Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gotówka moim zdaniem odpada, ale być może np. rodzeństwo się teraz będzie zastanawiać, czy zafundować mu jakieś dodatkowe zajęcia z psychoterapii? Strzelam w ciemno, tak sobie tylko myslę. A wtedy niezaleznie od przekazania pieniądzy na taki cel rodzinie, można by mały prezencik typu Lego wysłac.
Z drugiej strony, na pewno teraz nie będę jej zawracać głowy. Myślę, że koniec tygodnia (piatek, sobota) to już jest czas, kiedy najwcześniej mozna się zapytać.
Zdążymy - są kurierzy, ekspresowe przelewy etc.
Przepraszam za literówki, ale piszę na szybko, bo niedługo zaczynam zajęcia.
Wieczorem napiszę jeszcze też parę słów w topie... do którego wolałabym już nigdy nie zaglądać. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aga , dziękuję/my!!!
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niżej dwa screeny potwierdzenia (aż dwa dlatego, że nie rejestrowałam się na stronie kwiaciarni, więc mam potwierdzenie tylko na mailu, a wyjątkowo dużą płachtę przysłali ), a teraz pewnie to, co Was najbardziej interesuje, czyli obiecana garść statystyk.
- No i najważniejsze - cała suma wyniosła 940 zł, po odliczeniu 249 zł za kwiaty, na prezent dla Adriana zostaje nam 691 zł.
To są pieniądze na dzisiaj, a wiem, że jeszcze kilka osób chcialo coś wpłacić, więc być może kwota się zwiększy.Teraz przez weekend możecie się zastanawiać nad prezentem/ami (tylko już może w innym wątku), ja się chwilowo wyłączam.
Wpłacać można jeszcze do poniedziałku, przynajmniej jak o moje konto chodzi. Wieczorem w poniedziałek podam wtedy kolejne i pewnie ostatnie statystyki. No i ustalimy, co dalej.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Piotrek!
W temacie - nędzna pocieszajka w postaci 100 zł na Orlen od Avanti. Minus zakup i znaczek, to... .
P.S.
Grudniu witaj, no i nie uciekaj! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wieczorem przedstawię wstępne statystyki, wkleję screen potwierdzenia zamówienia, a cała reszta związana z pieniędzmi (propozycje prezentu itd.), to już po weekendzie.
Pozdrowienia,
Mia Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takim razie decyduje się na M. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agnieszka do nas wróciła po długiej przerwie - tak długiej, że nawet nie pamięta jaki był jej pierwszy nick. To agakrecona .
Dobrze, powiedzcie mi tylko, M czy L ta wiązanka - i dam Wam juz spokój.
Nie chcę zeby była jakaś monumentalna, ale za mała też nie - a przez telefon niestety mi niewiele pomogą, choćby szerokośc i długość w cm podawali... Może ktoś się orientuje, jak to się w praktyce przedstawia. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani, ja nie chcę i nie mogę decydować o wszystkim - to nie są moje pieniądze! Ja je tylko zbieram.
Proszę jeszcze raz o głosy co do wyboru:
- wiązanki/wieńca
- napisu
Odnośnie napisu, to dla mnie może byc każdy z powyższych, ale dla zasady wrażę kij w mrowisko:
Renatce - przyjaciele z e-konków. Do zobaczenia, delvitto <3
To taka mała prowokacja do dyskusji... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2) Wybrałam kwiaciarnię, z której zamówimy to "coś". https://kwiatyagaty.com.pl/sklep/
Osobiście jestem za dużą wiązanką, wieńce wydają mi się zbyt pompatyczne... Np. podoba mi sie ta:
https://kwiatyaga...bowe/floret-bordowy/
Rozmiar M lub L do dyskusji (zresztą wszystko jest do dyskusji). Brałabym L, ale też nie wiem, czy to nie ogromne - może ktos się zna na wymiarach.
Mamy juź teraz ponad 400 zł łącznie z tym, co ja dokładam.
Resztę pieniędzy (bo na pewno taka będzie) zagospodarujemy, w znany już wszystkim sposób. Mam nawet pewien pomysł, ale to temat do rozmów już po weekendzie. Teraz się spieszy z czym innym.
3) Napis!! Błagam, ułóżcie. Prośba tylko, żeby znalazło się tam też imię - Renata (w sensie nie sam nick)
Ja muszę teraz zaistnieć trochę dla rodziny (i pracy ). Zostawiam Was na razie i mam nadzieję, że nastapi owocna dyskusja. Jesli ten wątek jest nieodpowiedni, to może w WC.
Jutro max do południa muszę złożyć zamówienie. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wieczorem będziemy ustalać szczegóły.
Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., mogę zamówić, wszystko załatwić, ale chodzi o sprawdzenie, czy aby na pewno kwiaty dotarły do Domu Pogrzebowego (Sokół, Raginisa 8, Białystok).
Tym bardziej, że ja w sobotę od rana pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytałam się córki Renaty o Adriana - ma się brat do niego wprowadzić, więc na szczęście nie będzie sam. Renia sie o to zawsze strasznie martwiła... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie, wczoraj Avanti 0/2, dzisiaj Corega 0/1. Ewidentnie czas na długi urlop od konkursów, bo chwilowa abstynencja nic nie daje przy braku weny i czasu. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Już w tym momencie jest ponad 200 zł, a wpłaty wciąż nadchodzą.
- Wciąż szukam kogoś z Białegostoku! Niby znalazłam dwie sensowne kwiaciarnie z dowozem na ustaloną godzinę etc., no ale wiadomo jak jest. Tym bardziej, że ja sobotę-niedzielę pracuję, więc nawet nie dam rady tego telefonicznie monitorować 04.12...
Wyświetl w wątku >>mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro wieczorem na spokojnie ustalimy napis, kolorystykę itd.
Wciąż mam cichą nadzieję, że zglosi się ktoś z Białegostoku, kto tego na miejscu dopilnuje... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś chciałby Ją* pożegnać, wystawienie urny odbędzie się dnia 4 grudnia 2021, o godz. 11.15 w Domu Pogrzebowym Sokół (Raginisa 8, Białystok).
Tego samego dnia o godz. 13.00 rozpoczną się uroczystości pogrzebowe w Parafii pw. Wszystkich Świętych w Białymstoku (Antoniuk Fabryczny 45).
Podaję swój** numer konta w mbanku (bo tam najwięcej osób chyba konta) do wpłat dla chętnych. Jeśli nie znajdzie się nikt z Białegostoku, zlecę zrobienie i dostarczenie wieńca jakiejś tamntejszej kwiaciarni...
08 1140 2004 0000 3402 3640 3185
Z dopiskiem Delvitto.
* - Nie wiem, czy wypada tu podawać imię i nazwisko...
**- Oczywiście się rozliczę tu z tych pieniędzy
Aha, i jesli ktoś by posyłał pieniądze, bardzo proszę o wiadomość na PW, żeby tu nie piętrzyć niepotrzebnych postów... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę za godzinę jakąś na forum, odnośnie PW. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hej, ludzie z e-konków! Nie żyje delvitto...
https://www.e-kon...uzytkownicy/delvitto
Nasza koleżanka, a moja wirtualna przyjaciółka. Własnie się dowiedziałam.
Kto jest z Białegostoku i mógłby się zająć organizacją/dostarczeniem wieńca na pogrzeb? Tudzież składkami ewentualnie?
Pogrzeb 4 grudnia. Potem zapodam dalsze szczegóły co do pogrzebu.
Dobry Jezu... Nie mogę uwierzyć. Renatko... Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zatem - nie dziwi nic... Wyświetl w wątku >>