Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6766071 Napisano: 22.02.2021 13:33:56 w Czy informują/ informowali?
marzanna napisał(a):

Co z Discreet? Informowali za cały poprzedni miesiąc? emotka

Ten konkurs jest dziwny. Z tego, co widziałam, pochwaliła się do tej pory jedna osoba. emotka
Zastanawiam się, czy aby wszystkie zgłoszenia do nich dochodzą przez tę nową stronę. Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

mia

#6765607 Napisano: 18.02.2021 19:48:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
katrin1 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

moskala22 napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

slomkab napisał(a):

mam wrażenie że ostatnio tylko ja nic nie wygrywam... emotka

Ja też nic.. . 

Chyba więcej jest nas takich niewygrywajacych emotka

emotka Nie jesteście same.
U mnie luty 0 wygranych, a tak staram się emotka

Z przyjemnością-mimo porażek-dołączam do klubu niewygrywających emotka

emotka  Może jakieś odznaki sobie zaprojektujemy? Typu "zwisła koniczynka"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6764985 Napisano: 15.02.2021 19:47:13 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

nie lubię poniedziałków  emotka  spaliłam sprzęgło emotka

emotka Ja też nie lubię. Poważnie, zawsze coś się schrzani. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6763802 Napisano: 09.02.2021 11:59:30 w Avanti
domika napisał(a):

Do bazy dodany nowy konkurs Martini , trwa od1 lutego juz jednak nikt wcześniej nie pokusił się o informacje o nim emotka
https://www.konkursmartini.pl

Milusio. Tym bardziej, że znane mi z forum osoby widzę na liście laureatów. emotka

Konkurs pewnie i tak pominę, jak większość alko, ale ciekawi mnie co to u licha są te "świecące znaki Martini" o wartości circa 250 zł, i na grzyb to komu?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6763773 Napisano: 09.02.2021 11:04:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Aby to tylko dzisiaj... emotka
A dzisiaj to Somat. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6762791 Napisano: 03.02.2021 13:06:32 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

mia napisał(a):

emotka Los nie zna litości.
https://www.siepomaga.pl/dzielny-kajtus
Pomogłam, udostępniłam, co mogę więcej? Podaję dalej ---> emotka emotka

A ja dalej swoje... 

Brakuje już bardzo niewiele... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6762775 Napisano: 03.02.2021 12:27:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy za bony do Dino (Tyskie) można kupować też alkohol i papierosy?
Ktoś próbował?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6762221 Napisano: 31.01.2021 23:13:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

pytanko o konkurs z T-Mobile, rozumiem,że jak w czasie konkursu doładowałem 2 razy ten sam numer, to mogę wysłać 2 zgłoszenia???

Tak.
W ramach Konkursu jeden Uczestnik może zaproponować dowolną ilość Odpowiedzi, przy czym jeden Uczestnik może otrzymać tylko jedną nagrodę w Konkursie. Do każdego Doładowania, może zostać przypisana tylko jedna Odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6762170 Napisano: 31.01.2021 18:33:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Ile znaków "wchodzi" w formularz odpowiedzi w konkursie Tampax/Discreet? emotka

Trudno wyczuć.
Wygląda, że ile się chce, ale biorąc pod uwagę, że nie ma informacji, czy zgłoszenie zostało przyjęte, to może się okazać...Np.  że bylo maksimum 100 znaków. emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

mia

#6761479 Napisano: 28.01.2021 00:24:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

mia napisał(a):

stasia98 napisał(a):

Discreet ma etapy miesięczne, więc sądzę, że główna ze stycznia poleci  jak styczeń dobiegnie końca

Główna to zrozumiałe, ale tygodniowe mogliby dawać wcześniej... Chyba poprzednio leciały w miarę na bieżąco.

A'propos Discreet, możecie napisać czy otrzymujecie jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na maila albo chociaż na stronie? U mnie to wygląda dziwnie (informacja: "Dziękujemy za rejestrację...") i zastanawiam się, czy moja odpowiedź w ogóle do nich dotarła  emotka

Miałam tak samo. A w dodatku, myśląc, że coś schrzaniłam wysłałam drugi raz. I ani nie wiem, czy dotarło, ani nie wiem, czy nie potraktują tego jako dwa zgłoszenia. emotka Ogólnie ta obecna ich strona konkursowa mnie do cholery doprowadza, więc chwilowo sobie dałam na spokój. I czekam na jakieś ruchy z ich strony - stąd m.in. było moje pytanie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6761456 Napisano: 27.01.2021 21:11:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stasia98 napisał(a):

mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy ktoś zna może kogoś kto doczekał się głównej z kindera? Tak z ciekawości pytam  emotka emotka

Podbijam i dopytam jeszcze - czy ktoś może wygrał cośkolwiek z Discreet? Chodzi mi oczywiście o aktualny konkurs, ten co trwa.
Może być na PW. emotka

Discreet ma etapy miesięczne, więc sądzę, że główna ze stycznia poleci  jak styczeń dobiegnie końca

Główna to zrozumiałe, ale tygodniowe mogliby dawać wcześniej... Chyba poprzednio leciały w miarę na bieżąco. Wyświetl w wątku >>

mia

#6761445 Napisano: 27.01.2021 19:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy ktoś zna może kogoś kto doczekał się głównej z kindera? Tak z ciekawości pytam  emotka emotka

Podbijam i dopytam jeszcze - czy ktoś może wygrał cośkolwiek z Discreet? Chodzi mi oczywiście o aktualny konkurs, ten co trwa.
Może być na PW.emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mia

#6761139 Napisano: 26.01.2021 19:36:47 w Wkurza mnie...
nataszka napisał(a):

mia napisał(a):

Nagminny od pewnego czasu zwyczaj zadawania pytań na OLX o przedmiot sprzedaży (czasem nawet dosyć szczegółowych, typu wymiary itd.), a potem w ogóle brak odczytania odpowiedzi... emotka
O dalszym ciągu transakcji już nawet nie wspomnę.

O co chodzi z tymi zapytaniami ,kto to pisze? W ostatni czasie chyba z 10 zapytań? 

O nic szczególnego - po prostu niektórzy ludzie się wg mnie kuźwa wybitnie nudzą. I być może z powodu pandemii jeszcze bardziej się to nasiliło. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6760996 Napisano: 26.01.2021 11:21:38 w Wkurza mnie...
Nagminny od pewnego czasu zwyczaj zadawania pytań na OLX o przedmiot sprzedaży (czasem nawet dosyć szczegółowych, typu wymiary itd.), a potem w ogóle brak odczytania odpowiedzi... emotka
O dalszym ciągu transakcji już nawet nie wspomnę. Wyświetl w wątku >>

mia

#6760560 Napisano: 23.01.2021 19:17:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A w mordę jeża z tymi bramkami i loteriami... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6760208 Napisano: 21.01.2021 21:00:03 w Wkurza mnie...
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

Co tu gadać... emotka Trzymaj się! Wyświetl w wątku >>

mia

#6760167 Napisano: 21.01.2021 18:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Podpowie ktoś jak wugar pibiate próbowałam kilka razy i nic ️ piszecie eymownake czy coś onego chciałam wygrać 1 na urodziny 

emotka To jest tekst roku. You made my day! emotka
A w wolnej chwili możesz przetłumaczyć.  Albo wysłać do Smolara na konkurs (gra słów na bank jest). emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6760098 Napisano: 21.01.2021 14:44:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula3010 napisał(a):

Loteria Haribo - pisze że zakupu trzeba dokonać w Sklepie Promocyjnym. Ale ja w regulaminie nie widzę jakie to sklepy . Tylko ciągle, że zakup produktu Haribo w Sklepie Promocyjnym. Ktoś coś ? 

https://podarujzradoscia.pl/

Czasem warto czytać komentarze pod konkursem... emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, emi 0

mia

#6759956 Napisano: 20.01.2021 20:35:57 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

emotka Los nie zna litości.
https://www.siepomaga.pl/dzielny-kajtus
Pomogłam, udostępniłam, co mogę więcej? Podaję dalej ---> emotka emotka

A ja dalej swoje...  Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6758819 Napisano: 15.01.2021 19:38:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie maksymalnie uzależnienie od techniki na każdym kroku. emotka I pianie peanów na jej cześć, póki nie zawodzi.
A wtedy okazuje się, że kicha, finito i nic nie można zrobić. A na piechty nie da rady. emotka Wyświetl w wątku >>