Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit:
Intermarche też brak. U mnie to prawie jak na wsi. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczęłam pisać piękny elaborat w temacie, ale nie mam nawet siły wymieniać. I jeszcze ta wojna. Proszę o jakiś przełom, promyk nadziei, światełko w tunelu, nic więcej...
Przepraszam, ale musiałam gdzieś to dzisiaj z siebie wyrzucić. A mimo że w konkursach już praktycznie nie istnieję, to to forum nadal jest mi najbliższe. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To o czym piszesz, było potworne. A mnie się przypomina jeszcze to, co działo się w Jugosławii... Rwanda, Hutu... Nie musimy wcale sięgać aż do Hitlera.
I wcale mnie nie cieszą teksty na Onecie typu "Gwardia Narodowa Ukrainy opublikowała nagranie, na którym widać płonące pojazdy wojskowe należące do Rosjan". Bo przypomina mi się... Wołyń. Czy tego chcę, czy nie.
Wiem, tu jest jasne, kto napadł, a kto się broni. Ale... Boję się wojny, boję się ludzi czasu wojny. A teraz niech się posypie hejt. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wynika, że nienależytego wykonania usługi. Szanse są. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz reklamować najwyżej niedostarczenie listu , ale to dopiero po 14 dniach od nadania.
Edit:
Reklamację zgłasza się w przypadku niewykonania lub nienależytego wykonania usługi.
1) Usługę uważa się za niewykonaną jeśli doręczenie przesyłki lub zawiadomienia o próbie jej doręczenia nie nastąpiło w terminie 14 dni od dnia nadania, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, albo w przypadku utraty przesyłki, przy czym za utraconą uważa się przesyłkę niedoręczoną w terminie 30 dni od dnia nadania.
2) Usługę uważa się za nienależycie wykonaną w przypadku ubytku zawartości lub uszkodzenia zawartości przesyłki oraz w przypadku doręczenia przesyłki najszybszej kategorii (priorytet) w terminie późniejszym niż w 4 dniu po dniu nadania.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przedtem było bardziej czytelne i nieraz dopisywałam konkursy... zakończone.
Hejt przyjmuję z góry na klatę. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkretnie, szybko i przemiły kontakt. Gorąco polecam! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Wystarczy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.onet....ata/sw5572s,681c1dfa Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
0/3. Wydawało mi się oczywiste, że przynajmniej jedno z tych zgłoszeń zgarnie 100 zł, jak nie główną... Szkoda, że tylko mnie.
Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
P.S.
A telefon wciąż działa - dalej ten sam! Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z roku na rok coraz bardziej badziewne te nagrody, ale kartą i tak na okrąglo płacimy. Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mimo wszystko, dobrej nocy. Spokojnej.
… Ktoś powie to senne marzenie
Nie ma nic prawdziwszego od snu
Więc w obecność swą otuleni
Wspólnie wyśnijmy go tu… Wyświetl w wątku >>
mia
Postów 17426
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po drugie - ludzie czyście pogłupieli??
Po trzecie - mamy wolność słowa (przynajmniej tu, na forum, wydaje mi się że mamy), więc każdy może napisać, co uważa. Niekoniecznie pod publikę.
Po czwarte - jak będę miała ochotę kiedyś wrazić kij w mrowisko (a miewam często takie ciągotki), to będę wiedziała, z której strony najlepiej. Nie tylko ja, inni też.
Po piąte - EOT z mojej strony. Wyświetl w wątku >>