Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6828180 Napisano: 05.12.2021 11:53:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Moim zdaniem, trzeba się zapytać siostry Adriana. Pisała, że bardzo to wszystko przeżył. emotka Lepiej, żeby ten prezent nie był jak przysłowiowy słoń w składzie porcelany... Ja wiem, że Gwiazdka, prezenty, kokardy itd., i wszyscy chcielibyśmy sprawić Mu radość, ale to specyficzna sytuacja.
Gotówka moim zdaniem odpada, ale być może np. rodzeństwo się teraz będzie zastanawiać, czy zafundować mu jakieś dodatkowe zajęcia z psychoterapii? Strzelam w ciemno, tak sobie tylko myslę. A wtedy niezaleznie od przekazania pieniądzy na taki cel rodzinie, można by mały prezencik typu Lego wysłac.

Z drugiej strony, na pewno teraz nie będę jej zawracać głowy. Myślę, że koniec tygodnia (piatek, sobota) to już jest czas, kiedy najwcześniej mozna się zapytać.
Zdążymy - są kurierzy, ekspresowe przelewy etc.
Przepraszam za literówki, ale piszę na szybko, bo niedługo zaczynam zajęcia.
Wieczorem napiszę jeszcze też parę słów w topie... do którego wolałabym już nigdy nie zaglądać. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6828023 Napisano: 04.12.2021 15:39:59 w Żegnamy zmarłych
Tylko tyle w przerwie w pracy - o ewentualne więcej zdjęć (Aga przesłała mi cztery) i szczegóły męczcie Agnieszkę, bo ja się chyba rozłożyłam i niewykluczone, że odezwę się (o ile w ogóle dzisiaj) dopiero późnym wieczorem. Do 18-tej w pracy,a potem sie wczołguję, bo mnie trzęsie. Plus smutno mi jak cholera. emotka
Agaemotka , dziękuję/my!!!emotka

Wyświetl w wątku >>

mia

#6827899 Napisano: 03.12.2021 20:04:13 w Żegnamy zmarłych
Kochani, dzwoniłam do kwiaciarni, wszystko powinni ogarnąć - przy wiązankach wstęga jest po dwóch stronach i akurat napis się idealnie (i sensownie!) podzieli na dwie części. Agnieszka sama się już tu odezwała ( Agnieszko, w wyjątkowo piękny sposób wkraczasz ponownie na to forum! emotka ), więc odnośnie dostarczenia wiązanki już nic pisać nie muszę.
Niżej dwa screeny potwierdzenia (aż dwa dlatego, że nie rejestrowałam się na stronie kwiaciarni, więc mam potwierdzenie tylko na mailu, a wyjątkowo dużą płachtę przysłali emotka ), a teraz pewnie to, co Was najbardziej interesuje, czyli obiecana garść statystyk.
  • Do tej pory wpłaciło 59 osób (doliczając mnie, to jest równo 60);
  • Wpłaty oscylowały od 5 zł do 50 zł - najwięcej było w okolicy 20 zł, co jest logiczne (rozkład normalny, krzywa Gaussa, itd.) emotka ;
  • No i najważniejsze - cała suma wyniosła 940 zł, po odliczeniu 249 zł za kwiaty, na prezent dla Adriana zostaje nam 691 zł.
To są pieniądze na dzisiaj, a wiem, że jeszcze kilka osób chcialo coś wpłacić, więc być może kwota się zwiększy.

Teraz przez weekend możecie się zastanawiać nad prezentem/ami (tylko już może w innym wątku), ja się chwilowo wyłączam.
Wpłacać można jeszcze do poniedziałku, przynajmniej jak o moje konto chodzi. Wieczorem w poniedziałek podam wtedy kolejne i pewnie ostatnie statystyki. No i ustalimy, co dalej.

Wyświetl w wątku >>

mia

#6827822 Napisano: 03.12.2021 16:17:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
pioge7 napisał(a):

emotka emotka emotka 
a tak se ostatnio myśle. Tyle wpada fajnych nagród na forum a u mnie nico, a tu taka niespodziewajka emotka
od razu uprzedzam. Na to zgłoszenie wpadło 500 zł wcześniej 

Też se tak ostatnio myślę. emotka Ale najwyraźniej muszę to myślenie zintensyfikować, bo o ile listopad był nędzny, to grudzień już w pierwszych trzech dniach tak mi dał w pysk, że heja.emotka
Gratulacje Piotrek! emotka

W temacie - nędzna pocieszajka w postaci 100 zł na Orlen od Avanti. Minus zakup i znaczek, to... emotka .
P.S.
Grudniu witaj, no i nie uciekaj! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827737 Napisano: 03.12.2021 11:28:27 w Żegnamy zmarłych
Kwiaty zamówione. Późnym popołudniem będę jeszcze dzwonić do kwiaciarni dopilnować wszystkiego. Z Agnieszkąemotka , która jutro odbierze wiązankę i zawiezie do Domu Pogrzebowego, mamy stały kontakt.
Wieczorem przedstawię wstępne statystyki, wkleję screen potwierdzenia zamówienia, a cała reszta związana z pieniędzmi (propozycje prezentu itd.), to już po weekendzie.
Pozdrowienia,
Mia Wyświetl w wątku >>

mia

#6827660 Napisano: 02.12.2021 22:47:08 w Żegnamy zmarłych
emanuela24 napisał(a):

Pozwolę sobie wtrącić 3 grosze. Uważam że wiązanka w rozmiarze M będzie idealna, napis zaproponowany jest ok. A odnośnie reszty pieniędzy (pewnie za wcześnie sie wyrywam ups) uważam że świetnym rozwiazaniem byłoby zrobić paczkę na święta dla jej syna. Myślę że Delvitto byłaby zadowolona.

To był własnie mój pomysł - ubiegłaś mnie. emotka   Może niekoniecznie paczkę, ale w każdym razie jakiś prezent/y.
W takim razie decyduje się na M.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827641 Napisano: 02.12.2021 21:33:53 w Żegnamy zmarłych
cudaczek121 napisał(a):

Wieniec ok, ale czy ten napis, to aby nie za dlugi? Czy oni to ogarna i napiszą w całości? Jesli tak, to w porzadku:) Mia,bardzo fajnie, że się zajęłaś ta zbiorka!:Agnieszko, nie wiem jaki masz nick,ale to milo, ze znalazłaś czas, by w sobotę wszystkiego dopilnowac:) Podziękowania specjalne też dla wszystkich Darczyńców- po raz kolejny to Forum pokazało jedność w obliczu tragedii!

Mam nadzieję, że ogarną - i tak będę do nich dzwonić po południu, żeby się upewnić, że wszystkie uwagi (a trochę ich bedzie) ogarnęli.
Agnieszka do nas wróciła po długiej przerwie - tak długiej, że nawet nie pamięta jaki był jej pierwszy nick. To agakrecona . emotka

Dobrze, powiedzcie mi tylko, M czy L ta wiązanka - i dam Wam juz spokój.emotka
Nie chcę zeby była jakaś monumentalna, ale za mała też nie - a przez telefon niestety mi niewiele pomogą, choćby szerokośc i długość w cm podawali... Może ktoś się orientuje, jak to się w praktyce przedstawia. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mia

#6827623 Napisano: 02.12.2021 20:49:49 w Żegnamy zmarłych
Zajrzałam i za chwilę 21, a ożywionej dyskusji brak. emotka
Kochani, ja nie chcę i nie mogę decydować o wszystkim - to nie są moje pieniądze! Ja je tylko zbieram.

Proszę jeszcze raz o głosy co do wyboru:
- wiązanki/wieńca
- napisu

Odnośnie napisu, to dla mnie może byc każdy z powyższych, ale dla zasady wrażę kij w mrowisko:
Renatce - przyjaciele z e-konków. Do zobaczenia, delvitto <3
To taka mała prowokacja do dyskusji... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827602 Napisano: 02.12.2021 18:47:00 w Żegnamy zmarłych
1) Zgłosiła się osoba z Białegostoku, która dopilnuje wieńca!emotka Dziękuję, Agnieszka!emotka
2) Wybrałam kwiaciarnię, z której zamówimy to "coś". https://kwiatyagaty.com.pl/sklep/
Osobiście jestem za dużą wiązanką, wieńce wydają mi się zbyt pompatyczne... Np. podoba mi sie ta:
https://kwiatyaga...bowe/floret-bordowy/
Rozmiar M lub L do dyskusji (zresztą wszystko jest do dyskusji). Brałabym L, ale też nie wiem, czy to nie ogromne - może ktos się zna na wymiarach.
Mamy juź teraz ponad 400 zł łącznie z tym, co ja dokładam.
Resztę pieniędzy (bo na pewno taka będzie) zagospodarujemy, w znany już wszystkim sposób. Mam nawet pewien pomysł, ale to temat do rozmów już po weekendzie. Teraz się spieszy z czym innym.
3) Napis!! Błagam, ułóżcie. emotka Prośba tylko, żeby znalazło się tam też imię - Renata (w sensie nie sam nick)

Ja muszę teraz zaistnieć trochę dla rodziny (i pracy emotka ). Zostawiam Was na razie i mam nadzieję, że nastapi owocna dyskusja. emotka Jesli ten wątek jest nieodpowiedni, to może w WC.
Jutro max do południa muszę złożyć zamówienie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6827535 Napisano: 02.12.2021 15:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

rene napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci emotka czy w Loterii Playback Kaufland trzeba zaplacic za zakupy całościowo czy wystarczy część punktami a reszte kasa!

W regulaminie pisze, że wystarczy transakcja z karta lub zapłata punktami, wiec według mnie wogóle nie trzeba płacić punktami.

Też tak to rozumiem, niestety u mnie w sklepie nie wydają kuponów bo nic nie wiedzą o loterii,mimo że informacje wiszą na sklepie emotka

U mnie wydają kupony, ale... już otwarte. emotka Co zauważyłam niestety dopiero po odejściu od kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6827531 Napisano: 02.12.2021 15:44:03 w Żegnamy zmarłych
Kochani, na ten moment (czyli II sesję mbanku) jest juz 355 zł! emotka emotka
Wieczorem będziemy ustalać szczegóły.
Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., mogę zamówić, wszystko załatwić, ale chodzi o sprawdzenie, czy aby na pewno kwiaty dotarły do Domu Pogrzebowego (Sokół, Raginisa 8, Białystok).
Tym bardziej, że ja w sobotę od rana pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 3 brucee, dysia, cb656

mia

#6827473 Napisano: 02.12.2021 12:08:49 w Żegnamy zmarłych
awe napisał(a):

kolorowekredki napisał(a):

Bardzo przykro. W lipcu zeszłego roku pisaliśmy kartki do syna Renaty - Adriana z okazji jego 30-tych urodzin, składaliśmy mu życzenia. Żal strasznie syna. Renata była bardzo kochającą matką i zawsze ciekawie pisała tu na forum. Często czytałam jej wpisy.

Boże nasi synowie są w tym samym wieku.emotka Renia mądrze i ciekawie pisała i była też pomocą dla innychemotka

Tak, mój syn też ten rocznik - i też powaznie chory emotka - stąd się zbliżyłysmy tak. emotka
Pytałam się córki Renaty o Adriana - ma się brat do niego wprowadzić, więc na szczęście nie będzie sam. emotka Renia sie o to zawsze strasznie martwiła... Wyświetl w wątku >>

mia

#6827447 Napisano: 02.12.2021 11:00:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niedobrze zaczyna się ten grudzień. emotka
A w temacie, wczoraj Avanti 0/2, dzisiaj Corega 0/1. Ewidentnie czas na długi urlop od konkursów, bo chwilowa abstynencja nic nie daje przy braku weny i czasu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6827420 Napisano: 02.12.2021 09:48:43 w Żegnamy zmarłych
W temacie:
  • Już w tym momencie jest ponad 200 zł, a wpłaty wciąż nadchodzą. emotka
  • Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Niby znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., no ale wiadomo jak jest. Tym bardziej, że ja sobotę-niedzielę pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować 04.12... emotka
Wyświetl w wątku >>

mia

#6827373 Napisano: 01.12.2021 23:50:36 w Żegnamy zmarłych
Dziękuję za pierwsze wpłaty. emotka
Jutro wieczorem na spokojnie ustalimy napis, kolorystykę itd.
Wciąż mam cichą nadzieję, że zglosi się ktoś z Białegostoku, kto tego na miejscu dopilnuje... emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 3 cb656, anava, dysia

mia

#6827367 Napisano: 01.12.2021 23:31:02 w Żegnamy zmarłych
To teraz oficjalnie: emotka
Jeśli ktoś chciałby Ją* pożegnać, wystawienie urny odbędzie się dnia 4 grudnia 2021, o godz. 11.15 w Domu Pogrzebowym Sokół (Raginisa 8, Białystok).
Tego samego dnia o godz. 13.00 rozpoczną się uroczystości pogrzebowe w Parafii pw. Wszystkich Świętych w Białymstoku (Antoniuk Fabryczny 45).
emotka emotka

Podaję swój** numer konta w mbanku (bo tam najwięcej osób chyba konta) do wpłat dla chętnych. Jeśli nie znajdzie się nikt z Białegostoku, zlecę zrobienie i dostarczenie wieńca jakiejś tamntejszej kwiaciarni...
08 1140 2004 0000 3402 3640 3185
Z dopiskiem Delvitto.

* - Nie wiem, czy wypada tu podawać imię i nazwisko...
**- Oczywiście się rozliczę tu z tych pieniędzy

Aha, i jesli ktoś by posyłał pieniądze, bardzo proszę o wiadomość na PW, żeby tu nie piętrzyć niepotrzebnych postów... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6827353 Napisano: 01.12.2021 22:30:03 w Żegnamy zmarłych
Składkami ostatecznie mogę ja sie zająć, choć mam teraz mlyn w pracy (jak nie będzie chętnego), ale nie dam rady pojechać 4.12 na drugi koniec Polski...  emotka emotka
Będę za godzinę jakąś na forum, odnośnie PW. Wyświetl w wątku >>
[*] 1 dysia

mia

#6827347 Napisano: 01.12.2021 22:14:16 w Żegnamy zmarłych
emotka emotka emotka
Hej, ludzie z e-konków! Nie żyje delvitto...emotka
https://www.e-kon...uzytkownicy/delvitto
Nasza koleżanka, a moja wirtualna przyjaciółka. Własnie się dowiedziałam.
Kto jest z Białegostoku i mógłby się zająć organizacją/dostarczeniem wieńca na pogrzeb? Tudzież składkami ewentualnie?
Pogrzeb 4 grudnia. Potem zapodam dalsze szczegóły co do pogrzebu.
Dobry Jezu... Nie mogę uwierzyć. Renatko... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6826931 Napisano: 30.11.2021 20:07:26 w Avanti
estrelitta napisał(a):

fineessa napisał(a):

Z Dino do którego dnia informowali?

Tablety widać po wynikach ze wszystkich dni, a czy bony też do końca? 

Robią nadgodziny?... emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mia

#6826838 Napisano: 30.11.2021 16:38:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To był tani konkurs i bez numeru paragonu (oj, Albedo!).
Zatem - nie dziwi nic... emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0