Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mia

mia

#6880312 Napisano: 02.09.2022 23:20:42 w Smolar
Szlag by ich.
Takich numerów to Smolar nie robił ...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6880248 Napisano: 02.09.2022 17:43:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kachakacha napisał(a):

No porażka. A liczyłam, że wrzesień zacznie się nagrodowo emotka  

Ano. emotka Albo nie grałam, albo nie wygrałam. Wrześniu, bądźże Sezamem, i otwórz się! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6879823 Napisano: 31.08.2022 21:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

Dziwi mnie, co ludzie są w stanie zrobić dla opaski sportowej czy hulajnogi. Galeria Wilkinson mnie lekko mówiąc szokuje.  emotka

Daj link, daj link! emotka   Przyda mi się poprawa humoru, choć z drugiej strony na FB już widywałam, co są w stanie zrobić dla kubka i smyczy, czy żelu pod prysznic... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6879750 Napisano: 31.08.2022 15:20:36 w co chcielibyście wygrać?
Śniło mi się dzisiaj, że wygrałałam 50 tysięcy. emotka Nie mam pojęcia, czy to była loteria (i jaka), czy konkurs. Na ogół nie miewam takich snów, a jeszcze w dodatku (we śnie!) mój małżonek się zgodził, żebyśmy z części tych pieniędzy pospłacali kredyty... emotka emotka Bo w realu na okrągło słyszę, że te raty niewielkie, a mogą być ważniejsze potrzeby... emotka Stały przedmiot naszych kłótni.

No więc... powyższy sen to tak w temacie. emotka
A realnie, to każdą (nawet marną) gotówkę przygarnę z zachwytem. Wyświetl w wątku >>

mia

#6879643 Napisano: 31.08.2022 09:17:01 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Elmex* (dobrze opisany) lub wymienię na Dino Namysłów.

Mam dwa takie paragony. Różne sklepy i daty. Sprzedam po 8 zł, albo oba za 15 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6878731 Napisano: 26.08.2022 17:26:27 w Informują
Informują z Letnia loteria Nestea 2022

Rodzaj powiadomienia: Sms po 16-tej
Dodatkowe informacje:
Tygodniowa Wyświetl w wątku >>

mia

#6877735 Napisano: 22.08.2022 19:32:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Czy ktoś już dostał bony do OBI z konkursu Somerby?

To nie są bony tylko karta (jedna) podarunkowa.
Myślę, że z I i II etapu już wszyscy dostali. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

mia

#6877461 Napisano: 21.08.2022 20:06:15 w Żegnamy zmarłych
Dziś po południu zmarła moja Babcia. emotka 8-go września skończyłaby 101 lat. Przeżyła wiele - twardy los wiejskiej kobiety, II wojnę światową, strach i głód, przedwczesną śmierć męża i dwóch synów... Ale była zawsze pełna optymizmu i pogody ducha, którą zapewne dawała Jej też głęboka wiara.
Do końca zachowała światły umysł i świetną pamięć. Zmarła w domu, w otoczeniu rodziny i przede wszystkim dwóch kochających córek, które opiekowały się Nią przez ostatnie lata. emotka Daj Boże kazdemu z nas taki koniec...

Dzisiaj oprócz żalu, który pomału dopiero dociera do mnie, bo przecież Babcia była dla nas wieczna, uświadomiłam sobie że pękła pewna nić łącząca mnie z przeszłością... Od dziś nie żyje już nikt z moich przodków. emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6877390 Napisano: 20.08.2022 21:47:47 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

Chyba się nie doczekamy emotka

Już się zdarzało, że wyniki pojawiały się na stronach konkursowych pięć minut przed północą... emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6877204 Napisano: 19.08.2022 16:38:35 w Dziś cieszę się z.....
Z deszczu! Wreszcie leje (grzmi też, ale to mnie akurat mało rusza)! emotka Wszystko w oczach zaczyna się zielenić!emotka Niech leje jak najdłuzej, nawet i cały weekend!
Po takiej suszy mam ochotę wylecieć boso na ten deszcz i podśpiewywać "A my, żaby, rade, rade..." emotka emotka emotka Dopiero by sąsiedzi mieli uciechę!emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6877160 Napisano: 19.08.2022 14:47:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lipton... emotka Znów 0:1 dla Lidii.
Czy takim Lip(t)onem ten tydzień się ma zakończyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6876729 Napisano: 17.08.2022 20:33:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

magie1982 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A z Dino to nie rezerwa?

Tam się dane odsyła listem poleconym, do wczoraj można było jeszcze nadać (liczy się data stempla), więc tak szybko by chyba nie doszli do rezerwy?

A wiadomo to z nimi. Z 2 strony, jak na tyle nagród, to coś cicho na forum co?

Ja grałam w II etapie emotka

Ja też tylko w tym. Ale u mnie mail 18.01. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mia

#6876260 Napisano: 15.08.2022 22:08:43 w Pomoc potrzebującym!
Tym razem nie o dziecko chodzi, choć dzieci są w tle... emotka
https://zrzutka.p...UBXU9nhKkQSp1XCrUdT8
Kwota do uzbierania jest stosunkowo nieduża w porównaniu do innych zbiórek - może to będzie dodatkowo motywacją? Tym bardziej każda złotówka się liczy. A jeszcze bardziej liczy się czas.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6876147 Napisano: 14.08.2022 19:13:02 w Avanti
Czy jest zastrzeżenie w którymś z regulaminów, że nie można zagrać na ten sam paragon w konkursie Lipton&Lay's C4 oraz w konkursie Graj o parę stów za parę słów?
Ja nie widzę takiego, ale ja dziś mocno kiepsko widzę, więc wolę sie upewnić...emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mia

#6875888 Napisano: 12.08.2022 16:40:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Unique One & Fedex informują o wysyłce bonów do ITM z konkursu Nestle. Wreszcie!!
Smsy przed momentem. Wyświetl w wątku >>

mia

#6875717 Napisano: 11.08.2022 21:49:51 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

mia napisał(a):

Poza Lay'sami dziś, opieka zdrowotna w naszym skądinąd pięknym kraju. Ale ta ostatnia to już masakrycznie. emotka I nie chodzi absolutnie o lekarzy, czy pielęgniarki, tylko o skostniały od XXX lat system, totalną biurokrację i piętrzące się na kazdym kroku idiotyzmy. emotka O NFZ to już nawet nie mówię, ale ostatnio takie same kwiatki rozkwitają na LuxMed. Nosz kurde, jak się płaci za jakiś pakiet i to wcale niemało, to mozna by liczyć na zasadnicze różnice, np. w terminach do lekarzy, terminach badań itd.? Kiedyś różnice były zasadnicze, nawet wręcz bezczelne momentami (na NFZ termin mamy za rok, ale na Luxmed za tydzień - a maszyna i obsługa ta sama...). Teraz też są bezczelne, tylko... w drugą stronę. "Wie pani, ale każdy teraz ma albo Luxmed, albo Medicover... No i tak, cito na skierowaniu też ma każdy". Kraj mlekiem i miodem płynący, normalnie...emotka I obfitujący ludźmi na tyle zdrowymi, że mogą sobie czekać... O ile doczekają oczywiście. emotka
No to mi się ulało.

Zainstaluj apkę Luxmedu i odświeżaj co jakiś czas (najlepiej rano). Ludzie rezygnują z terminów i można łatwo trafić szybki termin emotka  

Problem jest w tym, że u mnie na wsi nie ma odrębnej placówki Luxmedu. Są lekarze w jednej przychodni, którzy mają umowe podpisana z Luxmedem i wsio. No i magiczne hasło "Urlopy". Ale jutro i tak się muszę tam przejechać po odbiór jednego skierowania, więc może się coś uda wyżreć. Tym bardziej że sprawa jest z gatunku "paragraf 22". emotka Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

mia

#6875703 Napisano: 11.08.2022 19:34:29 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
masza napisał(a):

mia napisał(a):

No a umnie do Avanti przestaje bić, bo widzę, że to kolejna agencja, gdzie brak rezerwy (Lay's parę słów). emotka
Szlag mnie juz pomału zaczyna trafiać - chyba zacznę dopisywać pod konkursami/loteriami komentarze na temat tego, czy jest rezerwa, czy brak. Bo okazuje się, że gros agencji beztrosko łyka sobie niewydane (z powodu negatywnej weryfikacji) nagrody.emotka

Mia może i brak rezerwy , ale nie tak łatwo stracić u nich nagrodę . Wysyłają @ powtórne , dzwonią ..,także naprawdę musi być wina laureata , żeby nie wydali nagrody .

Masza, ale mnie jako potencjalną rezerwę (np. w I etapie Lay's) mało interesuje, czyja to była wina... emotka
Co do pierwszego, zgadzam się jak najbardziej. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

mia

#6875699 Napisano: 11.08.2022 19:28:25 w Wkurza mnie...
Poza Lay'sami dziś, opieka zdrowotna w naszym skądinąd pięknym kraju. Ale ta ostatnia to już masakrycznie. emotka I nie chodzi absolutnie o lekarzy, czy pielęgniarki, tylko o skostniały od XXX lat system, totalną biurokrację i piętrzące się na kazdym kroku idiotyzmy. emotka O NFZ to już nawet nie mówię, ale ostatnio takie same kwiatki rozkwitają na LuxMed. Nosz kurde, jak się płaci za jakiś pakiet i to wcale niemało, to mozna by liczyć na zasadnicze różnice, np. w terminach do lekarzy, terminach badań itd.? Kiedyś różnice były zasadnicze, nawet wręcz bezczelne momentami (na NFZ termin mamy za rok, ale na Luxmed za tydzień - a maszyna i obsługa ta sama...). Teraz też są bezczelne, tylko... w drugą stronę. "Wie pani, ale każdy teraz ma albo Luxmed, albo Medicover... No i tak, cito na skierowaniu też ma każdy". Kraj mlekiem i miodem płynący, normalnie...emotka I obfitujący ludźmi na tyle zdrowymi, że mogą sobie czekać... O ile doczekają oczywiście. emotka
No to mi się ulało. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

mia

#6875686 Napisano: 11.08.2022 18:09:52 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
No a umnie do Avanti przestaje bić, bo widzę, że to kolejna agencja, gdzie brak rezerwy (Lay's parę słów). emotka
Szlag mnie juz pomału zaczyna trafiać - chyba zacznę dopisywać pod konkursami/loteriami komentarze na temat tego, czy jest rezerwa, czy brak. Bo okazuje się, że gros agencji beztrosko łyka sobie niewydane (z powodu negatywnej weryfikacji) nagrody.emotka Wyświetl w wątku >>

mia

#6875681 Napisano: 11.08.2022 17:30:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rufus napisał(a):

wyczułem porażke lays emotka  

No, ja nie wyczułam, a i tak jest... 4:0 dla Lidii. emotka Mi się juz 5 tysia w marzeniach widziało.emotka
Kiepsko, bo szczerze mówiąc, starałam się podejść z kazdej strony. Sprawdza się niestety to, że im więcej nagród, tym mniej wygrywam.
No i jakoś mam złe przeczucia, że kolejny konkurs się dla mnie skończył, nim na dobre rozpoczął. emotka
O Whiskas nie wspomnę, bo to loteria, więc tam plaskacz mniej boli... Wyświetl w wątku >>