Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6848594 Napisano: 08.03.2022 19:22:10 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Dzięki, Auchan nie mam, ale Kauflandów jest trochę (o Żabkach nie wspominając).emotka
Edit:
Intermarche też brak. U mnie to prawie jak na wsi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6848587 Napisano: 08.03.2022 18:53:51 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie w ogóle mozna kupić ten promocyjny smak KitKat? Nie chodzi o najtaniej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6847962 Napisano: 04.03.2022 15:11:45 w Wkurza mnie...
Wszystko. emotka
Zaczęłam pisać piękny elaborat w temacie, ale nie mam nawet siły wymieniać. I jeszcze ta wojna. emotka Proszę o jakiś przełom,  promyk nadziei, światełko w tunelu, nic więcej... 
Przepraszam, ale musiałam gdzieś to dzisiaj z siebie wyrzucić. A mimo że w konkursach już praktycznie nie istnieję, to to forum nadal jest mi najbliższe.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6847108 Napisano: 28.02.2022 16:22:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszystkie maile z Haribo poszły o tym samym czasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6846854 Napisano: 26.02.2022 21:35:19 w Wkurza mnie...
1940bruce1973 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie to samo pomyślałam. Boje się co on zrobi jak zostanie postawiony pod ściana .aby nie walnął bomby na cały świat. Sam zginie i ludzie z nim. A on jest zdolny do wszystkiego

Przypomniała mi się egzekucja pewnego znienawidzonego przywódcy europejskiego z 1989 r. , wykonana w Boże Narodzenie i filmowana na cały świat. 

Wojna jest straszna. Z każdej strony. Przede wszystkim dlatego, że wyzwala w ludziach najgorsze instynkty. emotka
To o czym piszesz, było potworne. A mnie się przypomina jeszcze to, co działo się w Jugosławii... Rwanda, Hutu... Nie musimy wcale sięgać aż do Hitlera.emotka
I wcale mnie nie cieszą teksty na Onecie typu "Gwardia Narodowa Ukrainy opublikowała nagranie, na którym widać płonące pojazdy wojskowe należące do Rosjan". Bo przypomina mi się... Wołyń. Czy tego chcę, czy nie.emotka
Wiem, tu jest jasne, kto napadł, a kto się broni. Ale... Boję się wojny, boję się ludzi czasu wojny. A teraz niech się posypie hejt. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, cb656 0

mia

#6846845 Napisano: 26.02.2022 19:48:28 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził przez proces składania reklamacji na POCZCIE POLSKIEJ z racji niedostarczenia listu poleconego priorytetowego w zakładanym terminie? List nadałam w poniedziałek, do dzisiaj nie został dostarczony. Czy udało się komuś uzyskać odszkodowanie? Oczywiście, żeby dodać mojej sytuacji "dramatyzmu" - w środku paragon dotyczący nagrody o wartości 5 tys. emotka

Nie ma czegoś takiego, jak reklamacja listu priorytetowego. Poczta zakłada, że priorytet powinien dotrzeć szybciej, ale nie gwarantuje tego.Możesz reklamować najwyżej niedostarczenie listu , ale to dopiero po 14 dniach od nadania.

Nie wiem już sama. Dzwoniłam na infolinię PP w piątek, otrzymałam info od konsultantki o konieczności "złożenia reklamacji". Stąd moje pytanie. Czyli w takim wypadku czego ta reklamacja ma dotyczyć, skoro TERAZ mam ją składać, a nie dopiero po 14 dniach?

Zedytowałam post. emotka
Wynika, że nienależytego wykonania usługi. Szanse są.emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mia

#6846841 Napisano: 26.02.2022 19:40:36 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził przez proces składania reklamacji na POCZCIE POLSKIEJ z racji niedostarczenia listu poleconego priorytetowego w zakładanym terminie? List nadałam w poniedziałek, do dzisiaj nie został dostarczony. Czy udało się komuś uzyskać odszkodowanie? Oczywiście, żeby dodać mojej sytuacji "dramatyzmu" - w środku paragon dotyczący nagrody o wartości 5 tys. emotka

Nie ma czegoś takiego, jak reklamacja listu priorytetowego. Poczta zakłada, że priorytet powinien dotrzeć szybciej, ale nie gwarantuje tego.
Możesz reklamować najwyżej niedostarczenie listu , ale to dopiero po 14 dniach od nadania.

Edit:
Reklamację zgłasza się w przypadku niewykonania lub nienależytego wykonania usługi.
1)   Usługę uważa się za niewykonaną jeśli doręczenie przesyłki lub zawiadomienia o próbie jej doręczenia nie nastąpiło w terminie 14 dni od dnia nadania, z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, albo w przypadku utraty przesyłki, przy czym za utraconą uważa się przesyłkę niedoręczoną w terminie 30 dni od dnia nadania.
2)   Usługę uważa się za nienależycie wykonaną w przypadku ubytku zawartości lub uszkodzenia zawartości przesyłki oraz w przypadku doręczenia przesyłki najszybszej kategorii (priorytet) w terminie późniejszym niż w 4 dniu po dniu nadania.
Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mia

#6843456 Napisano: 09.02.2022 14:34:54 w NA CO CZEKAMY?
Szczerze? Dla mnie teraz jest za duży miszmasz tutaj.
Przedtem było bardziej czytelne i nieraz dopisywałam konkursy... zakończone. emotka
Hejt przyjmuję z góry na klatę. Wyświetl w wątku >>

mia

#6841927 Napisano: 01.02.2022 22:00:09 w Udane wymiany - polecane nicki:)
magalan83
Konkretnie, szybko i przemiły kontakt. emotka Gorąco polecam! emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

mia

#6839949 Napisano: 24.01.2022 20:19:08 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Dostałam linka - jutro mam w niego kliknąć i spotkać się z kimś na teamsie. Czy muszę instalować na kompie jakieś oprogramowanie? I czy do przeprowadzenia wideorozmowy wystarczy sam komp (nie posiadam zestawu słuchawkowego do rozmów, ewentualnie mogę podłączyć zestaw słuchawkowy smartfona).

1. Nie musisz, ale dedykowane przeglądarki do korzystania z MS Teams (bez aplikacji) to Microsoft Edge lub Google Chrome.
2. Wystarczy. Wyświetl w wątku >>

mia

#6839747 Napisano: 24.01.2022 14:44:33 w SZUKAM....
roksanawu napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Jak wyglądają butelki Coca-Coli z tymi kodami na loterię Player? Jakiś charakterystyczny napis, obrazek?emotka

Podbijam.

Nie ma specjalnego napisu. Ostatnio kupiłam w Biedronce czteropak po 1L każda (jakaś promocja, że w czteropalu taniej) i były kody. 

Dzięki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6839701 Napisano: 24.01.2022 11:54:28 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Jak wyglądają butelki Coca-Coli z tymi kodami na loterię Player? Jakiś charakterystyczny napis, obrazek?emotka

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

mia

#6839038 Napisano: 20.01.2022 21:27:08 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

A Somersby rudna 2 już było info o nagrodach ?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6838204 Napisano: 17.01.2022 19:04:17 w Avanti
luko922 napisał(a):

0/2 - konkursy ewidentnie dają mi do zrozumienia, że mój czas minął kilka lat temu emotka

Amen. emotka  
0/3. Wydawało mi się oczywiste, że przynajmniej jedno z tych zgłoszeń zgarnie 100 zł, jak nie główną... Szkoda, że tylko mnie.emotka
  Wyświetl w wątku >>

mia

#6837373 Napisano: 13.01.2022 13:56:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rooney napisał(a):

Czas na Kinder Bueno Rozpieszczanie - czy ktoś z październikowego etapu nie dostał jeszcze słodyczy? Wygrałam wtedy 2 zestawy w tygodniowym odstępie, jeden otrzymałam z miesiąc temu, a drugiego ani widu... emotka

Jeżeli na te same dane, to zgodnie z regulaminem możesz zapomnieć o nagrodzie... emotka Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

mia

#6836939 Napisano: 11.01.2022 19:41:10 w Gratulacje! Dla wygranych!
miketyson, szczere gratulacje!emotka emotka To się nazywa prawdziwe wejście smoka (vel konkursowicza) w Nowy Rok! emotka
P.S.
A telefon wciąż działa - dalej ten sam! emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6836443 Napisano: 10.01.2022 08:56:59 w Zapowiedzi konkursów
pioge7 napisał(a):

https://www.visa.pl/campaign/loteria2022/index.html

Dzięki. emotka
Z roku na rok coraz bardziej badziewne te nagrody, ale kartą i tak na okrąglo płacimy. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mia

#6836218 Napisano: 07.01.2022 22:55:37 w Wkurza mnie...
diabkate napisał(a):

Moja ogólna sytuacja mnie wkurza. Zdrowotnie się poprawiło na 3 miesiące i znów równia pochyła. Nie mogę przez to zacząć szukać pracy, bo przecież nie wsadzę nikogo na taką minę, że podpiszę umowę, a za niedługo okaże się, że nie mogę pracować i będę na lekarskim.😣 Jeszcze kilka godzin temu się nawet nie przejmowałam podwójnym tak, jak w poprzednich etapach, a teraz się okazuje, że jak tak dalej pójdzie, to będę jadła tylko te chipsy, których mam zapas i które mnie w końcu dobiją... Kupiłam nawet jedne star, żeby chociaż raz zagrać i z tego wszystkiego paragonu nie wzięłam. Znów zaczynam myśleć, że nic mi nie wychodzi, a konkursy, które miały być jedynie odskocznią, tylko mnie pogrążają. Nie wiem czemu się łudziłam, że w ogóle to ma jakiś sens i że to będzie jakiś sposób na przetrwanie tej beznadziejnej sytuacji, skoro wiadome, że bez umiejętności i doświadczenia nie mam szans...Dziś jestem na nie. Ze wszystkim. Składam reklamację na życie.

Jest nas tu takich więcej.emotka Tych, którzy pytają: "Dlaczego? Za co?" i nie otrzymują odpowiedzi. Zazdroszczę ludziom głębokiej wiary - to jest właśnie prawdziwa odskocznia. Niestety, w mojej psychice nie ma nic z mentalności Hioba, zdecydowanie bliżej mi do Jakuba... A to nie pomaga. Dorzućmy jeszcze Jonasza i będzie całokształt. emotka (To taki czarny humor - tak zwany śmiech przez łzy.)
Mimo wszystko, dobrej nocy. Spokojnej. emotka emotka
… Ktoś powie to senne marzenie
Nie ma nic prawdziwszego od snu
Więc w obecność swą otuleni
Wspólnie wyśnijmy go tu…
Wyświetl w wątku >>

mia

#6836104 Napisano: 07.01.2022 12:17:26 w Avanti
notta napisał(a):

Patrzę i nie wierzę.. skasowałam swój wpis z podsumowaniem wygranych. Miałam raz kontrol z US, drugi raz nie chce przez to przechodzić emotka . Zatem czas przejść do podziemia emotka

Kotek, po pierwsze kontrolę, nie kontrol, błagam!!!emotka
Po drugie - ludzie czyście pogłupieli?? emotka emotka
Po trzecie - mamy wolność słowa (przynajmniej tu, na forum, wydaje mi się że mamy), więc każdy może napisać, co uważa. Niekoniecznie pod publikę.
Po czwarte - jak będę miała ochotę kiedyś wrazić kij w mrowisko (a miewam często takie ciągotki), to będę wiedziała, z której strony najlepiej. emotka Nie tylko ja, inni też. emotka
Po piąte - EOT z mojej strony. Wyświetl w wątku >>