Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6836026 Napisano: 06.01.2022 23:11:49 w Avanti
Pomału robi się tu nieprzyjemnie. emotka
Mam coś na końcu języka, ale zdzierżę, bo to tylko przedłuży obecny stan rzeczy.

Żeby być w temacie, a jednak równocześnie go zmienić:
Kupię kody Cheetos. W ilościach detalicznych, nie hurtowych (chociaż... cóż znaczy "hurt"? emotka ).
Za gotówkę. Wyświetl w wątku >>

mia

#6835832 Napisano: 05.01.2022 19:34:09 w Avanti
mietowa napisał(a):

fineessa napisał(a):

Kto się odważy podsumować swoje wygrane?

Może Ty  emotka ?

Ja bez problemu odważę się podsumować: ZERO. Ale nie jestem pewna, czy o to Wam chodziło. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6835256 Napisano: 04.01.2022 09:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Belriso jest jakieś ograniczenie w ilości znaków? Nie widzę żadnego... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6835223 Napisano: 03.01.2022 22:11:29 w Paragony na trwające konkursy
Nie będę oryginalna. emotka Kupię kod/y Cheetos, tym bardziej, że jestem na kwarantannie i wędrówka po sklepach odpada... Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6835004 Napisano: 02.01.2022 21:37:26 w co chcielibyście wygrać?
mia napisał(a):

W świetle ostatnich moich dokonań - cokolwiek, pomijając tzw.gadżety.emotka
W świetle marzeń - samochód lub/i większą gotówkę. emotka
W świetle konkretów, czyli do domowego użytku - laptop, lodówka (nasza 20-letnia robi już bokami), chętnie pralka i odkurzacze różnej maści. emotka

Generalnie chciałabym w roku 2021 (2022) znaleźć czas na konkursy (a przede wszystkim na sprawdzanie bazy konkursowej) - bo 2020 (2021) rok delikatnie mówiąc temu nie sprzyjał. I mogłoby przyjść wreszcie szczęście w loteriach, w które brnę z uporem maniaka, z efektem zerowym...

I wypada w całości się podpisać... pod tym zeszłoroczno-noworocznym wpisem.
Z nagród rzeczowych mogę wykreslić jedynie pralkę. Poza tym nic się niestety nie zmieniło. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

mia

#6834886 Napisano: 01.01.2022 22:07:29 w Wkurza mnie...
No to nam się świetnie Nowy Rok zaczął. emotka
Syn ma pozytywny wynik testu COVID. emotka Robił test w związku z planowanym przyjęciem do kliniki w Gdańsku w poniedziałek. Szlag trafił szpital i badania - nie wiadomo na jak długo.emotka O pięciu stówach wrzuconych w NFZ-owskie błoto nie wspomnę...
Nawet mi się pisać nie chce. To miał być k***a lepszy rok...emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6834510 Napisano: 30.12.2021 16:51:32 w Avanti
magie1982 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Poza tym jak przeczytasz sobie za jakiś czas swoje zanotowane zgłoszenia, którymi nie wygrałaś, to się pukniesz w czoło i spalisz ze wstydu, że pisałaś takie gnioty i liczyłaś na nagrodę No, przynajmniej ja tak mam, ale może ktoś jeszcze potwierdzi na swoim przykładzie?

Ja ostatnio się popłakalam ze śmiechu 🤣 Co ja wymyślałam, głowa mała emotka Najważniejsze to się uczyć na swoich błędach emotka

No, czyli tak jak napisałam na początku, kluczem jest czas. Na wszystko potrzeba czasu.Swoją drogą ja jak czytam swoje stare zgłoszenia, też jest mi wstyd.

A to ciekawe, bo u mnie dokładnie na odwrót. Jak czasem trafiam na jakies swoje stare zgłoszenia, to na ogół jestem pełna podziwu, że potrafiłam takie rzeczy wymyślać, i że mi sie w ogóle chciało...
No i może tu tkwi odpowiedź, dlaczego od pewnego czasu praktycznie nic nie wygrywam.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6834241 Napisano: 29.12.2021 17:27:54 w Sport

mia

#6834081 Napisano: 29.12.2021 11:07:28 w Avanti
avantanowa napisał(a):

diabkate napisał(a):

Znów widzę się na liście... Ech.

ja tez, a wiadomosci jak zwykle nie mam

A ja się nawet na liście "tą razą" nie widzę, więc święty spokój.
Ponieważ uważam, że moje jedyne zgłoszenie w tym etapie było naprawdę dobre, tłumaczę sobie to w ten sposób, że "rzuciłam perły przed wieprze".emotka Trochę pociesza.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6834008 Napisano: 28.12.2021 23:08:29 w Avanti
Jakby ktoś miał jeszcze Lay's/Cheetos w nadmiarze... emotka
Ułożyłam durny tekst, no ale już ułożyłam, po czym okazało się, że paragon, o którym myślałam, wykorzystałam wcześniej.
Nawiasem mówiąc, powyższa sytuacja, to doskonały epilog konkursowego roku 2021 w moim wydaniu! emotka

Nieaktualne.
madllen, dziękuję!emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6833999 Napisano: 28.12.2021 22:39:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
henryczka62 napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na kartę Orlen od Avantii?

Tak. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6833915 Napisano: 28.12.2021 16:22:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ludzka_istota napisał(a):

No dobra, Grudniu- Listopadzie - i calutki roku 2021. Nie byleś łaskawy konkursowo/ nagrodowo dla mnie (życiowo, zdrowotnie i emocjonalnie też kiepsko). Dałeś mi popalić, za to nie dałeś mi nagród. Szepnij swojemu następcy, żeby był łaskawszy.

Dokładnie. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6833736 Napisano: 27.12.2021 19:57:51 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy kartą upominkową do Zalando z loterii "Planeta nagród" w C4 można płacić on-line ? 

A sprzedaż w Zalando nie jest tylko on-line? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6833422 Napisano: 24.12.2021 14:18:24 w Życzenia na święta i nie tylko
Mizerna, cicha, stajenka licha
Pełna niebieskiej chwały...

Niech magiczna aura tych Świąt przykryje wszelkie zmartwienia i problemy, i przyniesie spokój, nadzieję i radość...emotka
Wyświetl w wątku >>

mia

#6832910 Napisano: 22.12.2021 16:31:32 w WC - rozmowy o wszystkim
Ad) Prezent.
Podziękowania od Pani Marty, córki Delvitto:

"Bardzo byśmy chcieli podziękować Pani i całej reszcie grupy konkursowiczów, za prezent dla Adriana ja paczki nie widziałam, ale brat wysłała zdjęcie że jest ogromna! Bardzo się cieszymy, że mama miała takich znajomych i ze chcieli Państwo dla Adriana pomóc poprawić jego samopoczucie upominkami on uwielbia święta i prezenty. Dla nas też to fajny prezent widzieć jak on się cieszy.  Jeszcze raz bardzo dziękujęemotka emotka emotka emotka emotka "

Ja ze swojej strony chcę podziękować wszystkim za wkład w ten prezent i okazane serce, za wszelkie sugestie i udział w dyskusjach odnośnie zawartości prezentu. emotka
Szczególne podziękowania dla zielonaszpilka emotka za zaangażowanie i poświęcony czas (a skądinąd wiem, że naprawdę poświęciła go sporo!).emotka emotka emotka
Reasumując: w grudniu praktycznie nic nie wygrałam w konkursach, ale wygrałam za to dzisiejszą radość, że tak potrafimy się zjednoczyć i choć znamy się w większości tylko wirtualnie, nieraz bardzo różnimy się w poglądach i sprzeczamy, to  jednak... tak jesteśmy sobie bliscy. Dziękuję. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6832513 Napisano: 20.12.2021 21:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam pytanko kupiłam Delicje z info konkursowym a na paragonie mam DELICJE WEDEL - wydaje mi się że na paragonie jest błąd - Delicje konkursowe nie są marki Wedel, ktoś chyba podpiął  Delicje - nie patrząc na markę - pomóżcie proszęemotka  czy ja dobrze myśle ??? Taki paragon mi nie przejdzie, mimo że zakup mam dobry?.. co sądzicie?

Kiedyś delicje były wedlowskiej, ale już nie są. Napisałabym do agencji albo poszła po pieczątkę do sklepu.

Z cyklu ciekawostki historyczne:
https://www.fakt....szampanskich/e96temr
Wychodzi na to, że w sklepie zapóźnieni są o ponad 13 lat... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6832177 Napisano: 18.12.2021 21:23:25 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

Będę w tym roku robić pierwszy raz sama makowiec, możecie mi polecić gotową dobrą masę makową sprawdzoną w smaku ? Boję się sama robić masę makową, bo nie lubię maku więc trudno będzie mi ocenić właściwy smak...

Dla mnie nie ma dobrych gotowych mas makowych... Wszystkie sa przearomatyzowane i mają skóry pomarańczowe lub/i rodzynki, których nie cierpię.
Kup mak mielony najlepiej ten:
https://www.ceneo.pl/10198927
Z tyłu jest przepis na masę makową - bardzo dobry. Do tego sama dorzucasz bakalie jakie chcesz. Mak ma wystarczająco silny zapach, i wystarczy dodatek cynamonu, ewent. kilka kropelek esencji migdałowej, choć nawet tej ostatnio nie dodaję.
Robi się bardzo szybko, a satysfakcja z makowca "bez półfabrykatów" nie do zastąpienia. emotka emotka
P.S.
Ja akurat piekę strucle makowe z ciasta krucho-drożdżowego, ale ta masa się nada do każdego przepisu.
W "moim" wypieku gotową masę mieszam jeszcze z pianą z 2-3 białek, żeby miała rzadsza konsystencję. Wyświetl w wątku >>

mia

#6832047 Napisano: 17.12.2021 20:07:43 w Pomoc potrzebującym!
lb napisał(a):

Świąteczny łańcuch dla Antosia
W  wielu domach pojawiła się już pięknie ustrojona choinka, panuje już atmosfera świąteczna wspomóżmy w tym czasie małego chorego na SMA Antosia. Wielu z nas w dzieciństwie kleiło z kolorowego papieru łańcuch na choinkę, zróbmy taki łańcuch dla małego Antosia. Niech ten łańcuch będzie z wpłat po 1 zł (mile widziane wielokrotności tej kwoty)ogniwek małych i dużych nierównych, ale tak pięknych bo zrobionych z potrzeby serca.
Poinformujmy o tej akcji swoich znajomych a znajomi swoich niech ten łańcuch jest coraz dłuższy, wielu dobrych ludzi usłyszy o tej akcji i wpłaci symboliczną złotówkę, która przybliży do osiągnięcia celu i zebraniu jeszcze ok. 8 mln zł. Proszę o wpłaty na konto https://www.siepomaga.pl/walka-antosia  z komentarzem „Świąteczny łańcuch dla Antosia
Proszę bardzo o wpłaty i udostępnianie wśród znajomych. Wspólnie pomóżmy małemu Antosiowi.

Jedyny sensowny łańcuszek św.Antoniego (nomen omen)! emotka
Zrobione. Podaję dalej w łańcuch ludzkich serc. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 lb 0

mia

#6831873 Napisano: 17.12.2021 11:40:08 w Avanti
nataszka napisał(a):

Totalna kicha u mnie w tym konkursie,wysyłam po 1 zgł. na etap i totalnie się tutaj nie dogadujem yemotka

To tak jak u mnie - tyle, że w tym etapie w ogóle nie grałam (choc odruchowo sprawdziłam maila emotka ).
Ale te maile chyba stopniowo idą, więc trzymam kciuki.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6831764 Napisano: 16.12.2021 22:17:54 w Wkurza mnie...
Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka
P.S.
Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka Wyświetl w wątku >>