych od wyboru.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6723125 Napisano: 19.08.2020 21:34:39 w PLAGIATY
zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

ziolko napisał(a):

Facet idzie w zaparte "Myli się pani, mój przepis ma inny skład i nie chodzi jedynie o dodanie nazwy producenta."

A co mu pozostało? emotka
Po tych wszystkich jego nadymaniach, gdzie i czego nie wygrał (a wszystko fair play) musiałby pokasować ukochane blogi, profile, zdjęcia, a najlepiej zmienić nazwisko. Internet nie zapomina. emotka
Mógł od razu się przyznać, pokajać i próbować tłumaczyć mniej lub bardziej głupio. Teraz już mleko rozlane.

mia niestety obawiam się, że gość zrobił to z pełną premedytacją, wiedząc że przepisy kulinarne nie są tak dobrze chronione prawami autorskimi (...)

Wychodzi na to, że miałaś rację. No to już zupełny dramat. emotka Oczywiście z mojego (dziwnego?) punktu widzenia. Wyświetl w wątku >>

mia

#6723089 Napisano: 19.08.2020 19:25:00 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

Facet idzie w zaparte "Myli się pani, mój przepis ma inny skład i nie chodzi jedynie o dodanie nazwy producenta."

A co mu pozostało? emotka
Po tych wszystkich jego nadymaniach, gdzie i czego nie wygrał (a wszystko fair play) musiałby pokasować ukochane blogi, profile, zdjęcia, a najlepiej zmienić nazwisko. Internet nie zapomina. emotka
Mógł od razu się przyznać, pokajać i próbować tłumaczyć mniej lub bardziej głupio. Teraz już mleko rozlane. Wyświetl w wątku >>

mia

#6723060 Napisano: 19.08.2020 17:23:04 w PLAGIATY
Odp. już jest na FB:
Angelika Dąbrowska Witam, przepis jest mojego autorstwa i nikt nie ma praw autorskich to jego
publikacji. Proszę o usunięcie przepisu i weryfikację konkursu przez Majonez Kielecki.
emotka
Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, notta 0

mia

#6722196 Napisano: 15.08.2020 17:30:50 w Żegnamy zmarłych
babariba napisał(a):

Ewa Demarczyk emotka

Strasznie smutno. emotka Wielka artystka. Mam w domu całą kolekcję Jej płyt, jeszcze winylowych... To zdecydowanie koniec najlepszej epoki Piwnicy pod Baranami - Piotr Skrzynecki, Anna Szałapak i teraz Ewa Demarczyk. emotka emotka emotka
Przynajmniej cieszę się, że miałam okazję słyszeć Ją na żywo, na koncercie w Krakowie. Wyświetl w wątku >>