Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6757583 Napisano: 11.01.2021 18:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mia napisał(a):

violka88 napisał(a):

Dziś kurier przywiózł mi paczkę z konkursu Święta z rodziną produktów S.C. Johnson to czystaprzyjemność” 
i jak się okazało płyn Ms Muscle był prawie PUSTY ( może 2cm płynu ) i napewno się nie wylało - butelka dobrze zakręcona i napewno nikt pudła wcześniej nie otwierał - pudło idealnie suche i nienaruszone ale zawartości płynu brak! Powiem jestem zbulwersowana! emotka Czy Wy macie płyny pełne czy tylko mnie się to przydażyło?

oczywiscie już do agencji pisałam i czekam na wyjaśnienia. 

To ja mam gorzej, gwoli pocieszenia. emotka
Płyn był odkręcony (i to tak zdrowo, chyba tylko idiota mógł go włożyć do paczki), butelka pusta plus całe pudło zamoknięte. W sumie nic poza świeczką mocno nie ucierpiało, ale trochę mycia tych lepkich opakowań miałam...
P.S.
Ciekawa jestem, czy i co Ci odpiszą...

U mnie świeczki nie ma emotka  no to ciekawe?
Agencja nawet szybko odpisała - tylko jedno zdanie- wyślą ten płyn jeszcze raz emotka

To mam wrażenie, że oni rzucali do tych paczek, co im wpadlo w rękę (i to bez względu na stan). emotka
Teraz nie mam czasu, ale potem sprawdzę, co jest w mojej paczce i napiszę - tak gwoli ciekawości. Porównamy - może w ogóle całkiem inny skład. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6757579 Napisano: 11.01.2021 18:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

Dziś kurier przywiózł mi paczkę z konkursu Święta z rodziną produktów S.C. Johnson to czystaprzyjemność” 
i jak się okazało płyn Ms Muscle był prawie PUSTY ( może 2cm płynu ) i napewno się nie wylało - butelka dobrze zakręcona i napewno nikt pudła wcześniej nie otwierał - pudło idealnie suche i nienaruszone ale zawartości płynu brak! Powiem jestem zbulwersowana! emotka Czy Wy macie płyny pełne czy tylko mnie się to przydażyło?

oczywiscie już do agencji pisałam i czekam na wyjaśnienia. 

To ja mam gorzej, gwoli pocieszenia. emotka
Płyn był odkręcony (i to tak zdrowo, chyba tylko idiota mógł go włożyć do paczki), butelka pusta plus całe pudło zamoknięte. W sumie nic poza świeczką mocno nie ucierpiało, ale trochę mycia tych lepkich opakowań miałam...
P.S.
Ciekawa jestem, czy i co Ci odpiszą... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6757348 Napisano: 10.01.2021 22:39:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Niefortunnie napisali "lub", ale nie sądzę, że będą się czepiać, że kupiło się obie marki. Większy wyczyn w ogóle wygrać emotka

Bardzo dobrze napisali.
Spójnik "lub" (w przeciwieństwie do "albo") oznacza w logice tzw. alternatywę nierozłączną czyli niewykluczającą.
W tym konkretnym przypadku słowo "lub" oznacza, że możemy kupić same Pur-y, same Somat-y, jak również pomieszać marki, jesli tak nam akurat pasuje. emotka
P.S.
Co do drugiego zdania zgadzam się bez zastrzeżeń. emotka Wyświetl w wątku >>
1 uleczkaa 0

mia

#6756542 Napisano: 06.01.2021 15:39:46 w Pomoc potrzebującym!
emotka Los nie zna litości.
https://www.siepomaga.pl/dzielny-kajtus
Pomogłam, udostępniłam, co mogę więcej? Podaję dalej ---> emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6756395 Napisano: 05.01.2021 15:23:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
deva napisał(a):

Pepsi Lidl... emotka

Nic dodać, nic ująć. Specjalnie wysłałam w swoje urodziny i kij. emotka
Chyba dla mnie dalej leci ten nieszczęsny 2020 (ostatnia godziwa wygrana we wrześniu). Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6755641 Napisano: 01.01.2021 11:49:11 w co chcielibyście wygrać?
W świetle ostatnich moich dokonań - cokolwiek, pomijając tzw.gadżety.emotka
W świetle marzeń - samochód lub/i większą gotówkę. emotka
W świetle konkretów, czyli do domowego użytku - laptop, lodówka (nasza 20-letnia robi już bokami), chętnie pralka i odkurzacze różnej maści. emotka

Generalnie chciałabym w roku 2021 znaleźć czas na konkursy (a przede wszystkim na sprawdzanie bazy konkursowej) - bo 2020 rok delikatnie mówiąc temu nie sprzyjał. I mogłoby przyjść wreszcie szczęście w loteriach, w które brnę z uporem maniaka, z efektem zerowym... Wyświetl w wątku >>

mia

#6755451 Napisano: 31.12.2020 10:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

W Konkursie Pepsi Lidl bot nie działa emotka

Możesz zadzwonić do nich:
https://www.avanti.waw.pl/kontakt
Jest szansa, że to jeszcze dzisiaj naprawią - bo tak to pewnie najwcześniej w sobotę się za to wezmą.
P.S.
O ile faktycznie nie działa - wczoraj koło 23-ej było ok. Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

mia

#6755398 Napisano: 30.12.2020 23:57:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sylwika, masza emotka
Gwoli wyjaśnienia mój post miał brzmieć tak:
Nonsens, to zależy od tego, jaki konkurs i jaka agencja.
Avanti (Pepsi) chce np. ten z ukośnikiem u góry, Smolar (loteria Lidlowa) chce inny, Los Mejores być może jeszcze inny itd.

Coś z tym cytowaniem się chrzani znów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6754756 Napisano: 28.12.2020 15:21:57 w Wkurza mnie...
  • Że wygląda na to, iż problemy ze zdrowiem w rodzinie nie tylko nie kończą się z rokiem 2020, ale wygląda, że się nasilają. emotka
  • Że Polacy mają z głowy Turniej Czterech Skoczni wg ostatnich informacji.emotka
  • Że przegapiłam koniec jednego z nielicznych konkursów, w którym miałam zamiar wziąć udział - Świątecznego w Biedronce.  emotka Temat był dla mnie super, nagród w pierony, i pewnie każdy kto napisał cokolwiek z sensem, wygra...

No dobra, to przynajmniej się wygadałam. Chociaż wirtualnie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6754500 Napisano: 26.12.2020 15:36:32 w Żegnamy zmarłych
Prof. Ariadna Gierek-Łapińska. (*) Wielu ludzi zawdzięcza Jej to, że nadal widzi.
https://katowice....ajslynniejszych.html
emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6753131 Napisano: 17.12.2020 16:37:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Instax Mini11 z dodatkami od Avanti, ciemnoszary, ładny, z paragonem - sprzedam. emotka
Kurier DPD. Wyświetl w wątku >>

mia

#6752923 Napisano: 16.12.2020 21:41:03 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

mia napisał(a):

halliday napisał(a):

czy ktoś ma niepotrzebne kody 10zł przy 50zł do empiku.com?

Dokładnie o to samo chciałam w tym momencie zapytać. emotka
Nie wchodzą mi "moje" kody i nie wiem, czy dlatego, że już wszystkie wykorzystane, czy jest jakiś inny powód - bo wyskakuje "Kod rabatowy nie spełnia warunków promocji". emotka

Gdyby ktoś miał kod 10 zł, co do którego wie, że już nie wykorzysta do końca roku, to bardzo proszę. emotka
Obiecuję, że jak nie wejdzie, to oddam kolejnej potrzebującej zosobie. A jak wejdzie, to postaram się o jakiś paragon w przyszłości w rewanżu. 

zapewne dodałaś produkt od innego sprzedawcy niż empik

Tak, ale wydaje mi się, że kody 10 zł na to wchodziły - nie wchodziły natomiast "30", jako środki własne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6752912 Napisano: 16.12.2020 21:07:55 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

czy ktoś ma niepotrzebne kody 10zł przy 50zł do empiku.com?

Dokładnie o to samo chciałam w tym momencie zapytać. emotka
Nie wchodzą mi "moje" kody i nie wiem, czy dlatego, że już wszystkie wykorzystane, czy jest jakiś inny powód - bo wyskakuje "Kod rabatowy nie spełnia warunków promocji".emotka

Gdyby ktoś miał kod 10 zł, co do którego wie, że już nie wykorzysta do końca roku, to bardzo proszę. emotka
Obiecuję, że jak nie wejdzie, to oddam kolejnej potrzebującej osobie. A jak wejdzie, to postaram się o jakiś paragon w przyszłości w rewanżu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6752819 Napisano: 16.12.2020 17:18:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Chyba tylko mnie ominęła Milka Dino 

Nie tylko Ciebie emotka

Gdzieżby i mnie tu zabrakło. 0/1 i tłustszy zadek.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6751983 Napisano: 14.12.2020 13:05:41 w SZUKAM....
Czy coś jest rozsyłane dziś poleconym za potwierdzeniem odbioru?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6751523 Napisano: 11.12.2020 15:55:28 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy widział ktoś może w Dino kawy Tchibo rozpuszczalne (ale nie Family)?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6750217 Napisano: 07.12.2020 10:40:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie ma to jak się tydzień ujowo zacznie... A jeszcze 11-tej nawet nie ma. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6748432 Napisano: 30.11.2020 10:51:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pod każdym względem listopad był beznadziejny i po prostu smutny. Jeszcze jeden taki miesiąc i sfiksuję. emotka
Niechże ten grudzień będzie choć trochę lepszy... I niech spadnie śnieg. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

mia

#6748224 Napisano: 28.11.2020 23:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mario74 napisał(a):

macie zwrotke z gliss biedronka 

Macie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6747611 Napisano: 26.11.2020 11:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

margobb napisał(a):

Może utworzymy też wątek, w którym będziemy umieszczac wygrane hasła?   dzielni pomocnicy będą mieli jeszcze więcej satysfakcji

emotka

I to jest dobry pomysł! Jestem dzielnym pomocnikiem, który nic nie wygrywa ostatnio, więc mocno popieram utworzenie takiego wątku. emotka Wyświetl w wątku >>