Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6831737 Napisano: 16.12.2021 20:23:49 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

Fundacja z mojego miasta może wygrać Zwierzakobus w konkursie RatujemyZwierzaki - wystarczy zebrać jak największą ILOŚĆ wpłat na zrzutce. Do wygrania jest 5 Zwierzakobusów. Nie chodzi tu o sumę zebranych pieniędzy, a o ilość indywidualnych wpłat - mogą być to wpłaty wysokości 1zł.emotka emotka
Bardzo proszę, wpłaćcie kto może - udostępnijcie też link.
W imieniu kociaków, kocic i kocurów, no i ludzi, którzy się nimi z poświęceniem i miłością zajmują, z góry dziękuję! emotka

https://www.ratuj...z41tNCQmn1YQBnHGThhs

Dziś koniec konkursu - zostało kilka godzin, a to piąte miejsce, ostatnie nagradzanie, drży w posadach... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6831669 Napisano: 16.12.2021 15:37:36 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

la-princessa napisał(a):

(...)

Jest jeszcze w tym centrum dostępna przez internet, to chyba to samo miasto. Też dużo sklepów jest w tej galerii. Tutaj jest karta dostępna przez internet z wysyłką kurierem.Karta Podarunkowa Alfa Centrum | ALFA CENTRUM

Tu jest fajna opcja Click&collect - zamawiam kartę przez internet, dostaje kod na maila i kartę z tym.kodem odbiera się bezpośrednio w galerii. Mogłabym to tak zamówić i do kartki świątecznej dołączyć im ten kod z instrukcją odbioru karty. Wysyłka kurierem kosztuje 23 zł (karta byłaby najwcześniej w poniedziałek), a wysyłka pocztą 7 zł (ale tutaj trwa to 5-10 dni roboczych). Szkoda chyba marnować kasę na wysyłkę.

Jak dla mnie pomysł super - można ładnie wydrukować to co prześlą na maila, to raz. Dwa - wybór sklepów jest, a w tym także RtvEuroAgd (patrząc na te gry itp.).
Jażem za. emotka Tym bardziej, że to zamyka problem prezentu i paczka pójdzie szybciej. Wyświetl w wątku >>

mia

#6831660 Napisano: 16.12.2021 15:19:14 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

(...)

to przepraszam,ze uraziłam, ja tam praktyczna jestem

Nie, nie uraziłaś. emotka Wyraziłam po prostu swoje zdanie, i tyle. Co każdy tutaj przecież może zrobić. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6831645 Napisano: 16.12.2021 14:45:44 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

Podbijam emotka

nie znam sytuacji dokładnie tym bardziej finansowej, ale dałabym do tych prezentów te 500zł w formie jakiejs karty przedpłaconej, takiej ogólnej a nie do wybranego sklepu

Też do końca nie wiem, jaka jest sytuacja, ale danie karty przedpłaconej trochę mi zapomogą zalatuje, i jakoś trochę niesmacznie ogólnie... emotka
Dałabym kartę np. do Media Expert, bo można tam kupić rozmaite rzeczy - poczynając od jakiejś elektroniki i gier (Adrian!) poprzez żelazko i żarówki, kończąc na kawie i srodkach czystości (o czym nie każdy wie). Wyświetl w wątku >>

mia

#6831369 Napisano: 15.12.2021 17:14:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
agakrecona napisał(a):

Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za Gratki emotka

No to pozamiatałaś, kochana! emotka emotka
Co zaglądałam do tego wątku, to aż pazurkami drapałam z pożądania i zazdrości, a teraz - luz! emotka Nie wygrałam 5.000 w Lay's - a kij tam, nie grałam w Tyskie (ominęło mnie 10 tysia) - pies z tym, nie wygrałam w Corega nic - pfff! Co tam takie wygrane, wygrać 100.000, to jest dopiero coś!emotka
Autentycznie zmienił mi się punkt odniesienia, oby na dłużej! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6831042 Napisano: 14.12.2021 19:24:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Douglas 100 zł  - nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6830496 Napisano: 12.12.2021 18:31:06 w WC - rozmowy o wszystkim
glena napisał(a):

Ja przepraszam, że znów wrzucam swoje trzy grosze (tym bardziej, że nie dorzucałam się do składki), ale jeśli chodzi o to malowanie, to możecie rozważyć zestaw do malowania po numerach. To jest chyba fajne z tego, co gdzieś tam mi się obiło o oczy, niezbyt trudne, a chyba dla ścisłego umysłu do ogarnięcia. Są takie gotowe zestawy typu: płótno z ramą, farby ponumerowane, instrukcja. Myślę, ze Adrian by sobie z tym poradził, a efekt byłby fajny i satysfakcjonujący. 

Cytat z tego, co pisała mi siostra Adriana:
"Ja mu ostatnio kupiłam, taki obraz do malowania po numerach. Przy użyciu farb. I mu się spodobało, tez mówił ze chciałby płótna i zestaw pędzli żeby sam sobie mógł coś malować farbami. Bo on dużo rysuje, ale na komputerze i ołówkiem. A chciałby spróbować farbami."
Oczywiście zestaw z numerami mozna dorzucić, ale w świetle tego, co powyżej, dodatkowo tylko, moim zdaniem. Wyświetl w wątku >>

mia

#6830443 Napisano: 12.12.2021 11:23:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
mia napisał(a):

Kod Douglas 100 zł (z Kinder) sprzedam za 85 zł.Cena ostateczna, nie do negocjacji.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6830442 Napisano: 12.12.2021 11:19:27 w WC - rozmowy o wszystkim

mia napisał(a):

Uwaga: Dowiedziałam się w kwestii prezentu!Szukam teraz chętnej osoby, która zajmie się skompletowaniem tego i wysyłką.emotka Ja nie mam niestety czasu na jeżdżenie po sklepach - nawet w poszukiwaniu prezentów (zresztą święta u nas nie będą zbyt radosne, i nie wiem, czy generalnie nie olejemy kwestii prezentowej). emotka Wieczorem napiszę jeszcze trochę więcej, teraz tylko wymienię składowe prezentu (siostra Adriana oczywiście podawała to lub to lub to, ale moim zdaniem mozna wszystko wymienione kupić, bo kwotowo nie jest to jakiś wypas):

• prenumerata Świata Wiedzy (to mogę załatwić, tym bardziej, że muszę się dowiedzieć o rodzaj prenumeraty, czy z odbiorem w kiosku, czy pocztą itd.)
  • gra na konsolę MARIO KART 8 DELUXE (dowiem się konkretnie na jaką konsolę, bo pewnie to robi różnicę)
  • płótna i zestaw pędzli żeby mógł coś malować farbami, bo chciał spróbować (uważam, że dodatkowo do tego i nowe farby)

Plus:
Moim zdaniem, za resztę pieniędzy (bo na pewno taka zostanie) mozna kupić kartę podarunkową ME - np. na kwotę 300 zł, albo wpłacić na jakiś cel charytatywny, jesli wolicie.

Ta gra jest chyba tylko na Nintendo switch, ale warto dopytać. Mogę zająć się skompletowaniem i wysyłką prezentu. 

Nie chciałam Cię wskazywać palcem emotka , ale liczyłam mocno na Ciebie! emotka
Wieczorem w takim razie ustalimy (także na PW) szczegóły. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6830437 Napisano: 12.12.2021 10:58:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Uwaga: Dowiedziałam się w kwestii prezentu!
Szukam teraz chętnej osoby, która zajmie się skompletowaniem tego i wysyłką.emotka Ja nie mam niestety czasu na jeżdżenie po sklepach - nawet w poszukiwaniu prezentów (zresztą święta u nas nie będą zbyt radosne, i nie wiem, czy generalnie nie olejemy kwestii prezentowej). emotka
Wieczorem napiszę jeszcze trochę więcej, teraz tylko wymienię składowe prezentu (siostra Adriana oczywiście podawała to lub to lub to, ale moim zdaniem mozna wszystko wymienione kupić, bo kwotowo nie jest to jakiś wypas):
  • prenumerata Świata Wiedzy (to mogę załatwić, tym bardziej, że muszę się dowiedzieć o rodzaj prenumeraty, czy z odbiorem w kiosku, czy pocztą itd.)
  • gra na konsolę MARIO KART 8 DELUXE (dowiem się konkretnie na jaką konsolę, bo pewnie to robi różnicę)
  • płótna i zestaw pędzli żeby mógł coś malować farbami, bo chciał spróbować (uważam, że dodatkowo do tego i nowe farby)

Plus:
Moim zdaniem, za resztę pieniędzy (bo na pewno taka zostanie) mozna kupić kartę podarunkową ME - np. na kwotę 300 zł, albo wpłacić na jakiś cel charytatywny, jesli wolicie. Wyświetl w wątku >>

mia

#6829937 Napisano: 10.12.2021 13:35:31 w Avanti
masza napisał(a):

5000 tez już były. ?

Przypuszczam, że na początku poszły. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6829935 Napisano: 10.12.2021 13:33:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kijowo. emotka Z Lidią nadal kontaktu brak... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6829452 Napisano: 09.12.2021 13:03:02 w Avanti
Lidio, nie daj nam się prosić,
chcemy te pięćsetki skosić!
Czlowiek czeka już od rana,
gęba cała uchachana,
zamiast wziąć się do roboty,
marzą się tysiące złotych...
A co potem? Myśli śmiałe...
I znów top "Dziś... nie wygrałem"!
emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6829304 Napisano: 08.12.2021 22:05:43 w Avanti
assal napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że od lat wygrywam w konkursach Avanti, w te wielkie tysiące grających nie wierzę. Aż tak by mnie co konkurs nie losowali, a tak szybko nie ogarniali wszystkiego  emotka
Tutaj, w tej serii ich konkursów, też już mam główne i dodatkowe, więc raczej stawiam na pewien styl, który od lat mi się u nich sprawdza. Smolar czy Albedo takiego języka nie docenia emotka

Zazdroszczę wyczucia stylu.emotka Poważnie. To jest moja pięta achillesowa w konkursach - i pewnie z tego powodu np. praktycznie nigdy nie wygrywam u Columbita. Co do Avanti tak pół na pół (lub zero, jak w tym konkursie emotka ) mi się u nich wygrywa, ale tak różniste style u mnie wygrywały (albo i nie), że kompletnie nie mam pojęcia, co im się podoba.
Fakt, że ogólnie bardzo mało gram od jakichś trzech lat, a w tym czasie agencje pozmieniały preferencje lub/i obsady (Smolar, Karlsbad, Albedo), ale Avanti nigdy nie było dla mnie wyczuwalne. Serio.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6828951 Napisano: 07.12.2021 22:19:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85 napisał(a):

rare85 napisał(a):I w ogóle gratuluję wszystkim tych skuterów, tysiaczków z Laysów i Tyskiego emotka Może i ja dołączę kiedyś do Was emotka

Dołączyłam emotka Dziękuję Wam pięknie emotka I życzę wszystkim cudownych nagród emotka

Kurczę, nawet jeśli napiszę, że też chcę do Ciebie dołączyć, to guzik z tego...bo nie biorę udziału w Tyskiem (tego piwa nie piję, a paragony nabyte na forum wymieniłam za inne). emotka    Chyba, że Lidzia rzuci 2 x 5.000. emotka
Więc tylko gratulacje!emotka   Bardzo się cieszę! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6828685 Napisano: 07.12.2021 10:44:14 w Pomoc potrzebującym!
mia napisał(a):

Fundacja z mojego miasta może wygrać Zwierzakobus w konkursie RatujemyZwierzaki - wystarczy zebrać jak największą ILOŚĆ wpłat na zrzutce. Do wygrania jest 5 Zwierzakobusów. Nie chodzi tu o sumę zebranych pieniędzy, a o ilość indywidualnych wpłat - mogą być to wpłaty wysokości 1zł.emotka emotka
Bardzo proszę, wpłaćcie kto może - udostępnijcie też link.
W imieniu kociaków, kocic i kocurów, no i ludzi, którzy się nimi z poświęceniem i miłością zajmują, z góry dziękuję! emotka

https://www.ratuj...z41tNCQmn1YQBnHGThhs

Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6828620 Napisano: 06.12.2021 22:00:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Podsumowanie zbiórki:
Ostatecznie mamy 982 zł na prezent. emotka Brawo Wy/my!emotka
Na tym kończę zbiórkę - gdybyście chcieli zbierać dalej, to będę bardzo wdzięczna, jak ktoś przejmie ode mnie "interes", bo właśnie w moim życiu zaczęło mi się po raz kolejny walić wszystko na łeb, na szyję. emotka

Oczywiście w okolicy weekendu, tak jak obiecałam, wypytam delikatnie siostrę Adriana na temat rodzaju prezentu. Wyświetl w wątku >>

mia

#6828596 Napisano: 06.12.2021 20:32:08 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Czy w sklepie https://www.taniaksiazka.pl/ mozna wykorzystać dwa kody naraz? Chodzi o te po 50 zł z RachunkiImoje...emotka

Podbijam - ktoś próbował? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6828376 Napisano: 06.12.2021 11:04:15 w SZUKAM....
Czy w sklepie https://www.taniaksiazka.pl/ mozna wykorzystać dwa kody naraz? Chodzi o te po 50 zł z RachunkiImoje...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6828293 Napisano: 05.12.2021 22:44:56 w Żegnamy zmarłych
Podsumowanie.

• Na prośbę Darog i innych... Nie podam linku do profilu Renaty na FB, bo po prostu nie czuję się do tego upoważniona; tym bardziej do wpisywania danych w tym wątku. Choć w sieci i tak wszystko mozna znaleźć (nawet nasze wszystkie posty z forum, choć myślałam, że jest ono bardziej hermetyczne). Ale podaję link do grobu (tak, tak błyskawicznie zaistniał! - nawet świat zmarłych stał medialny emotka ). Może ktoś będzie chciał zapalić wirtualny (albo i nie wirtualny, jesli jest z okolic Białegostoku) znicz:   https://bialystok...detale&idg=22632

• Cytat z PW - przekazuję słowa córki Delvitto: "Mimo tego smutku jestem szczęśliwa ze mama miała wokół siebie tak życzliwych i fajnych przyjaciół. (...) Proszę podziękować na grupie za kwiaty. To bardzo miły gest."   Wiadomo było i tak, że zrobiliśmy coś dobrego - ale miło to przeczytać. emotka

• Mam nadzieję, że to mój ostatni wpis tutaj na długo. emotka
Wyświetl w wątku >>